HER BLOGGEN,

Jeg har været syg her det sidste stykke tid og jeg er i 9. klasse, så der er også en masse at se til og der for har bloggen stået lidt stille. Sorry, det laver jeg om på nu :))


Jeg ville bare vise jer verdens bedste pizza! Jeg lavede den sidste weekend med min veninde Emma <3

Som i kan se er der to dele af pizzaen.
Del 1(venstre) Pizza bund med hjemmelavet tomatsauce oven på(Vi blendede disse ingredienser: 5 store tomater, 3 fed hvidløg, lidt basilikum, Salt, pepper, lidt paprika og et par dråber lime saft(kun omkring 3-4)) Derefter kom vi revet moseralla ovenpå, lagde noget spinat og runde stykker af moseralla ost.

Del 2(højre) Start på sammen måde med bunden, tomatsaucen og det revet moseralla. Derefter kom vi halvdelen med pesto på først og der efter kartoffelskiver oven på, som vi havde kogt inden og den anden halvdel omvendt.

Bag den i 20-25 min på 200 grader and then eat.
Det er den lækreste pizza og så er den ovenikøbet da også sund :)) Jeg synes helt sikker at denne pizza burde få et forsøg. Hvis i har lyst til at lave den og gør det, så smid da lige en kommentar <3

Anne

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Bloggen,

I dag, d. 6 maj 2017 bliver far Hausgaard 47 år. Og det skulle da fejres fra morgenstunden, med god morgenmad og en lille kage(som så blev en hallo kitty kage hahah) Der efter tog vi ned i byen hvor han lige skulle købe lidt for fødselsdags pengene.

Vi tog hjem, satte os i solen,som skindede så dejligt. Vi sad og spiste et stykke lagkage. Der efter blev vi bare ved med at side uden for og bare slappe af indtil vi skulle ud og spise 18:30 på en kinesisk restaurant i Slagelse. Hvor at vi også fik en lille is efter. Jeg valgte at få en tyggegummi is(og ja den smager godt hihi) og en vanilje is, med lidt chokolade fra chokoladefontænen.

Vi kom sent hjem, så vi tog egentlig bare hjem og i seng.


Anne

Likes

Comments

Hey Bloggen,

I torsdags var til et NYX event med min søster. Ham fra NYX der stod for det, var Niller fra familien fra bryggen, det var da lidt sjovt. Ej han var rigtigt sød og helt cool.

Vi fik alle en lille goodiebag med en prøve parfume fra Abercrombie & Fitch og en liquid lipstick, jeg fik den i farven bedtime flirt, og jeg synes farven er så flot. Den har lidt en nude farve men med lidt rosa i. Jeg elsker det!
Han fortalte lidt om NYX og testede produkterne og fortalte en masse om dem

Efter 1 time til halvanden fik vi lov til at gå rundt, kigge og købe noget fra NYX. Vi fik 20% på alt, hvilket var så skønt! Så jeg fik købt mig lidt forskelligt.
Jeg fik købt en Shine Killer, som gør, hvis man har lidt olieret hud(som jeg har) så gør den huden mat.
Jeg fik også købt en Lip Liner i farven.... , som er en så flot farve.
Den sidste ting jeg selv købte var en NYX sculpt and highlight. Det er en øjenbryns pind i den ene ende og en highlighter i den anden ende til under øjenbrynet. Jeg købte den i farven blonde, fordi jeg har ikke de mørkeste øjenbryn.

Jeg er super glad for alle tingene, jeg har allerede prøvet alle tingene i dag(Fredag) og jeg synes at de alle fungerer rigtigt godt, og er supper nemme at arbejde med.


Anne

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Jeg var i Næstved med min far og min søster her i sidste weekend og jeg blev forelsket i den her taske fra Gina Tricot! Jeg er helt vild med den lille guld ting der hænger ned fra tasken. Den er i velour og det gør virkelig bare et plus! Den har de her pile retninger agtig, hvis i kan fornemme det, og jeg synes bare det gør et eller andet og jeg elsker det.

Tasken hedder Claire taske og er i størrelsen 22cm X 15cm, hvilket jeg synes er en helt fin størrelse. Man kan lige have de vigtigste ting med, hvis man ikke skal det helt store.

