Jag avslutade min chefstjänst och startade företag år 2012 med fokus på företagsutveckling. Många spännande år och uppdrag. Mitt mål var att kunna arbeta mer fritt och digitalt som är framtidens jobb. Min upplevelse? Uppdragen var kul och fler blev det men mitt mål att arbeta digitalt stämde inte riktigt överens med uppdragen. Så många som arbetar traditionellt. Den digitala möjligheten är fortfarande ganska nytt för många.

Min kropp började också säga ifrån. Vi läser varje dag om utbrändhet vilket jag inte ville hamna i. jag älskar att resa och med traditionellt arbete fungerar inte det i den utsträckning jag ville. Så mina vänner....jakten började att söka ett digitalt arbete som skulle ge mig den friheten jag ville ha.

Idag har jag gått in i min 5 månad med min nya business som bara går bättre och bättre. Jag arbetar som digital skönhets- och hälsokonsult och företagsutvecklare. Många lyfter på ögonbrynen och funderar vad jag håller på med. Andra tycker jag är modig som vågar. Många är skeptisk till businessen men fler och fler börjar förstå vad denna business faktiskt handlar om! Varför ska jag jobba som anställd med begränsade semesterdagar och lön? Varför ska jag starta upp företag som i sin tur begränsar mina valmöjligheter? När jag istället kan arbeta fokuserat och målmedvetet, var jag vill och när jag vill utan att behöva kontor, lager, mm som en traditionell business behöver.

För mig handlar det om att arbeta med mitt drömjobb var jag vill, hjälpa andra att må bra och hjälpa andra att bygga sin digitala business. Det är bara vi själva som kan begränsa möjligheterna att lyckas. När man inser vår affärsmöjlighet så skapas ett aha. Att få hjälpa andra att må bra, att få hjälpa andra att starta sin digitala business och samtidigt arbeta med ett fantastiskt team som samarbetar för att alla ska lyckas är amazing <3.

Så till dig Nathalie Runeborg och Peter De Clairac som gav mig möjligheten att hjälpa andra, tack för att ni finns där <3 Tack till mitt team! Ni är amazing <3 Teamwork när det är som bäst!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Pling i inkorgen

​Vilket amazing roligt jobb jag har och fler och fler ser möjligheterna med jobbet <3

En vanlig dag som anställd: klockan ringer, dags att kliva upp. Hur känns det? Taggad att gå till jobbet eller känns det tufft? Älskar du ditt jobb? Räcker din lön till dina drömmar? Räcker semesterdagarna till det du vill göra? Upplever du dig begränsad i tid, pengar och din fritid?

Så kände jag när jag var anställd. Trivdes gjorde jag men begränsad resten. Tryggheten att få lön är skönt men begränsar vi våra möjligheter från vår uppfostran att vi ska vara anställda? Att ha eget företag är bara jobbigt och besvärligt och en otrygghet säger många.

Våra tankar och bedömningar begränsar oss i mycket. hur Vi TROR att det är och ska vara. Möjligheten finns att få in extra pengar genom detta underbart roliga jobb eller så kan man som jag och många fler ta chansen att vara sin egen boss med alla förmåner som vi har framför oss.

Jag jobbar när jag vill och var jag vill. Jag som älskar att resa, träffa människor och hjälpa andra att må bättre är överlycklig att jag hoppade på detta tåg. Jag har inte  full arbetsförmåga pga av mina nervskador men detta jobb ger mig möjligheten att jobba utan att riskera min hälsa. 

Fler borde ta till sig information om alla möjligheter de har. Mitt team växer och vi har så roligt ihop. Det är värt allt! De pengar jag tjänar. De vänner jag skapar. Resorna jag gör. Min familjs lycka. Min framtid och framförallt den människa jag blir.

Det är bara att kontakta mig så  berättar jag mer

ta hand om dig och andra så får du tusenfalt tillbaka i ditt liv <3

Likes

Comments

​Med fokus på dig <3.

Ta del av tips om unika produkter inom skönhet och hälsa som tar Europa med storm.

Produkterna är framtagna av ett forskningsföretag i USA och är det 16e mest innovativa företaget i världen samt världsledande inom skönhet och hälsa som bygger på epi teknologin kopplat till vårt biologiska åldrande. 

Det finns över 250 produkter i sortimentet för både yttre vård och inre förebyggande hälsa vilket är unikt: kroppsvård/ansiktsvård/hudvård/skräddarsydd hudvård/munvård/hårvård/babyvård/serie för män/ eterisk oljor mm.

