Jeg har sett det har kommet en ny trend som kalles crop denim som går ut på å klippe opp dongeribuksene sine og skrape de litt opp i bunnen. Det du gjør er rett og slett å måle opp hvor lang opp du vil klippe. Et lite tips her kan være å ta buksen på deg for å sjekke at det ser bra ut når du tar den på deg! Jeg valgte å klippe den opp en del cm ettersom at alle bukser blir for lange til meg i beina. Når du har målt opp tegner du en rett linje med penn eller tusj og pass på at dette blir likt på begge sider og begge beina. Etter du har klippet dem ser de jo åpenlyst hjemmelagde ut, derfor skal du bruke en nål eller noe spist som for eksempel en sikkerhetsnål. Jeg hadde kun en sprøytespiss tilgjengelig men det funket det også. Og voila så har du transformert en kanskje litt ellers kjedelig bukse til noe super kult!

Det var det jeg rakk i dag ettersom jeg må løpe videre på vors hos en av CS-jentene før vi skal vrenge dressen i kveld. Jeg kan se om jeg får til et lite innlegg om det i morgen, men ellers kan dere følge kvelden på snapchaten min: anncatrinb

LYKKE TIL!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Fy søren som jeg har stresset både i går og i dag! Jeg fant plutselig ut at jeg skulle til Helena en tur i Lillesand i går og føyk derfor avgårde uten å tenke på noen ting! Jeg kom jo ikke hjem før sent, sånn at jeg akkurat rakk Paradise, så når det var ferdig gikk jeg bare å la meg uten å tenke på noen ting! Når jeg var på skolen i dag kom jeg plutselig på at jeg hadde jo glemt å blogge i går og tenkte jeg skulle gjøre det når jeg kom hjem, men så ble det plutselig en liten tur til senteret med Trond. Da jeg endelig fikk satt meg ned i sofaen og skulle blogge hoppet selvfølgelig nettet ut og jeg fikk ikke gjort noe med det før de under oss kom hjem... Ikke bare har jeg stresset med det men jeg styrer også noe himla i forhold til vrengekroa på torsdag og hvor vi skal være før og etter, når vi skal være der og hvor mange som skal. Det er ikke alltid like lett å om rokere 15 jenter, spesielt ikke i en gruppechat med alle sammen.

Uansett hadde jeg en super dag hos Helene i går og gledet meg litt ekstra ettersom ho sa ho hadde kjøpt gave til meg som ho selv var innmari fornøyd med. Denne jenta kjenner meg jo ut og inn så jeg visste dette måtte bli bra. Til min store overraskelse hadde ho kjøpt ikke bare én ting med to! Jeg fikk nemlig den nøkkelringen fra Malene Birger som jeg har ønsket meg i flere måneder nå, pluss en utrolig fin dongeribukse som jeg også har siklet på. Jeg har virkelig ikke ord for denne jenta! Det vittige er at alle "pyntetingene" jeg har på nøkkelknippet er fra Helena. A-en var en gratulerer med lappen-gave og halvparten av "Best Bitches" hjertet var en bestevenn-gave. Jeg sier igjen: denne jenta dere!

Ha en konge kveld videre jenter!

Likes

Comments

Denne uka har vært helt konge! Det har skjedd så mye bra og jeg har vært på godt humør stort sett hele tiden! Ikke har jeg forsovet meg heller. Jeg ser allerede skikkelig fram til en ny uke og kan nesten ikke vente til torsdag og helgen! Håper dere har hatt en super uke alle sammen!

Ukens opptur: Denne uken er det to ting. Den ene er at jeg fikk jobb som trivselsvakt på Palmesus i sommer og den andre er at jeg er et år eldre.

Ukens nedtur: Det har ikke vært noen nedturer for meg denne uken, heldigvis.

Ukens sang: Galantis - No Money

Ukens cravings: ​Makroner! Dessverre har jeg ikke funnet sjokolademakroner i Vennesla denne uken.

Ukens latter: ​Videoen Helena laget til meg i går, hvor jeg innså jeg ler mye, høyt og fælt!

Ukens instagram: ​@linnisabel, hun har så vakre bilder som er inspirerende og stilrene. Også er hun utrolig skjønn!

Ukens person: ​Kjæresten min, Trond. Ikke for noe spesielt, men for alle småtingene han gjør og sier.

Ukens mest leste innlegg: ​"Monday came too fast" som du kan lese her.

