Hej på er!!

Sitter just nu på vår Svengelska lektion och har precis fått färdigt min bokrecension i engelskan, känns jääättte skönt. Nu har jag bara att skriva om Första Världskriget och har en inlämning i Tekniken . Sen har jag nog inga mer inlämningar som är jätte viktiga.

Idag har jag ridlektion så ska på de sen ska jag hem och plugga.

Imorgon har vi lucia övning på hästarna så i ska fackelträna dem så dem blir bekanta med facklor och inte blir livrädda på lucia. Ska bli spännande att se hur Lilly reagerar.

Men nu har vi rast så får ta och gå ut så jag får lite rast innan nästa lektion som är Teknik.

​Ni får ha det jättebra så härs vi!! xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Just nu sitter jag på Marias SvSo lektion och vi har precis gjort nått quiz på Kahoot. Just nu sitter vi bara och tittar på någon film så ska väll ta och fortsätta titta.

Idag har jag inga planer men är väldigt trött så ska nog hem och vila.


NI får ha det bra så hörs vi!! xx

Likes

Comments

Hej på er!!
Idag vaknade jag runt halv tio, väldigt tidigt.. Men iallfall började dagen med frukost tillsammans med mamma och pappa. Efteråt så åkte jag till hööks och köpte ett par ridbyxor, bara vanliga röda.

Direkt efter drog vi oss till stallet, hade inga planer idag men blev lite ridsugen när Caroline sa att hon skulle rida men det slutade med att jag longerade Lilly istället och så fick vi sällskap utav Caroline och Nessa. När vi sedan var klara valde vi att släppa hästarna lösa i paddocken eftersom dem inte fått lika mycket utevistelse nu när det varit storm. Vi började med Lilly å hon sprang och såg så lycklig ut och sedan släppte vi Nessa när Lilly var klar så hon också fick ut lite energi.

Just nu ligger jag bara och badar sedan ska jag väll ta och bara kolla på någon film eller så.

Ha det bra så hörs vi! xx

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag tänte jag tipsa er om lite julklappar man kan köpa till någon eller kanske sig själv.,

Genom att trycka på bilderna kommer ni direkt till produkten.

1. Ett fint schabrak som är väldigt naturligt men den glittriga passpoalen gör det lite extra fin, detta schabrack finns att köpa på Starrider för 399 kr

2. Detta är en tröja som även den är från Starrider och kostar 299 kr. Det som är så speciellt med denna är att den har en ficka på magen där du kan stoppa mobilen under ditt ridpass

3. Det här schabraket kommer ifrån My One och är från märket Hv Polo. Detta kostar 559 kr

4. Ett par tyglar som är utöver det vanliga. Dessa tyglar har ju lite bling på vilket gör det lite roliga en alla vanliga tyglar. Dessa kan ni hitta på starrider och dem kostar 399 kr

5. En väldigt simpel men riktigt fin grimma ifrån märket John Whitaker. Denna grimma går att hitta på My One för 229 kr

6. Dessa ridbyxor är väldigt sköna och väldigt bra pris, har ett par egna och har inte haft några skönare ridbyxor än dessa. Dem finns även i massor utav olika färger. Man hittar dem på Starrider för 399 kr

7. En mysig och go fleecetröja som man kan ha i stallet och rida i, även denna finns i fler färger. Du hittar dem på Starrider för 399 kr

8. Här är ett till schabrak som är väldigt smidigt då du kan lägga mobilen i den lilla fickan på. Väldigt smart tycker jag. Du hittar det på Starrider för 299 kr

9. En väldigt fin grimma med lite bling på, denna fina grimma hittar du också på Starrider för 199 kr


Sen som jag nämnde där uppe är det bara att klicka på bilden så kommer du till just den produkten

Ni får ha det bra så hörs vi! xx

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag så var jag ju som jag skrev i stallet, blev inte så mycket gjort då det var så himla dåligt väder. Så idag då fick hon en vilodag.

Har tänkt att vara hemma denna helgen då jag vart sjuk och blir helt enkelt inte frisk så ska försöka att bara vila ut så kanske det går över.

Fick även lite julfeeling idag så satte upp min lilla plastgran i rummet och har pyntat den, självklart med rosa julgranskulor, glitter och stjärnan i toppen..

Imorgon har jag inga direkta planer, får se hur vädret blir för jag är lite sugen på att rida barbacka på Lilly..

Men ni får ha det bra och sova gott och bara ha det bäst så hörs vi!! xx

Kan ju även säga att skrattat väldigt mycket åt dessa bilder då dem blev så hemska och inte ett dugg mysiga

Likes

Comments

Hej på er!!

Nu ska jag åka till stallet och det är väll planerat att Lilly ska få en promenad eller så ska hon bara få bralla runt i paddocken. Hon har nog ganska mycket energi nu då hästarna fick stå inne på grund utav vädret då man var lite rädda att träd skulle välta i hagen och så.

Ni får ha det bra!! xx

Likes

Comments

Hej på er


Jag heter Clara Anneblad och tänkte nu börja blogga igen, har tidigare haft blogg men inte haft någon inspiration så har alltid slutat med att jag inte ville fortsätta.

Jag tänkte börja att berätta om mig själv och hur mitt liv ser ut.

Jag är en tjej på 15 år men som fyller 16 till januari, jag har haft det lite jobbigt i mitt liv på grund utav jag har Depression och Ångest som jag nu tar medicin för. Jag har kontakt med psykolog en gång i månaden får att få prata ut och känna mig förstådd men även få lära mig hur jag skall hantera det här.

Jag har även ganska mycket kontakt med läkare för min fot som jag bröt för ungefär 3 år sedan, då jag inte kan använda foten på samma sätt som jag kunde innan skadan.


På min fritid är jag oftast i stallet där jag har min egen häst Lovely Lilly, Lilly är en gammal travhäst som gått både trav och monté så det är ett väldigt jobb att få henne till en vanlig ridhäst och jag har många gånger valt att nästen ge upp. Det många inte vet är att när jag kommer till stallet så känner jag mig som en vanlig människa och slipper alla ångsttankar som finns i sort sätt hela dagen.

När jag inte är i stallet så är jag ofta ute och träffar vänner eller så är jag hemma och umgås med min familj.


Nu tror jag att ni vet det mesta om mig och jag hoppas ni har en jätte bra dag. xx

  • 395 Readers

Likes

Comments