Bli medlem gratis och ta del av tips i min Facebook grupp "health and beauty för everyone"

Tveka inte att kontakta mig för information om produkterna eller beställning av produkter du vill testa. 

anncatrinhansson2015@gmail.com 

070-5188093

Le stort och åldras snyggt <3

Likes

Comments

Öppna dörren till nya möjligheter <3

Vi alla har vi inom oss en dröm. Tänk tillbaka på din livsresa, dina drömmar och dina jobb. Blev det som du tänkte dig?

Det är härligt att ha en trygghet i form av pengar varje månad på kontot. Ett måste för att ska kunna leva. Alla har dock inte den möjligheten:  hög arbetslöshet, kanske sjukskriven eller ett deltidsarbete som inte ger så mycket pengar i plånboken. Du kanske studerar och lever på billigare kost för att klara vardagen. Småföretagare vill öka sin omsättning eller man kanske har en dröm att starta företag och vara friare men är osäker på hur man gör och om det verkligen skull gå.

Internethandeln ökar. Skönhet och hälsa ökar mer och mer. Behovet av extra pengar i plånboken märks mer och mer. Fler och fler blir utbrända i deras nuvarande arbete. Finns många scenarion och de flesta försöker hitta en lösning på det eller så fortsätter man bara tuffa på i samma spår.

TA CHANSEN att förbättra och nå dina drömmar oavsett vad det är. Möjligheten finns rakt framför näsan på dig och ger dig enkla, smarta möjligheter att öka dina pengapåse och ge dig ett friare liv. 

Ta vara på möjligheten. ta del av information. I slutändan är det du som väljer vad du gör. Tar du steget så är så välkommen till vårt team och roligt har vi <3

Join in!

Lev din dröm och begränsa inte dina möjligheter <3


Likes

Comments

Hej alla goá <3

Selfi, en möjlighet att se sig själv :). Det är intressant när vi möter människor. Vi kramar om de vi känner och pratar om de mest vardagliga saker i livet. Blickarna på varandra skapar tankar om det yttre. Tänk så vackra alla människor är både på insidan och utsidan men hur många känner sig vacker på utsidan? En reflektion jag får ofta då vi människor har en förmåga att alltid hitta saker som vi vill förbättra på oss själva. Påsar och mörka ringar under ögonen. Trött i kropp och knopp. Håret känns sådär. Leendet kanske hålls igen för man har inte de där ljusa fina tänderna som man så gärna vill ha. Hyn i ansiktet vill man kanske förbättra. Ja, det finns många tankar som far förbi i huvudet när man ser sig själv i spegeln. En selfie kanske inte är med på to do listan i det läget :) Innan jag började med dessa unika produkter som jag verkligen älskar så var jag en av de som kände så här. 

Varför ska vi stanna i känslan att inte vara nöjd när det faktiskt finns möjligheter att le stort, åldras snyggt och vara nöjd med sig själv?

Skippa skönhetsoperationer, botox, fillers mm och ta hand om dig på ett naturligt sätt istället. Jag älskar att ta hand om mig själv från topp till tå både på insidan och utsidan. Jag känner mig mycket gladare och vackrare även när jag är nyvaken. 

Dag efter dag så ser jag amazing resultat både på in- och utsidan. Det roliga är att andra ser först min förändring innan jag ser den.  Vi ser oss själva i spegeln otal gånger varje dag så det är svårt att upptäcka resultatet så ett tips till dig: ta en förebild innan du börjar med en av våra produkter och därefter en bild varje vecka så ser du verkligen vad produkterna ger för resultat. Jag bjuder på en selfi som jag tog idag på väg att möta upp mina vänner från barndomen. Jag ser fräsch ut och det är jag stolt över men utan produkterna så skulle jag nog fortfarande känna mig mindre vacker på utsidan. Ju bättre vi mår på insidan och utsidan desto gladare är vi. Mår vi bra så kan vi ge så mycket mer till andra.

Kärlek till oss <3

Ta hand om dig och andra <3

Dela gärna med dig av dina tankar

Likes

Comments

Den digitala världens möjligheter

Tittar i backspegeln...ett bildspel som tar mig tillbaka till den största utmaningen i mitt liv flimrar förbi. Den perioden i mitt liv trodde jag aldrig att jag någonsin skulle återvända till min vardag och den Anki jag är. Läkarens ord ringer i mina öron: "du kommer aldrig mer att kunna arbeta igen".

