Hejsa igen

Jeg er her for tiden gået hen og blevet helt forelsket i den røde farve i mit tøj, og synes lige I skulle se lidt af det. Begge de to helt røde bluser jeg har på nederst i collagen er fra Envii.

Knus A xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Først har jeg denne lækre skuldertaske, som jeg glæder mig for vildt til kommer hjem. Den er bestilt fra Núnoo i det lækreste ruskind.

Jeg har udforet mig selv med farven, da det som altid ville være nemmest for mig med sort - men jeg føler, at denne grå / army grønne farve nok skal blive fin!!

Jeg nåede at bestille den til 1099.- inde på Nünoo´s officielle hjemmeside inden den blev udsolgt - hvis nogen skulle spørge hvorfor den er væk der inde. Men jeg ved, at taskerne er tilbage på siden igen inden for en måned:))

Så har jeg denne lækre skjorte fra H&M - jeg har fundet et lidt alternativ til den til højre for mit billede, fordi jeg ikke rigtig kunne finde min egen på hjemmesiden.

Jeg var dog så heldig at finde den til kun 79.- Jeg er så glad for den!!

Blusen til højre koster 199, fordi det ikke er ligepræcis den bluse jeg købte, men synes den ligner meget, og er nærmest lige så pæn.

Med den her bluse har jeg lidt udfordret mig selv. Jeg kører nemt fast i sorte, hvide og grå ting, som ligesom er standarten for mig. Så pink med frønser på ærmene blev lige mit køb i H&M.

Jeg har ved nogle af de her køb prøvet at udfordre mig selv lidt, at købe noget jeg normalt ikke ville. fx. denne bluse og tasken. Alligvel, er der ingen af de her køb, der på nogen måde hænger sammen - har ihvertfald ikke købt dem på samme tid. Men jeg synes dog at de blev fede anyways.

Blusen er forresten købt i H&M til 199.-

Så har jeg købt mig den her flotte bluse fra Samsø Samsø til 300,-

Elsker detaljen med den røde skrift over brystet. Synes det på en måde pimper blusen lidt op.

I hvert fald et køb som jeg er rigtig glad for!!

Den fine nederdel her er fra mærket Dévier, som forhandles i Samsø Samsø butikkerne. den er en af de der "folde nederdele" som ligesom har to lag og et skråt stykke stof over midten af nederdelen.

jeg synes det var ret unik i stedet for en klassisk sort nederdel - jeg synes elv de fine lyserrøde og blå blomster er fine på den.

Jeg fandt den i Samsø Samsø til 350.-

Undskyld for, at jeg ikke lige har et link til nederdelen:((

Likes

Comments

Heysa Guyys
De sidste sommeraftner kalder, skolen er igen lige om hjørnet og jeg vil bare nyde den sidste sommertid.
Jeg har nedenfor linket mine stille yndlingssange, som er pisse gode til at bare mærke livet, hahah. Rolige sange, som bare for tankerne til at løbe, JEG ELSKER DET.
At sidde på terrassen med en kold cola og bare høre fuglene synge sammen med mennesker jeg holder af, dét er hvad hygge er - og dét vil jeg gøre de sidste par dage inden skolestart - det håber jeg også, at I vil!!

Giv lyd fra jer, hvad I tænker om sangene:))
Knuzz

Likes

Comments

​Heyysaa 
For kort tid siden fandt jeg noget ikke mindre end de her super sprøde bukser i zara. Ternet (bagerbukser) med små folder på lommen. Super enkelt, men stadig ikke for kedelig - er så glad for dem!!
Vil linke dem nederst i indlægget:))

Men ellers ville jeg bare kort vise mine to eksempler på, hvordan jeg ville style de her skønno bukser - hvis I vil have link til noget af det andet, så skriver I endelig bare.

knus Anne

https://www.zara.com/dk/da/dame/bukser/se-alle-varer/vichy-ternede-bukser-c733898p4700508.html

Likes

Comments

Hey you
Først hej - og velkommen til min lille verden. Du er kommet til bloggen med masser af tøj, liv og glade dage.

Mit navn er Anne, og jeg er en 15 årig teenagepige fra sønderjylland, ja - helt fra landet. Jeg er sådan en person, der aldrig kan sidde stille og aldrig har fri - jeg vil meget hellere lave 1000 ting hele tiden og opleve en masse sprødt. Jeg elsker alt det nye, alt det der er på mode - både inde for indretning, men også lækre outfits, sneakers og alt der høre til. Andre menneskers personlig stil er altid mega inspirrerende. Sneakers, fede jakker, indretning og masser af accessories - iiih, kan aldrig få nok!!

Udover det, så elsker jeg at rejse. Jeg elsker at opleve nyt og anderledes. Bare at komme ud og opleve det fede.
Jeg synes, at få inspiration af andre og få ny viden er super lækkert, så nu er det mig der vil dele lidt med jer.

Jeg hæfter mig altid efter dette lille citat: "livet er først begyndt, når du er kommet ud af dine trygge rammer."

Så tag et lille kig i en 14 årig piges teenageliv - mode, lækre billeder, inspiration og ja, bare mig:))
xx Anne

Likes

Comments