Tog min första vaccinationsspruta i tisdags inför resan. Har skjutit upp de så länge jag kunnat och när vi åkte till egypten så körde jag utan bara för att slippa ta sprutorna. Spruträdd är bara förnamnet​... Mådde illa hela dagen och var såå orolig inför att ta den men nu är det gjort och sen är det en till dagen innan vi åker (bävar redan) men de borde ju va enklare när man vet vad som väntar dagen efter. Längtar så!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bytt bloggportal efter ett år med forme. Anledningen till flytten är att formes servrar inte alls vill sammarbeta med min dator och gör så att min webbläsare hänger sig hela tiden. Men nog om det! 

Sist jag bloggade var för 2 månader sen och då bodde jag fortfarande i London. Men en hel del har hänt och vi flyttade tillbaks till Sverige någon vecka innan jul. Främst för att jag de sista 5 veckorna började må sjukt dåligt och var superillamående varje dag. Var inte så jättehärligt att pendla i över 3 timmar varje dag via tunnelbana och buss när man redan var spyfärdig... Var hos läkaren som menade att jag var stressad och hade ångest, dessutom påpekade flera att det kunde bero på den dåliga luften men jag vet inte. Det var väldigt körigt precis innan flytten och sen tog det någon vecka att vänja sig vid omställningen. Vi kände också att vi vill resa och vara tillsammans och inte jobba hela dagarna, knappt ses och knappt ha råd att köpa tunnelbanekort. Men våra månader som Londonbor kommer alltid att finnas i hjärtat och jag ångar det absout inte! Kommer bli så kul att åka tillbaka dit när man har detta i ryggsäcken, vi känner ju staden nu på ett helt annat sätt. 

Här kommer lite overall bilder från London:

Likes

Comments

Igårkväll var det dags för den årliga fashionshowen för VS och i år annordnades den här i London vilket jag tyckte var riktigt häftigt! Tyvärr var jag inte bjuden dit buhu haha... Men jag blev faktiskt bjuden på efterfesten som hostades utav Jourdan Dunn som är en av modellerna!

Väntar på att de ska släppa hela showen så vi kan få se snart!

Likes

Comments

Hur gammal är du? 

21
 

När vaknade du idag? 

Ingen aning faktiskt, vaknade och somnade om några gånger innan vi gick upp

 

Vad åt du till frukost? 
Omelett med paprika och ost och mjölk till det

 

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 
Jag är en sån jäkla serienörd, mår typ dåligt på onsdagskvällarna för jag inte kan se bonde söker fru haha, okej kanske inte mår dåligt men jag tänker på det iaf!

Jag har så långa naturliga naglar att jag knappt kan skriva på tangentbordet utan att de är jobbigt. De bara växer och växer

Jag älskar att resa och att ha något nytt, oupptäckt framför mig


Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag tycker att alla ska vara nöjda med sig själva! Jag är tex lite extra nöjd över att jag aldrig behöver tänka på vad jag äter och kanske lite mindre nöjd över att mina ben under vintertid har fryshud hela tiden, alltså de ser ut som att jag fryser även fast jag inte gör de. Min hud behöver värme och sol!

Ett extra minus just nu går till mitt hår... Det går av ca 5 cm från topparna. Och alltså faller av så nu har jag jättekort hår.. :/

 

Vilken film såg du senast? 
Bangkok Hilton

 

Är du besatt av någonting? 
Ohja, mina serier! När jag kommer hem kommer jag vara besatt av Collin också, vi kommer vara oskiljaktiga!

 

Beskriv en perfekt dag: 
En dag där jag har något att se fram emot med någon jag gillar.

 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 
I våran lägenhet i London. Nissen som bor över kör sin tvättmaskin som vanligt (säkert 5 tvättar om dagen). Sitter i sängen med täcket över bena

 

Vad lyssnar du på just nu? 
Alex & Sigge's podcast


Vart hade du helst varit just nu?

Här ?