Pris 199 kr.
Link: http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/accessories/tasker-og-punge/claire-taske/prod761559000.html?nosto=productcategory-nosto-1


Anne

Likes

Comments

Hey Bloggen,

SORRY DEN FØRST KOMMER UD NU HAR IKKE HAFT TID :(

Fredag:
Jeg startede dagen ud med at kunne sove længe. YAY så dejligt. btw jeg plejer ikke være personen der har tid til at sove længe så det var bare vildt dejligt endelig at kunne. jeg stod op og tog noget morgenmad (som i kan se på billede 1) det er 3-4 jordbær og en banan. Derefter lagde jeg mig op under dynen og så lidt gossip girl. efter ca. 3 episoder gik jeg ned og så 2 - 3 film men min mor og søster. Kan i fornemme at det var en rigtig afslapningsdag. Hvilket var skønt!
Min far kom hjem omkring klokken 18 og vi fik aftensmad. Jeg skuttede dagen af med at skulle til fest hos min veninde.

Lørdag:
Lidt tømmermænd, men bare op i bad, få noget morgenmad og så afsted på arbejde i 4 timer...
Jeg kom hjem igen og gik en tur med min søster ude i skoven, det var så flot! Alt er bare ved at springe ud nu. Da vi kom hjem fik vi noget lækkert aftensmad og så tog vi i biografen alle sammen. Efter skulle vi bare hjem og jeg skulle se noget gossip girl og så i seng.

Søndag:
Jeg startede men at køre ud i skoven og løbe 11 km med mit løbehold klokken 10. Da jeg kom hjem havde min familie lavet brunch(har desværre ikke noget billede) Derefter slappede jeg bare af igen. Det har ikke været den mest spændende weekend, men der er der sket lidt :)


Jeg er i gang med at træne op til at skule løbe over storebæltsbroen, som er et halv maraton (det er 21,5 km) Så hvis i selv skal løbe det eller godt vil have at jeg skriver nogle blog indlæg om min træning, så like dette indlæg og husk at følg mig for at kunne følge med.

Anne

Likes

Comments

Hey bloggen,

Freja og jeg tog en lille smut tur til Kbh. Nu hvor jeg bor i Korsør(det ligger ca. en time fra kbh) er det ikke helt normalt, at man bare på dagen beslutter sig for at tage til København, mest hverdage. Men Freja(Hvis i kigger på billederne, er hende i den lyserøde trøje)og jeg valgte at tage en smut tur til kbh.

Jeg havde lovet at give brunch eller noget frokost til hende i fødselsdagsgave. Men vi havde svært ved at finde et sted vi ville spise, og så blev det også lidt sent efter vi havde prøvet og finde en café. Så vi valgte bare at tage på lagkagehuset og spise en kage. Jeg tog en chokoladesnitte og Freja tog en jordbærtærte.

Derefter tog vi på strøget, hvor jeg skulle købe nogle nye sko, det endte med at jeg købte Nike Air zoom Spiridon i grå. Jeg har længe godt ville have et par new balance, men de 3 forskellige numre/slags jeg ville have har enten været udsolgt, ikke i min størelse eller har ikke været til at finde.
Men ca. to uge før jeg købte nike skoene havde jeg set den på nakeds hjemmeside og måtte bare have dem!
Så vi tog i Naked og jeg købte skoene i en 39 til 1.100 kr. Jeg kunne ikke vente med at få dem på så jeg skiftede med det samme hehe. Vi gik rundt og fik kigget i lidt forskellige butikker og bare chillede rundt på strøget.

Det ende med at vi tog ud til Nyhavn og satte os og snakkede. Det var hyggeligt og flot at side der!


Vores outfit:

Freja
Jakke - Levis
Bluse - Pieses
Taske - Michael Kors
Sko(selv om man ikke kan se dem) - Adidas
Ved ikke hvor resten er fra

Anne
T-shirt - Na-kd
Bukser - H&M
Jakke - Monki
Sko - Nike Air Zoom Spiridon
Taske - Zadig et Voltaire


Anne<3

Likes

Comments

Hey Bloggen,


What jeg har fået blåt har. Don't ask why haha. Følte bare lige for at prøve det.

Jeg ville bare fortælle lidt om hvordan jeg gjorde det :)
1. Jeg gik i bad og tørrede mit hår, fordi man skal have rent hår, når man skal farve det.

2. Jeg ville kun have stripper i mit hår og så ville jeg ikke havde at farven var helt inde ved min hovedbund.

3. Det var min mor der skulle farve mit hår. Det vi gjorde var at vi delte mit hår op i nogle totter, som jeg godt ville havde farvet.

4. Hansker på og så bare i gang med at komme farve i totterne. Man skal huske at man ikke behøver at sparer på farven, bare kom masser i.

5. Jeg skulle side med det i håret i 15 min for at få en nogenlunde farve og 20 min for at få den maksimale farve. Jeg sad men det i i omkring 20 min. og mit hår blevet ret blåt.

6. Jeg skyldede det ud, kun med vand, ingen shampoo eller noget, kun vand. Ellers skylder man bare noget af farven ud igen.