Likes

Comments

Jeg måtte le litt av meg selv når jeg fant en video på facebook som viste at du skulle ta beauty blenderen i vann før du brukte den. Jeg har nemlig vært så innmari misfornøyd med denne fra H&M ettersom den var så kompakt og det var vanskelig å blende med den. Jeg måtte jo da prøve dette med å ta den i vann og det er som en helt ny verden! Haha, da var ikke den fra H&M så grusom likevel. Det du gjør er rett og slett å fylle en bolle eller lignende med lunket vann og klemmer på den i vannet. Deretter tar du den opp og klemmer på den over vannet for å få det meste av vannet ut. Til slutt klemmer du på den inni et håndkle eller tørkepapir og du vil se og kjenne forskjell med en gang! Jeg har her tatt bilde av min før og etter men ser nå at du ikke kan se forskjellen så godt på bildet så jeg tenkte å lage en video i nærmeste framtid hvor jeg viser hva jeg gjør.Filmen jeg så finner dere her og beauty blenderen finner dere her. Flere som har gjort samme feilen som meg?
________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg må bare beklage fraværet mitt i går også. Jeg lover jeg skal bli flinkere på å ikke ha dagsfravær. Uansett så hadde jeg en super dag i går. Trond tok meg med på en aldri så liten shoppingtur nede i sentrum etterfulgt av Shave-is og oreo milkshake! Hvis du bor i Vennesla anbefaler jeg å reise til Biffen! Neste å se fram til på kalenderen nå er vrening av russedressen på torsdag og feiring av bursdagen min på lørdag og med familien på søndag!

Likes

Comments

Det lille fraværet mitt på bloggen i går skyldes rett og slett at jeg sov i nesten 5 timer etter jeg kom hjem fra skolen! Jeg vet faktisk ikke hva som skjedde der og jeg klarer egentlig ikke sove lenge sånn midt på dagen. Ikke var jeg spesielt sliten heller. Det at jeg i det hele tatt klarte å sove noe i natt og komme meg på skolen er jo helt utrolig med tanke på søvnproblemene mine. Dette er noe jeg kan utdype mer hvis det er ønsker om det. Anyways så er det duket for helg og jeg er litt ekstra klar denne gangen! Denne uken har vært konge for min del. Det har skjedd så mye bra og det kan jo bare bli bedre ettersom jeg har bursdag i morgen. Ikke det at nitten er så spennende men er jo alltid koselig å ha bursdag og få litt ekstra oppmerksomhet, hehe. Denne helga bli ganske rolig i grunn og slutter med en siste finish på russedressen på søndag med noen av jentene fra gruppa. Håper dere får en super helg!

Likes

Comments

Jeg har verdens beste bestemor som kom hjem med denne fra Egypt til meg! Den er så utrolig fin og jeg har hatt lyst på en sånn lenge! Etter hvert blir det vel en ekte, men foreløpig er jeg mer enn fornøyd med denne! Den har plass til alt jeg trenger og har en grei liten ekstralomme inni. Det eneste minuset er at jeg får ikke pc'en oppi.

Likes

Comments

​Jeg har lenge hatt lyst på tåspiss sko men har aldri tatt meg til å kjøpe det ettersom jeg aldri bruker høye hæler! Jeg klarer nesen ikke gå i det og jeg syns rett og slett ikke at jeg selv kler det. Gang på gang har jeg irritert meg over det helt til jeg kom over dette flate paret fra Nelly! Du kan finne de her! Det som var så greit var at jeg fant de akkurat den dagen de var på salg også! Kanskje jeg har litt flaks likevel? De er så utrolig fine og er akkurat min smak. Så hvis du er som meg og har lyst på tåspiss sko men ikke har lyst på høye hæler vil jeg anbefale å kjøpe disse! Jeg har selv str 38 og bruker 38 til vanlig i hæler og 38/39 i vanlig sko.

Likes

Comments

Det er duket for enda en uke som betyr enda en uke nærmere russetiden. Den begynner offisielt når dressen skal vrenges 14. april og jeg starter russetida med et brak når jeg skal feire bursdagen min helga etterpå! Herre som jeg gleder meg! Akkurat nå er jeg plantet hjemme hos bestemor siden jeg skal til legen i morgen. Surrehuet har nemlig ikke fått hivet seg rundt for å bytte lege. Jeg skulle veldig gjerne bare lagt i senga i hele dag kjenner jeg, selv om jeg fikk tilstrekkelig med søvn i helga. Jeg er uansett klar for en ny uke og gleder og trøster meg med at det bare er fem dager til bursdagen min, mens jeg sjekker febrilsk om det er kommet noe nytt fra Skam, i håp om at "pausen" bare var en aprilsnarr! Ha en superfin uke fine dere!

Likes

Comments