 

Hur går du helst klädd? 
Beror på vad jag ska göra och hur jag känner mig just då. Men hemma så vill jag ha mjuka kläder som man kan mysa ordentligt i

 

Är du morgon eller kvällsmänniska? 
Absolut inte morgonmänniska iallafall. Om jag inte behöver gå upp tidigt på morgonen så är jag gärna uppe på kvällen

 

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
I gymnasiet var de alla yrkeskurser som var inriktade på något verkligt

 

Vad köpte du senast? 
Mina pjamasshorts och ett skärp

 

Vad har du i dina fickor? 
Har inga fickor just nu

 

Vilka smeknamn har du haft? 
Omg.. Anki, anko, A-C, Anncrestaiiin, bert-olof, ache, angsia (massa kul namn från små barn som försöker säga mitt namn)
Här kallas jag oftast för Christine eller Anna-Christina

 

Nämn en svaghet hos dig? 
Att jag inte orkar lägga mig i saker som jag tycker är fel. Om någon säger något som jag tycker är helt koko så orkar jag oftast inte ta diskussionen bara för att


Likes

Comments

Mina nya pjamisshorts som jag köpte i onsdags, så mysiga och 30kr var de väl värda tyckte jag. ?

Likes

Comments

Sitter och avnjuter en kringla med kanel och socker nu efter lite shopping i stratford.

Likes

Comments

Såhär såg jag ut i lördags eftermiddag när vi var på marknad i notting hill, precis som förra veckan haha men Viktor ville ha kebab och jag var snäll och följde med. På väg dit så ligger ett så sött hundcafé typ, där man kan ha med sig sin hund när man fikar och det är bara såå gulligt att titta in där och de springer alltid omkring små hundar där inne och busar. Har tillomed för mig att de har massa små möbler till hundarna!

Likes

Comments

I lördags kväll gick vi lite på stan och när vi gick förbi Selfridges så kom jag och tänka på detta fina halsband som jag gått och suktat efter i någon vecka. Först trodde jag att de var slut för det fanns inga kvar av denna modellen men sen såg jag att någon hade gömt den sista bakom massa andra halsband så jag kunde inte motstå. Tycker att de är så fint, älskar de stora diamanterna och att de ser lite antikt ut. ?

Likes

Comments

Okej så jag skrev ju att jag var på intervju i fredags för ett annat jobb men att det var väldigt lång pendeltid dit, det ligger i södra London. Det är ett kontorsjobb så det är något helt nytt för mig då jag inte gjort något sånt tidigare. Så i fredags eftermiddag fick jag ett samtal om att om jag ville ha jobbet så fick jag det. Igår gjorde jag min första dag så ja, jag tog det. Vilket ju innebär att jag fått lägga mitt jobb och min tid på Victoria's Secret bakom mig på riktigt. Känns lite konstigt faktiskt, när jag sökte dit och fick jobbet så trodde jag att jag skulle bli kvar där för evigt typ haha. Men här så är det annorlunda. Om man inte trivs med sitt jobb eller det är något problem så låter man det inte bara vara som man gör i Sverige, man tar inte bara skiten och bara glider med om that makes sence. Utan här sa i stort sett alla till mig där att jag skulle tala för mig själv och säga vad jag kräver, och att de aldrig skulle acceptera det som jag accepterade fast inte gillade. Men tyvärr så bryr sig inte managerserna inte ett skit om en på det stället (vilket förklarar en himla massa annat inom företaget som jag inte kan gå in på här). Så jag sökte till annat och nu är jag där istället. Återigen så genomgår jag träning/utbildning innan vi börjar "jobba på riktigt" vilket på detta jobbet är 2 veckors träning. Ett stort plus är arbetstiderna, från att komma från att jobba 11-20 eller 12-21 till att jobba 8-16 eller 9-17. Pendlingen är inte jätterolig men de funkar ett tag iallafall och jag hinner lyssna på en heeeel del podcasts.

Så ja, så ser läget ut för tillfället. Nu ska jag strax försöka kolla på Hollywoodfruar som jag vet alla hemma i Sverige tittar på tv just nu, haha love it!

Likes

Comments

Maten jag i stort sett alltid lagar när jag är själv och måste laga något. Det går snabbt och är enkelt och framförallt så är det gott, särskillt när vi hade blåbär hemma. 

Likes

Comments