Jag vänder blicken mot framrutan och ler. Jag mötte utmaningen och tog en annan väg istället för att följa läkarens utstakade väg för mig och mitt framtida liv och arbete.

Min skada är kronisk, den får jag leva med men allt är möjligt. Det gäller bara att hantera situationer som uppstår i livet.

En arbetsförmåga som inte är 100 %. Vem anställer mig som är + 50 OCH sjuk...verkligheten slår emot mig med ett knytnävsslag. Men idag är ingen anställning säker, inte ens för den som har arbete idag. Samhällets utveckling har gett oss en enorm möjlighet idag som inte fanns då jag blev skadad för livet.

Digitala plattformer, sociala media, möjligheten att bedriva business hemifrån utan att jag behöver ta någon ekonomisk risk är verklighet! Är så glad för detta, vilken amazing utveckling och möjlighet för mig <3

Nu har jag hittat det jag vill jobba med, på mina villkor och var jag vill; hemifrån, i utlandet, enstaka dagar och jag behöver inte känna stress och vara orolig om arbete och anställning :)

Är du i en situation som du vill förändra? Kanske du är arbetslös eller vill ha ett annat jobb? Du kanske driver företag idag och vill öka din omsättning? Kontakta mig så ska jag visa vilka möjligheter du har

anncatrinhansson2015@gmail.com

Kärlek till oss <3

Likes

Comments

Fri som fågeln...att faktiskt få vara oss själva

Jantelagen är märklig och så många är emot den. Ändå hör man ganska elaka kommentarer/omdömen allt som oftast om andra människor. Hur kommer det sig? Är vi människor omedvetna om att vi ibland använder ord som styrs mot jantelagen? 

Många har åsikter om andra människor, vilket jag tycker är okej, bara man håller de för sig själv. Så många trampar i klaveret och slänger ur sig åsikter om andra som de inte ens känner. Sårande och märkligt. Är det inte så att vi borde sopa framför egen dörr först och rikta spegeln mot oss själva och fundera hur vi GÖR? Vi ÄR aldrig fel men det vi GÖR kan vi alltid förbättra.

Vi alla är fri som fågeln att leva det liv vi vill, att få klä oss och se ut hur vi vill. Det viktiga är att vi tycker om oss själva och ger omtanke till andra omkring oss.  I mötet med andra så borde vi verkligen lära känna människan bakom och lyssna istället för att bedöma. vem vet, du kanske möter en människa som blir den goaste vännen du någonsin haft :)

Hur hanterar du jantelagen?

Kommentera gärna. 


Likes

Comments

Påsk och det är dags att flyga :)

​Påsken närmar sig med stormsteg. Nu flödar inläggen snart om Blåkulla :). Det verkar vara ett fenomen bara för kvinnor ;); man tar fram kvasten och flyger tillsammans till vart vet jag... Var flyger männen då....;). 

Den här bilden är tagen i Stockholm då jag var med en god vän på strapatser i skogen och fick association till just påsken och kvast till blåkulla :). Härlig bild eller hur? 

Påsk för mig är starten på ljusare tider. Solen värmer oss i ansiktet. Vinterkläder vädras och stoppas in i garderoben och vår- och sommarkläder intar våra skåp. Sedan är nästa bekymmer...har malen ätit på kläderna då de minskat i storlek...?;) Våra eventuella nyårslöften om ett sundare liv känns låååångt borta när vi provar kläderna. Herregud! Bikinisäsongen närmar sig. Hmmm...vad gör du i detta läge? Köper gymkort? Dammar fram dina springskor? 

Jag promenerar året runt. Min intensiva träning har jag fått lägga på hyllan på grund av skadan men promenader funkar bra och näringsriktig mat 5 ggr/dag. Det som förundrar mig är kroppens förändring när vi blir äldre. Ansiktet förändras, små rynkor kommer fram. Kroppen ska vi inte tala om ;). Lite häng här och var... Jag tror många känner igen sig, eller hur?

Jag har hittat den absolut bästa magiska manick som trimmar både kroppens tecken på bristningar och celluliter och ansiktets shape. Klart jag vill att hela jag blir den bästa versionen av mig själv, trots min ålder som jag är stolt över:). En kvinna i sina bästa år med fokus på att må bra både inombords och det yttre. 

Nyfiken på den magiska manicken?

maila mig så får du veta mer: anncatrinhansson2015@gmail.com 


Likes

Comments

18 år med 33 års erfarenhet ;)

Är åldern så viktig? Känslan inom oss är viktigare och hur vi ser på oss själva.

