View tracker

Vem älskar inte ansiktsbehandlingar :). Den där känslan när man känner sig ofräsch, glåmig och trött i hyn och man vill fixa det....boka tid, finns det lediga tider? Kan jag eller är min agenda full? Vad kostar det, hur ser min budget ut?...ja, det är många funderingar man får. man tittar sig i spegeln och bara VILL!

....tills jag hittade denna lilla sak. Vilken lycka! En låg investering på en patenterad teknik som jag gör när jag vill och var jag vill. kan inte bli bättre! Min hy har blivit så fin. Känslan att vara utan makeup och ändå känna sig fräsch är oslagbar (även under vintern då vår hy blir extra trist :)

Rekommenderar varmt denna effektiva behandling. Investera på dig själv <3 Årets julklapp absolut :)


Nyfiken att veta mer? tveka inte att kontakta mig för mer information. fram till kl 20 ikväll, onsdag 30 november, så har jag även en liten överraskning till dig som kontaktar mig.

Åldras snyggt <3

//Ann-Catrin


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skönhet och hälsa och livets glada dagar är ju inte bara till för den yngre generationen :). Tänk så mycket livet erbjuder oss bara vi ser och vågar fånga möjligheterna. Jag har alltid sett på livet med en nyfikenhet. När jag blickar tillbaka i livet så har jag fortfarande samma sug att resa, uppleva, träffa nya härliga människor och utveckla mig. Träning, hälsa och skönhet är en stor del i mitt liv. Jag levde en livsstil som vi är uppfostrade i; plugga, hitta ett fast jobb och sedan gå i pension och njuta av livet. Men om man som jag älskar att resa hur fungerar det med begränsat 4 veckors semester? Tänk om jag blir sjuk innan min pension eller ve och fasa inte lever tills jag går i pension, hur kan jag då njuta av livet enligt vår uppfostrade livsstil? Jag valde att hoppa av ekorrhjulet år 2011 och startade företag. Idag lever jag en livsstil som jag fullkomligt har lyckorus av. Jag arbetar inom skönhet och hälsa och har sociala media som arbetsverktyg så nu kan jag både jobba OCH resa. wow vad häftigt! Jag är idag + 50 år men är fortfarande samma tjej fast lite äldre. Skönhet och hälsa och resor gör mig glad <3.

Skönhet och hälsa är för mig att både ta hand om sitt yttre och inre men hur snygg vi än är på utsidan och insidan så blir vi inte optimal om inte vårt huvud är med. Otrivsel på jobbet, längtan efter något annat, saknad av något eller någon osv. Om allt är med oss så lyser vi <3. Det är supervackert att träffa människor som både trivs med sig själv, sitt arbete, har en topphälsa och en vacker hy. Deras leende både på deras läppar och ögonen säger allt och man inspireras och motiveras att göra något bra av det liv vi har.

Jag tror på att vi själva skapar möjligheter. De kommer inte till oss om vi inte inspirerar och syns. Idag var jag på filminspelning i Kiruna och deltog i en del scener. Så häftigt att få vara delaktig i detta! En känd norsk regissör Joachim Tiere, skapar långfilmen Thelma som har världspremiär oktober 2017. Det ska bli oerhört spännande att se den filmen och mycket speciellt att se då jag själv sett bakom kulisserna. Om jag är delaktig i filmklipp eller inte är inte det viktigaste. Det roligaste är att se slutresultatet och att få möjligheten att vara delaktig. Lev dina drömmar! ta tillvara alla möjligheter som finns! ta steget ut ur trygghetszonen så kan mycket spännande saker hända när du minst anar det. Coola "tanter" kan också <3

Lev snyggt och stort <3

Likes

Comments

View tracker

Lever vi eller anpassar vi oss?

Filosoferar över jantelagen. En oskriven lag eller en lag skriven i sten som låter oss påverka oss? Ska vi inte våga sticka ut och göra det som vi vill? "Vad ska andra tycka?". "Tänk om jag misslyckas? Då kommer de att säga - vad var det vi sa...." . "Vi ska vara nöjd med det vi har". ja, det finns många uttryck som gör att vi backar i att leva det liv vi vill ha. Vi anpassar oss och följer livsstilen som alla andra. Plugga, få ett fast arbete, längta till fredag och helg, längta till nästa semester, längta tills pensionen så man kan ha det gött.

