Jobbar digitalt så jag har möjlighet att jobba var jag vill. Just nu befinner jag mig i Stockholm. Var jag än går så möter jag folk som alla har drömmar. intressant att inse möjligheten vi har. Vem gömmer sig där bakom? Vem är de och vad drömmer de om? Det är ju bara att öppna sin mun och skapa en relation. Tar du tag i möjligheten eller bromsar du och varför isåfall?
Möjligheten finns framför oss. Det är bara att fånga den.

Alla människor använder också produkter varje dag. Tvättar håret, duschar, borstar tänderna, krämer mm. Jag är stolt social entreprenör som har 80 forskare bakom min rygg med unika produkter. Det är bara att öppna sin mun och skapa en relation. Jag väljer inte till de men min kommunikation ger de möjlighet att testa våra.

Om du som jag ser möjligheten. Att bygga en business genom att hjälpa andra så skulle vi öka valmöjligheterna för alla dessa människor. Utan oss så får de inte veta möjligheterna de har. Att arbeta som social entreprenör, var vi vill i världen och samtidigt ge andra möjligheten till unika produkter.

Bromsar du eller gasar du? Vill du gasa så hjälper jag dig. Missa inte möjligheten att använda det ökade digitala samhället och de arbetsverktyg vi har. Världen är stor men den digitala tekniken kan göras hemifrån.

Intresserad att ta del av möjligheten?
Kontakta mig redan idag
//Ann-Catrin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Julfrid eller julstress? Vi ska städa, baka. laga julmat, köpa julklappar, julpynta, skicka julkort... ja, många måsten på listan. Måste vi? Finns det verkligen måsten eller är det vi som skapar de?

Äntligen jul! Vad innebär det? Är det julfrid eller julstress? Om det fanns en skala mellan 1-10, där 1 är julfrid och 10 är julstress, var på skalan finns du?

Får in massor av bokningar på hemmaspa produkter för att få möjligheten att stänga in sig i badrummet ett tag och bara ta hand om sig själv. Bra idé :) men varför inte införa julfrid 1 ggr/vecka genom en ta hand om dig året om? Det kallar jag för NUtid. Ingen tackar dig om du är stressad och utbränd. Vi blir bara ett irritationsmoment för andra för vi vet alla hur stress påverkar oss känslomässigt.

Ta hand om er <3

//Ann-Catrin

PS här får du tips om hemmaspa produkter som ger guldkant i din vardag

Likes

Comments

Ju äldre man blir, ju mer klarhet har man både om sig själv och vad man behöver i sin relation.  Tror nog många kvinnor vill ha en partner som tar hand om sitt yttre och inre men även hur de gör i relationen. 

Ingen kan vara fel hur vi är men det vi gör kan vi alltid förbättra. Fler och fler män har blivit mer mån om sitt yttre och inre men även hur de tar hand om sin partner. Toppen tycker jag! Inre ledarskap behövs hos alla oavsett kön. Vi får så mycket mer tillbaka då.

Personlig utveckling kräver ett steg utanför sina vanor man har idag. Det steget leder till så mycket mer. Många män och även yngre killar börjar investera i sig själv i syfte att bli den bästa versionen av de själva.

Investera i er själva oavsett vem du är så får du världen att le :)

Vad är din reflektion över skönhet och hälsa, är det bara till för oss kvinnor?
Kommentera gärna. Jag svarar på alla inlägg 🗝

Likes

Comments

Vem älskar inte ansiktsbehandlingar :). Den där känslan när man känner sig ofräsch, glåmig och trött i hyn och man vill fixa det....boka tid, finns det lediga tider? Kan jag eller är min agenda full? Vad kostar det, hur ser min budget ut?...ja, det är många funderingar man får. man tittar sig i spegeln och bara VILL!

....tills jag hittade denna lilla sak. Vilken lycka! En låg investering på en patenterad teknik som jag gör när jag vill och var jag vill. kan inte bli bättre! Min hy har blivit så fin. Känslan att vara utan makeup och ändå känna sig fräsch är oslagbar (även under vintern då vår hy blir extra trist :)

Rekommenderar varmt denna effektiva behandling. Investera på dig själv <3 Årets julklapp absolut :)


Nyfiken att veta mer? tveka inte att kontakta mig för mer information. fram till kl 20 ikväll, onsdag 30 november, så har jag även en liten överraskning till dig som kontaktar mig.

Åldras snyggt <3

//Ann-Catrin


Likes

Comments

Skönhet och hälsa och livets glada dagar är ju inte bara till för den yngre generationen :). Tänk så mycket livet erbjuder oss bara vi ser och vågar fånga möjligheterna. Jag har alltid sett på livet med en nyfikenhet. När jag blickar tillbaka i livet så har jag fortfarande samma sug att resa, uppleva, träffa nya härliga människor och utveckla mig. Träning, hälsa och skönhet är en stor del i mitt liv. Jag levde en livsstil som vi är uppfostrade i; plugga, hitta ett fast jobb och sedan gå i pension och njuta av livet. Men om man som jag älskar att resa hur fungerar det med begränsat 4 veckors semester? Tänk om jag blir sjuk innan min pension eller ve och fasa inte lever tills jag går i pension, hur kan jag då njuta av livet enligt vår uppfostrade livsstil? Jag valde att hoppa av ekorrhjulet år 2011 och startade företag. Idag lever jag en livsstil som jag fullkomligt har lyckorus av. Jag arbetar inom skönhet och hälsa och har sociala media som arbetsverktyg så nu kan jag både jobba OCH resa. wow vad häftigt! Jag är idag + 50 år men är fortfarande samma tjej fast lite äldre. Skönhet och hälsa och resor gör mig glad <3.