Vi blir äldre vilket jag tycker är fantastiskt och alla åldrar har sin tjusning. Det är en ynnest att få uppleva ålderstrappan. Vissa människor får inte möjligheten till det utan försvinner från vår jord av olika anledningar. Jag förlorade min pojkvän i cancer, endast 39 år gammal. Det är då man inser att livet är viktigt med allt vad det innebär. Livet är inte alltid så lätt men ska det vara det? Utmaningar i livet gör oss mer medvetna och ödmjuka.

Det finns dock en viktig aspekt i livet i stort, det är hur vi tar hand om oss som helhet. En sak kan vi kontrollera för att vi ska må bra och det är att ta hand om oss själva. När du kliver upp på morgonen, vad känner du? Är du glad och ser fram emot dagen eller pustar du? Hur ser du på dig själv när du tittar dig i spegeln på morgonen? Ler du mot dig själv och ger en komplimang till dig själv eller vrider du undan spegeln för att slippa se eländet :)

Vi kan alla bli den bästa versionen av oss själva. Fysisk aktivitet gör oss piggare. Näringsriktig mat gör oss pigga, friska och glada. Morgon- och kvällsritualen med bra produkter för vår hud gör oss fräscha och yngre och en vardagskram varje dag till oss själva gör oss stolta för den vi är.

Se på dig själv och var stolt! Du är unik, glöm inte det, oavsett hur du ser ut och vilken ålder du har. Varför inte göra det bästa av det du har? Ta hand om dig själv inifrån och ut och utifrån och in. Det gör jag, för när jag mår bra och känner mig vacker så strålar jag och mötet med andra blir amazing.

Har äntligen hittat produkter för min hy, mitt hår och munvård som jag fullkomligt älskar. Det är en härlig känsla att se resultaten :). Jag promenerar så ofta jag kan och äter näringsriktig mat men självklart njuter jag av livet, fredagsmys ;) med godis, god mat och ett glas gott rött vin.

Berättar gärna mer om produkterna, så maila mig så kontaktar jag dig direkt.

Ta hand om dig och andra, tills vi ses igen <3

//Ann-CatrinLikes

Comments

Livet är inte alltid en dans på rosor...

Jag tittar i backspegeln och ser tillbaka till år 2006 då allt förändrades. En bruten handled som resulterade i nervskador för livet. Vad hände...ett vanligt handledsbrott som i och för sig var ett väldigt allvarligt handledsbrott, med en operation som många gjort före mig. Tyvärr utförde läkaren felaktig operation vilket förändrade mitt liv. Den största utmaningen jag stött på i mitt liv. Utdömd av läkaren och en framtid i ovisshet. Hur tar man sig tillbaka...?

Det tog många år att acceptera det som hände men att stanna i "offerkoftan" och klandra läkaren och sjukvården var inte min grej. Hade jag gjort det valet så skulle jag nog blivit bitter och gett upp. Jag har min skada och äter mediciner för att lindra nervsmärtorna. Den största utmaningen var och är att hantera smärtorna i vardagen. Jag bestämde mig för att börja lyssna på min kropp för att på så sätt förebygga allt för svåra smärtor och det har gjort mig mer lugn och balanserad. Smärtorna är en del av mig men livet vill jag inte ge upp. Det finns alltid utvägar och lösningar. Acceptans är första steget. Analysering är nästa steg. Vad kan jag göra för att få en bra vardag trots mina smärtor och begränsningar? Det tredje steget är att göra/agera och planera för mitt liv och framtiden.

Det finns ofantliga möjligheter idag, bara du riktar blicken framåt och inte bakåt. Det finns en anledning att backspegeln är mindre än framrutan :). 

Jag satsade på utbildning och slukade kunskap om digitalt arbete för där finns det ofantliga möjligheter. En dörr som öppnas till en helt ny värld. Ett stort tack till de som möjliggjort digitalt arbete :). Vi kan numera välja hur, var och när vi vill arbeta. Problem har övergått till möjligheter :).

Så alla ni som kämpar därute med problem och utmaningar i ert liv och som skapat en fråga om framtiden och framtida arbete, det finns möjligheter.  Maila mig för inspiration och möjligheten att arbeta digitalt. Våga ta steget till förbättring och förändring. Mitt mål? Att arbeta när jag vill,  var  jag vill och må bra. 

Ta hand om dig och andra <3

Ser fram emot att läsa era mail

mail: anncatrinhansson2015@gmail.comLikes

Comments