Många trivs i detta men inte alla. Hur många gånger hör man inte till exempel dessa ord: "Äntligen fredag", "jag behöver semester", "jag trivs inte på mitt arbete"...men hur många gör något åt det? Hur många tar steget utanför sin anpassade komfortzon och gör det de egentligen vill?

Vad är det som gör att man begränsar sitt liv? Vi har ett liv med många drömmar så varför inte ta steget? Det första steget handlar om att ha modet att göra. Vad kan vi förlora? Antingen hoppar man eller så tar man det stegvis. Tryggheten finns bakom nästa dörr om man vill tillbaka dit.

Jag tog steget och ångrar inte det en sekund. Digitalt entreprenörskap med enorma möjligheter bara jag är öppensinnad och jobbar smart. Det är tufft att ta steget men oj så kul! Å det bästa är att jag inte är ensam. Jag har ett helt team bakom mig som hjälper mig. Vill du göra en förändring i ditt liv? Kontakta mig så ska jag öppna dörren till något nytt och spännande. Om du sedan tar steget genom nästa dörr, det är upp till dig.

Ta steget redan idag <3

Likes

Comments

Många frågar vad jag gjort med mitt hår när det är så glansigt och fräscht;
- "jag har testat så många olika men tycker inget känns bra"
- " jag har så slitna hårtoppar"
- " tvättar håret varannan dag. skulle vara skönt att kunna tvätta det mindre sällan"

Några vanliga kommentarer jag får och en fråga om vad jag använder. Mitt hår var slitet, oglansigt, tvättade det ofta. Jag investerade i hårvård från frisörer men blev ändå inte nöjd.
så efter mycket sökande så hittade jag det bästa av det bästa.

Schampo och balsam samt en hårmask som är helt amazing.  De bygger upp håret på cellnivå. Resultatet?
☞ glansigt och superfräscht
☞ lättkammat
☞ inga slitna hårtoppar  (klipper det mer sällan)
☞ tvättar håret mer sällan
☞ tappar mindre hår
☞ lätt att fixa

Dags att ge ditt hår en ny boost 🤗
Beställning av produkterna gör du via mig.
Be The Best of you 💋💖

Likes

Comments

Ung energisk och full av framtidstankar. Åren går. Drömmarna består trots mindre energi, gäddhäng, rynkor, lite krämpor. När jag träffar äldre kvinnor och män så blir jag så förundrad över deras storys och drömmar men samtidigt deras längtan och saknad efter ungdomens dagar. Stannar allt när vi blir äldre? Upplever de att de inte längre kan styra deras liv? Accepterar de bara att med ålderdomen så begränsas vi?

Be cool! Vi kan faktiskt styra mer än vad vi tror.

Varför bara acceptera vårt biologiska åldrande? Vi kan faktiskt välja att ta över rodret och ge kroppen det den behöver för att bli optimal. Jag går förbi en bilverkstad och tanken slår mig hur vi vårdar våra bilar med kärlek. Vi tankar med rätt oktan, vi putsar, fejar, städar ur den, lackar om den om den får repor. Hur tar vi hand om oss själv? Accepterar vi bara ålderdomens tecken och förändringen? Varför förebygger vi inte vårt mående med skönhets och hälsovård som vi gör med våra bilar?

Vi lever längre. Det är aldrig försent att börja ta hand om sig <3.

Om du fick möjligheten att påbörja en hälsoresa som gör dig till den bästa versionen av dig själv, skulle du ta den chansen?

Be cool! Du man och kvinna, alla är vi unika och är värda ett leva ett lång och friskt liv. Åldras snyggt och le stort <3

Slå en signal, skicka ett mejl eller facebook message. Vore kul att prata med dig och få vägleda dig för det är du värd!


Likes

Comments

Jag avslutade min chefstjänst och startade företag år 2012 med fokus på företagsutveckling. Många spännande år och uppdrag. Mitt mål var att kunna arbeta mer fritt och digitalt som är framtidens jobb. Min upplevelse? Uppdragen var kul och fler blev det men mitt mål att arbeta digitalt stämde inte riktigt överens med uppdragen. Så många som arbetar traditionellt. Den digitala möjligheten är fortfarande ganska nytt för många.

