Hey Bloggen,

Denne weekend har været så hyggelig, så jeg tænkte at jeg ville fortælle lidt om den.

Fredag:
Jeg fik fri fra skole og tog direkte på arbejde. Jeg skulle havde arbejdet i 3 timer, men da der ikke var noget at lave gik jeg en time før. Så jeg gik ned og trænede med min søster, hvorefter vi tog ned og købte sushi, tog det med hjem og så x-factor. Jeg gik tidligt i seng fordi jeg skulle tidligt op dagen efter.

Lørdag:
Tidligt op og afsted til København. Jeg var der inde med en veninde, Anna. Vi tog på strøget for at shoppe hvilket jeg også fik gjort haha. Vi tog på Holms og købte noget frokost. Efter det tog vi hjem, så nogle film og gik i seng.

Søndag:
Jeg kunne sove længe, YAY. Anna og jeg hørte lidt musik og så en film til klokken ca. var halv 2 hvorefter jeg tog hjem for at løbe en tur. 9 km er du vimmer det var hårdt men dejligt. Jeg kom hjem, tog et bad, fik en dunkin donuts og lidt slik som var velfortjent.

Likes

Comments

Hey bloggen,


Musik er mit liv. Jeg hører musik 24/7, bare jeg skal vente på bussen i 2 minutter så hører jeg musik. Jeg har også altid et par høre telefoner på mig hvis jeg skal noget.

Jeg har valgt 2 sange fra hvert album som jeg synes bedst om.
Det har været svært at vælge!


Frank ocean - Channel orange
Mine 2 absolute ynglings sange er:
Lost, fordi den er frisk og så kan jeg bare godt lide at den er nem at synge med på og så synger han jo vold godt.
Thinkin bout you, fordi at det er en ret cute tekst og så er den bare hyggelig.

A$AP Rocky - AT.LONG.LAST.A$AP
Den var svær, er du sinds. Jeg elsker ham sku, men mine 2 yngling A$AP Rocky sange er nok:
LSD, fordi at musikken er vildt fed og så elsker jeg den måde han synger på.
Canal St, det er nok det samme, han er bare fed og han har sku styr på det musik der.

The weekend - Starboy
Sidewalks feat. Kendrick Lamar, Jeg synes først at musikken var vold fed fra først gang jeg hørte den. Og jeg synes det er en god tekst også for den beskriver lidt hans liv.
Starboy, hold nu op en klassiker og så er det bare så true.

Frank Ocean - Blonde
Nikes, Jeg har hørt den lige siden jeg var i London i slutningen af august og starten af september. Hold nu op jeg elsker den sang. Jeg elsker alt ved den! især den måde stemmen er lavet om på.
Self control, Den er bare sød, virkelig hør den!

Ukendt Kunstner - Den anden side og neonlys, har bare lige sat et billede ind af Den anden side.
Hvor legendarisk!
Har ikke rigtigt en begrundelse til dem alle så i får bare dem jeg hører mest på de 2 album.
Lige nu feat sivas
Fucking nummer
Jesu blod
Neonlys
Lørdag aften

Kanye West - The Life of Pablo
Famous, Fed musik og det hele. Jeg elsker sku Kanye, han laver det fedeste musik.
Wolves, Så fed musik det er det fedeste ved den sang, amen den er for syg og så lige på nogle gode højtalere!

Anne

Likes

Comments

Hey bloggen,

Jeg er helt ny her og tænkte at jeg ville fortælle lidt om mig selv. Jeg har valgt at fortælle om mig selv på en lidt anerledes måde. Jeg har nemlig valgt 5 billeder der repræsenterer mig og de ting jeg elsker.

Billede 1:
Mig. Det her kunne være mit outfit en forårsdag(hvor det er lidt varmere)
Et par shorts og en dejlig trøje = good to go.

Billede 2:
En Starbucks eller en baresso er altid lækkert! Jeg elsker at man bare lige kan gå fordi og tage noget med hvis man er ude og shoppe med sin veninde. Men det er også lækkert at man bare kan sidde ned og snakke sammen over en kop kaffe, en kakao eller hvad man har lyst til.

Billede 3:
Rejse. Jeg elsker at rejse! I 2016 var jeg ude og rejse 4 gange, det var fantastisk. Jeg elsker at opleve nye ting, lande og kulturer. Jeg håber også jeg skal ud og rejse i 2017, men lige nu ser det ud til at jeg "kun" skal på skiferie og nok også til Jylland med min familie, min veninde og hendes familie.

Billede 4:
Veninder. Mine veninder er som en familie for mig. Jeg snakker med dem om ALT og de er der altid for en. Jeg har 4 veninder som jeg er meget tætte med og de betyder alt for mig og jeg elsker at være sammen med dem.

Billede 5:
Pizza. Jeg synes det er noget af det hyggeligste at tage på café, tage ud og spise en pizza eller tage på Starbucks eller baresso med sine veninder og snakke. Den stemning der er når man er ude er så hyggelig, end hvis man bare sad der hjemme i sengen.


Anne

Likes

Comments