Skönhet och hälsa är för mig att både ta hand om sitt yttre och inre men hur snygg vi än är på utsidan och insidan så blir vi inte optimal om inte vårt huvud är med. Otrivsel på jobbet, längtan efter något annat, saknad av något eller någon osv. Om allt är med oss så lyser vi <3. Det är supervackert att träffa människor som både trivs med sig själv, sitt arbete, har en topphälsa och en vacker hy. Deras leende både på deras läppar och ögonen säger allt och man inspireras och motiveras att göra något bra av det liv vi har.

Jag tror på att vi själva skapar möjligheter. De kommer inte till oss om vi inte inspirerar och syns. Idag var jag på filminspelning i Kiruna och deltog i en del scener. Så häftigt att få vara delaktig i detta! En känd norsk regissör Joachim Tiere, skapar långfilmen Thelma som har världspremiär oktober 2017. Det ska bli oerhört spännande att se den filmen och mycket speciellt att se då jag själv sett bakom kulisserna. Om jag är delaktig i filmklipp eller inte är inte det viktigaste. Det roligaste är att se slutresultatet och att få möjligheten att vara delaktig. Lev dina drömmar! ta tillvara alla möjligheter som finns! ta steget ut ur trygghetszonen så kan mycket spännande saker hända när du minst anar det. Coola "tanter" kan också <3

Lev snyggt och stort <3

Likes

Comments

Lever vi eller anpassar vi oss?

Filosoferar över jantelagen. En oskriven lag eller en lag skriven i sten som låter oss påverka oss? Ska vi inte våga sticka ut och göra det som vi vill? "Vad ska andra tycka?". "Tänk om jag misslyckas? Då kommer de att säga - vad var det vi sa...." . "Vi ska vara nöjd med det vi har". ja, det finns många uttryck som gör att vi backar i att leva det liv vi vill ha. Vi anpassar oss och följer livsstilen som alla andra. Plugga, få ett fast arbete, längta till fredag och helg, längta till nästa semester, längta tills pensionen så man kan ha det gött.

Många trivs i detta men inte alla. Hur många gånger hör man inte till exempel dessa ord: "Äntligen fredag", "jag behöver semester", "jag trivs inte på mitt arbete"...men hur många gör något åt det? Hur många tar steget utanför sin anpassade komfortzon och gör det de egentligen vill?

Vad är det som gör att man begränsar sitt liv? Vi har ett liv med många drömmar så varför inte ta steget? Det första steget handlar om att ha modet att göra. Vad kan vi förlora? Antingen hoppar man eller så tar man det stegvis. Tryggheten finns bakom nästa dörr om man vill tillbaka dit.

Jag tog steget och ångrar inte det en sekund. Digitalt entreprenörskap med enorma möjligheter bara jag är öppensinnad och jobbar smart. Det är tufft att ta steget men oj så kul! Å det bästa är att jag inte är ensam. Jag har ett helt team bakom mig som hjälper mig. Vill du göra en förändring i ditt liv? Kontakta mig så ska jag öppna dörren till något nytt och spännande. Om du sedan tar steget genom nästa dörr, det är upp till dig.

Ta steget redan idag <3

Likes

Comments

Många frågar vad jag gjort med mitt hår när det är så glansigt och fräscht;
- "jag har testat så många olika men tycker inget känns bra"
- " jag har så slitna hårtoppar"
- " tvättar håret varannan dag. skulle vara skönt att kunna tvätta det mindre sällan"

Några vanliga kommentarer jag får och en fråga om vad jag använder. Mitt hår var slitet, oglansigt, tvättade det ofta. Jag investerade i hårvård från frisörer men blev ändå inte nöjd.
så efter mycket sökande så hittade jag det bästa av det bästa.

Schampo och balsam samt en hårmask som är helt amazing.  De bygger upp håret på cellnivå. Resultatet?
☞ glansigt och superfräscht
☞ lättkammat
☞ inga slitna hårtoppar  (klipper det mer sällan)
☞ tvättar håret mer sällan
☞ tappar mindre hår
☞ lätt att fixa

Dags att ge ditt hår en ny boost 🤗
Beställning av produkterna gör du via mig.
Be The Best of you 💋💖

Likes

Comments

Ung energisk och full av framtidstankar. Åren går. Drömmarna består trots mindre energi, gäddhäng, rynkor, lite krämpor. När jag träffar äldre kvinnor och män så blir jag så förundrad över deras storys och drömmar men samtidigt deras längtan och saknad efter ungdomens dagar. Stannar allt när vi blir äldre? Upplever de att de inte längre kan styra deras liv? Accepterar de bara att med ålderdomen så begränsas vi?