7. Jeg tørte det med hårtørreren og så havde jeg pastel blåt hår.


Håber i kunne lide mit blogindlæg, husk at følg mig på bloggen og de sociale medier:
IG: annehausgaard
Snap: anne6306


Anne

Likes

Comments

Hey Bloggen,


Jeg tænkte at jeg ville lave en ting hver Mandag, hvor der kommer en 'MIN WEEKEND I SNAPSHOTS' ud. Jeg ville prøve det i en periode, håber i tager godt imod det :))


Fredag:
Jeg lavede ikke noget spechelt, ud over at vi skulle trække emner til fællesfagligt(naturfags) opgaven til eksamen som er obligatorisk. Amen altså Men jeg er vildt glad, fordi min makker og jeg træk 'strålings indvirkning på levende organismer' og det emne var det jeg helst ville have ud af 3 andre emner vi også kunne havde trukket.
Efter skole tog jeg på arbejde i 3 timer, derefter tog jeg hjem til en veninde og sov der til dagen efter.


Lørdag:
Jeg stod op hos min veninde og tog på arbejde i 4 timer, da jeg kom hjem tog jeg ud og løb/gik med min lillesøster og min mor, som har lidt problemer med at løbe lige nu. (Min søster har problemer med knæet og min mor har noget med sin fod, hvilket ikke er fedt når hun skal til tyskland om 3-4 uger og løbe et halv maraton...) Jeg løb/gik 5 km og de løb/gik i 4 km. Vi tog hjem og jeg lagde mig bare under dynen og så noget gossip girl, som jeg er blevet hel vildt med igen.
Omkring klokken 20:30 spurgte min ven, Andreas, om han kunne komme over, det måtte han selvfølgelig godt. Han havde købt noget vin, nogle jordbær og vindruer som han tog med.(jeg har desvære ikke noget billedet af det sorry) Men vi sad og snakkede til klokken 00:00, hvor han tog hjem og jeg gik i seng.


Søndag:
Jeg stod op, cyklede 3 km ud i vores lokale skov og løb 6,8 km med mit løbehold. Derefter cyklede jeg hjem igen. Jeg spiste noget morgenmad og gik i bad. Så gjorde jeg mig klar, til at tage til Slagelse med min mor og søster for at købe lidt forskeligt.
Jeg fik shoppet lidt. Hihi. Jeg fik købt en rød trøje, et par sko og noget make up. Min søster ville i normal, så der gik vi ind, der fandt jeg de to kick som i kan se på billederne. Jeg elsker kick og måtte bare smage de to der. Jeg har spist den med raspberry og den var vold god, glæder mig til at smage den med lemon!


Ps: Kommer ikke fra esbjerg, det bare et klistermærke


Anne

Likes

Comments


LuksesVS


Budget

Valentino

Stretch-Patent-Leather Ankle Boots - 6.540 kr.

Whistles

Ambrose 60's Square Toe Boot - 1.950 kr.


LuksusVS


BudgetJoseph

Cotton-poplin shirt - 1.675 kr

Weekday

Down Shirt - 400 krLuksusVS


Budget

Prada

Leather skirt - 8.900 kr.

Warehouse

Patent Leather Pelmet skirt - 690 kr.


LuksusVS


Budget

Valentino

ROCKSTUD WALLET - 3.570 kr.

Dune

Studded Purse - 220 kr. (Før 350 kr.)

Lukses


VS

Budget

Isabel Marant

Hunter cotton-blend trousers - 3.600 kr.

Topshop

Ruffle Hem Leggings - 189 kr.

Likes

Comments

Hey Bloggen,

Så er vi kommet i sommertid og nu kan jeg virkelig mærke, at jeg glæder mig til sommer! Jeg glæder mig som et lille barn.

Søndag, der var jeg først ude og løbe 9,2 km i skoven. Hold nu op, vejret var skønt. Da jeg kom hjem og fik taget et bad, ville min familie ud og gå en tur uden ved vandet og jeg tog selvfølgelig med. Som man troede at vejret ikke kunne blive bedre tog man fejl. Jeg gik med solbriller for første gang i år, hvor jeg faktisk havde brug for dem. Skøn!

Sommeren bliver vild og fantastisk. Lille update er at jeg skal til Ungarn. What Ungarn? ja. Jeg havde aldrig i mit liv tænkt at jeg skulle til Ungarn, men det skal jeg og jeg glæder mig helt vildt. Min familie og jeg skal der ned med min best friend og hendes familie. Vi har faktisk været på ferie sammen før. Sidste år var vi nemlig i Italien.

Håber i får en pisse god dag
Anne

Likes

Comments