Dagen började med veckans BNI möte. 05.40 ringde klockan och 06.45 var jag på plats. Man får alltid med sig massor energi efter dessa möten :)

Lunchen tillbringades med min affärskollega Mats som driver företaget Masse Engineering AB. Det var ett bra möte där vi berättade om våra verksamheter.

Nu sitter jag på Löfberg och planerar en kort presentation som jag ska hålla på vårt månadsmöte senare.

/Anne

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är just nu på 100 grader karlstad. Sjukt inspirerande med alla föreläsningar!

Jag och Michel issa som är multientreprenör. Han driver 7 företag och äger olika fastigheter. Hans drivkraft är att hjälpa människor i fattiga länder.

Andra duktiga entrepenörer.

Likes

Comments

Godförmiddag!
Igår kväll hade vi fina Johanna och Christoffer över :)

Om en timme ska vi gå på invigning för nya Orrleken och senare i eftermiddag kommer Marcus till oss.

Hoppas ni får en fin dag :)

Likes

Comments

Jag har precis varit på invigning hos Noboxsolutions som har fått en större lokal.
Noboxsolutions är en webbyrå och eftersom dom har växt så mycket med personal behövdes det mer utrymme.

Magikern Simon var där :)

VD:n klippte bandet.

Sista bilderna har Lina Flodin tagit .

Likes

Comments

I söndags fyllde Matheo 3 år. Nedan kommer några bilder från helgen.

Likes

Comments

Klockan ringde 05.40 imorse och då var det bara att hoppa upp på en gång för att hinna till veckans BNI möte. Jag åt äggröra, bacon och melon vilket är standard frukosten för min del på scandic Klarälven :)

Efter mötet åkte jag till jobbet en sväng. Men åkte vidare redan vid 11 för att tillbringa dagen på UF mässan. Jag hade Camilla med mig så det gjorde dagen ännu bättre :)Våran utsikt under lunchen :)

Så många duktiga människor det fanns med bra idéer. Vissa mer drivna än andra. Jag blev imponerad och varm i hjärtat av att se alla. Det är nånting jag brinner för väldigt mycket, att utveckla och våga satsa.

Tummen upp för UF!

Likes

Comments

Idag ställde vi på Altran ut på Hotspot mässan. Vi var 5 altranare på plats så det fanns tid för både att stå i våran monter och att gå runt och mingla.
Det var många som var intresserade av vårt företag. Jag tycker att det är så roligt att prata med studenter, de har många spännande idéer och mycket driv :)

På kvällen var jag och Mattias på bankett och fick då tillfälle att prata ännu mer med både studenter och andra företag :)

Likes

Comments

Förmiddagen bestod av examensarbete tillsammans med Emilie:) vid lunch drog jag vidare till oliven för att äta lunch med Pontus. Jag åt en teryaki kyckling sallad. Och det är andra gången som jag blev sjukt törstig och illamående efter ha ätit den. Så jag kommer inte köpa den igen. Synd då den är jättegod.

På eftermiddagen åkte jag iväg för att ställa upp Altranmontern på hotspotmässan som är imorgon. Jag kommer vara där hela dagen, så kom gärna och hälsa på oss om du ska dit. Det är på Karlstad universitet.

Efter monter byggandet åkte jag och Babbe till Ikea och Bergvik för att handla lite inför Matheos 3 års-kalas som är till helgen.

Nu blir det lite yoga/balans som Kenza !
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Vi har precis kommit hem från Småland. Nedan kommer några bilder från helgen.

Vi haft haft det riktigt mysigt och tagit det lugnt, vandrat i skogen, grillat, kollat på djur, fikat, kollat på mello och pratat.

På vägen hem stannade vi i Örebro hos min bror och blev bjudna på mat och tårta. Mums!

/Anne

Likes

Comments

Igår eftermiddag hängde jag med denna snygging till vän.

Vi började med en lunch på scandic city och efter det följde jag med henne till hennes jobb på innovation park. Vilket grymt ställe det är, det sitter en massa olika nystartade företag med grymma företagsidéer. Många av dom kommer bli stora!

Nu sitter jag och mina killar i bilen påväg ner till Småland för att tillbringa helgen hos Angelica och Daniel.

Mitt i snöfallet.

/Anne

Likes

Comments