Be cool! Vi kan faktiskt styra mer än vad vi tror.

Varför bara acceptera vårt biologiska åldrande? Vi kan faktiskt välja att ta över rodret och ge kroppen det den behöver för att bli optimal. Jag går förbi en bilverkstad och tanken slår mig hur vi vårdar våra bilar med kärlek. Vi tankar med rätt oktan, vi putsar, fejar, städar ur den, lackar om den om den får repor. Hur tar vi hand om oss själv? Accepterar vi bara ålderdomens tecken och förändringen? Varför förebygger vi inte vårt mående med skönhets och hälsovård som vi gör med våra bilar?

Vi lever längre. Det är aldrig försent att börja ta hand om sig <3.

Om du fick möjligheten att påbörja en hälsoresa som gör dig till den bästa versionen av dig själv, skulle du ta den chansen?

Be cool! Du man och kvinna, alla är vi unika och är värda ett leva ett lång och friskt liv. Åldras snyggt och le stort <3

Slå en signal, skicka ett mejl eller facebook message. Vore kul att prata med dig och få vägleda dig för det är du värd!


Likes

Comments

Jag avslutade min chefstjänst och startade företag år 2012 med fokus på företagsutveckling. Många spännande år och uppdrag. Mitt mål var att kunna arbeta mer fritt och digitalt som är framtidens jobb. Min upplevelse? Uppdragen var kul och fler blev det men mitt mål att arbeta digitalt stämde inte riktigt överens med uppdragen. Så många som arbetar traditionellt. Den digitala möjligheten är fortfarande ganska nytt för många.

Min kropp började också säga ifrån. Vi läser varje dag om utbrändhet vilket jag inte ville hamna i. jag älskar att resa och med traditionellt arbete fungerar inte det i den utsträckning jag ville. Så mina vänner....jakten började att söka ett digitalt arbete som skulle ge mig den friheten jag ville ha.

Idag har jag gått in i min 5 månad med min nya business som bara går bättre och bättre. Jag arbetar som digital skönhets- och hälsokonsult och företagsutvecklare. Många lyfter på ögonbrynen och funderar vad jag håller på med. Andra tycker jag är modig som vågar. Många är skeptisk till businessen men fler och fler börjar förstå vad denna business faktiskt handlar om! Varför ska jag jobba som anställd med begränsade semesterdagar och lön? Varför ska jag starta upp företag som i sin tur begränsar mina valmöjligheter? När jag istället kan arbeta fokuserat och målmedvetet, var jag vill och när jag vill utan att behöva kontor, lager, mm som en traditionell business behöver.

För mig handlar det om att arbeta med mitt drömjobb var jag vill, hjälpa andra att må bra och hjälpa andra att bygga sin digitala business. Det är bara vi själva som kan begränsa möjligheterna att lyckas. När man inser vår affärsmöjlighet så skapas ett aha. Att få hjälpa andra att må bra, att få hjälpa andra att starta sin digitala business och samtidigt arbeta med ett fantastiskt team som samarbetar för att alla ska lyckas är amazing <3.

Så till dig Nathalie Runeborg och Peter De Clairac som gav mig möjligheten att hjälpa andra, tack för att ni finns där <3 Tack till mitt team! Ni är amazing <3 Teamwork när det är som bäst!Likes

Comments

Pling i inkorgen

​Vilket amazing roligt jobb jag har och fler och fler ser möjligheterna med jobbet <3

En vanlig dag som anställd: klockan ringer, dags att kliva upp. Hur känns det? Taggad att gå till jobbet eller känns det tufft? Älskar du ditt jobb? Räcker din lön till dina drömmar? Räcker semesterdagarna till det du vill göra? Upplever du dig begränsad i tid, pengar och din fritid?

Så kände jag när jag var anställd. Trivdes gjorde jag men begränsad resten. Tryggheten att få lön är skönt men begränsar vi våra möjligheter från vår uppfostran att vi ska vara anställda? Att ha eget företag är bara jobbigt och besvärligt och en otrygghet säger många.

Våra tankar och bedömningar begränsar oss i mycket. hur Vi TROR att det är och ska vara. Möjligheten finns att få in extra pengar genom detta underbart roliga jobb eller så kan man som jag och många fler ta chansen att vara sin egen boss med alla förmåner som vi har framför oss.

Jag jobbar när jag vill och var jag vill. Jag som älskar att resa, träffa människor och hjälpa andra att må bättre är överlycklig att jag hoppade på detta tåg. Jag har inte  full arbetsförmåga pga av mina nervskador men detta jobb ger mig möjligheten att jobba utan att riskera min hälsa. 

Fler borde ta till sig information om alla möjligheter de har. Mitt team växer och vi har så roligt ihop. Det är värt allt! De pengar jag tjänar. De vänner jag skapar. Resorna jag gör. Min familjs lycka. Min framtid och framförallt den människa jag blir.

Det är bara att kontakta mig så  berättar jag mer

ta hand om dig och andra så får du tusenfalt tillbaka i ditt liv <3

Likes

Comments