Min kropp började också säga ifrån. Vi läser varje dag om utbrändhet vilket jag inte ville hamna i. jag älskar att resa och med traditionellt arbete fungerar inte det i den utsträckning jag ville. Så mina vänner....jakten började att söka ett digitalt arbete som skulle ge mig den friheten jag ville ha.

Idag har jag gått in i min 5 månad med min nya business som bara går bättre och bättre. Jag arbetar som digital skönhets- och hälsokonsult och företagsutvecklare. Många lyfter på ögonbrynen och funderar vad jag håller på med. Andra tycker jag är modig som vågar. Många är skeptisk till businessen men fler och fler börjar förstå vad denna business faktiskt handlar om! Varför ska jag jobba som anställd med begränsade semesterdagar och lön? Varför ska jag starta upp företag som i sin tur begränsar mina valmöjligheter? När jag istället kan arbeta fokuserat och målmedvetet, var jag vill och när jag vill utan att behöva kontor, lager, mm som en traditionell business behöver.

För mig handlar det om att arbeta med mitt drömjobb var jag vill, hjälpa andra att må bra och hjälpa andra att bygga sin digitala business. Det är bara vi själva som kan begränsa möjligheterna att lyckas. När man inser vår affärsmöjlighet så skapas ett aha. Att få hjälpa andra att må bra, att få hjälpa andra att starta sin digitala business och samtidigt arbeta med ett fantastiskt team som samarbetar för att alla ska lyckas är amazing <3.

Så till dig Nathalie Runeborg och Peter De Clairac som gav mig möjligheten att hjälpa andra, tack för att ni finns där <3 Tack till mitt team! Ni är amazing <3 Teamwork när det är som bäst!Likes

Comments

Pling i inkorgen

​Vilket amazing roligt jobb jag har och fler och fler ser möjligheterna med jobbet <3

En vanlig dag som anställd: klockan ringer, dags att kliva upp. Hur känns det? Taggad att gå till jobbet eller känns det tufft? Älskar du ditt jobb? Räcker din lön till dina drömmar? Räcker semesterdagarna till det du vill göra? Upplever du dig begränsad i tid, pengar och din fritid?

Så kände jag när jag var anställd. Trivdes gjorde jag men begränsad resten. Tryggheten att få lön är skönt men begränsar vi våra möjligheter från vår uppfostran att vi ska vara anställda? Att ha eget företag är bara jobbigt och besvärligt och en otrygghet säger många.

Våra tankar och bedömningar begränsar oss i mycket. hur Vi TROR att det är och ska vara. Möjligheten finns att få in extra pengar genom detta underbart roliga jobb eller så kan man som jag och många fler ta chansen att vara sin egen boss med alla förmåner som vi har framför oss.

Jag jobbar när jag vill och var jag vill. Jag som älskar att resa, träffa människor och hjälpa andra att må bättre är överlycklig att jag hoppade på detta tåg. Jag har inte  full arbetsförmåga pga av mina nervskador men detta jobb ger mig möjligheten att jobba utan att riskera min hälsa. 

Fler borde ta till sig information om alla möjligheter de har. Mitt team växer och vi har så roligt ihop. Det är värt allt! De pengar jag tjänar. De vänner jag skapar. Resorna jag gör. Min familjs lycka. Min framtid och framförallt den människa jag blir.

Det är bara att kontakta mig så  berättar jag mer

ta hand om dig och andra så får du tusenfalt tillbaka i ditt liv <3

Likes

Comments

​Med fokus på dig <3.

Ta del av tips om unika produkter inom skönhet och hälsa som tar Europa med storm.

Produkterna är framtagna av ett forskningsföretag i USA och är det 16e mest innovativa företaget i världen samt världsledande inom skönhet och hälsa som bygger på epi teknologin kopplat till vårt biologiska åldrande. 

Det finns över 250 produkter i sortimentet för både yttre vård och inre förebyggande hälsa vilket är unikt: kroppsvård/ansiktsvård/hudvård/skräddarsydd hudvård/munvård/hårvård/babyvård/serie för män/ eterisk oljor mm.

Bli medlem gratis och ta del av tips i min Facebook sida Health & Beauty for everyone

Tveka inte att kontakta mig för information om produkterna eller beställning av produkter du vill testa. 

anncatrinhansson2015@gmail.com 

070-5188093

Le stort och åldras snyggt <3

Likes

Comments

Öppna dörren till nya möjligheter <3

Vi alla har vi inom oss en dröm. Tänk tillbaka på din livsresa, dina drömmar och dina jobb. Blev det som du tänkte dig?

Det är härligt att ha en trygghet i form av pengar varje månad på kontot. Ett måste för att ska kunna leva. Alla har dock inte den möjligheten:  hög arbetslöshet, kanske sjukskriven eller ett deltidsarbete som inte ger så mycket pengar i plånboken. Du kanske studerar och lever på billigare kost för att klara vardagen. Småföretagare vill öka sin omsättning eller man kanske har en dröm att starta företag och vara friare men är osäker på hur man gör och om det verkligen skull gå.

Internethandeln ökar. Skönhet och hälsa ökar mer och mer. Behovet av extra pengar i plånboken märks mer och mer. Fler och fler blir utbrända i deras nuvarande arbete. Finns många scenarion och de flesta försöker hitta en lösning på det eller så fortsätter man bara tuffa på i samma spår.

TA CHANSEN att förbättra och nå dina drömmar oavsett vad det är. Möjligheten finns rakt framför näsan på dig och ger dig enkla, smarta möjligheter att öka dina pengapåse och ge dig ett friare liv. 

Ta vara på möjligheten. ta del av information. I slutändan är det du som väljer vad du gör. Tar du steget så är så välkommen till vårt team och roligt har vi <3

Join in!

Lev din dröm och begränsa inte dina möjligheter <3


Likes

Comments

Hej alla goá <3

Selfi, en möjlighet att se sig själv :). Det är intressant när vi möter människor. Vi kramar om de vi känner och pratar om de mest vardagliga saker i livet. Blickarna på varandra skapar tankar om det yttre. Tänk så vackra alla människor är både på insidan och utsidan men hur många känner sig vacker på utsidan? En reflektion jag får ofta då vi människor har en förmåga att alltid hitta saker som vi vill förbättra på oss själva. Påsar och mörka ringar under ögonen. Trött i kropp och knopp. Håret känns sådär. Leendet kanske hålls igen för man har inte de där ljusa fina tänderna som man så gärna vill ha. Hyn i ansiktet vill man kanske förbättra. Ja, det finns många tankar som far förbi i huvudet när man ser sig själv i spegeln. En selfie kanske inte är med på to do listan i det läget :) Innan jag började med dessa unika produkter som jag verkligen älskar så var jag en av de som kände så här. 

Varför ska vi stanna i känslan att inte vara nöjd när det faktiskt finns möjligheter att le stort, åldras snyggt och vara nöjd med sig själv?

Skippa skönhetsoperationer, botox, fillers mm och ta hand om dig på ett naturligt sätt istället. Jag älskar att ta hand om mig själv från topp till tå både på insidan och utsidan. Jag känner mig mycket gladare och vackrare även när jag är nyvaken. 

Dag efter dag så ser jag amazing resultat både på in- och utsidan. Det roliga är att andra ser först min förändring innan jag ser den.  Vi ser oss själva i spegeln otal gånger varje dag så det är svårt att upptäcka resultatet så ett tips till dig: ta en förebild innan du börjar med en av våra produkter och därefter en bild varje vecka så ser du verkligen vad produkterna ger för resultat. Jag bjuder på en selfi som jag tog idag på väg att möta upp mina vänner från barndomen. Jag ser fräsch ut och det är jag stolt över men utan produkterna så skulle jag nog fortfarande känna mig mindre vacker på utsidan. Ju bättre vi mår på insidan och utsidan desto gladare är vi. Mår vi bra så kan vi ge så mycket mer till andra.

Kärlek till oss <3

Ta hand om dig och andra <3

Dela gärna med dig av dina tankar

Likes

Comments