Här var jag nog i vecka....13 kanske? Ingen koll! Men magen började synas. Jag var inställd på att jag inte var gravid, eller att jag varit det men att det gått snett... vet inte varför. Vågade inte hoppas förrän ultraljudet var gjort.
Den 25 januari var det dags, och visst var det en bebbe där inne!

Nu växer magen så det knakar och som störst är den på kvällen. Börjar bli lite obehagligt och jobbigt. Kan säga att jag är lite nervös inför att bli större! Pust!Är i vecka 22 nu, på bilden ovan gick jag in i vecka 20.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hemmet, Inredning


För mig är inredning viktigt. Det som gör hemmet. Noga utvalda saker. Ibland får man ta det man har och göra det bästa av det, och ibland fyndar man något roligt på en loppis.
Det här är min stil. Gamla saker, lite inslag av något nytt, trä, färg och glas.

Vi hade ett likadant bord när vi bodde i Göteborg, som inte fick följa med i flytten. Det hade blivit skitigt (inte lätt att göra rent) och vi hade nog tröttnat lite.
MEN vi ångrade oss såklart.
Som tur var fanns det en lucka kvar. Ja, bordsskivan är en gammal fönsterlucka från en lada eller något på en stor bondgård som min syster hade.
Så vi gjorde helt enkelt ett nytt, likadant bord. Lecablock som "ben". Ska även in några skivor under som blir en hylla.Likes

Comments

Graviditet, Vardag

Från en härlig, solig, utflykt på Mallorca.

Solen skiner här med, en fin vinterdag.
Men energin som även annars också mest är låg, är totalt obefintlig. Känner en obehaglig trötthet bara. Antar graviditeten gör sitt. Kanske även järnnivåerna. Har ätit tabletter från vecka 11 men kanske dosen behöver ökas? I mars tas det nya prover, får väl besked då.

Jag har ju inget jobb nu, och att bara vara hemma påverkar såklart det med. Det finns saker jag kan roa mig med, som jag vet att jag mår bra av, men att ta steget till att ens börja känns omöjligt.

Men att fantisera om sommaren gör mig lite bättre till mods... den här sommaren kommer inte likna någon annan!
Likes

Comments

Vardag, Hemmet

Jag behöver bo på landet.
Jag som trodde jag var storstadsmänniska!

Vi har nyss lämnat en mysig men för liten stuga bakom oss, och hyr nu ett lite större hus på en Hälsingegård, ni ser den på första bilden. Vi bor i enplansvillan.
Drömmen är självklart ett eget hus, men med en sambo som är student och jag själv är arbetssökande och snart mammaledig, så får vi vänta ett par år till. Förhoppningsvis ligger drömhemmet till salu då.
Kanske är det något ni får hänga med på? Vägen till huset där vi stannar tills åldern sätter stopp.


Likes

Comments

Graviditet, Vardag

Nu när jag är gravid, (halva tiden har gått!) tänkte jag att en blogg vore på sin plats.
Jag har provat på det här med bloggande ett antal gånger förr men aldrig fastnat. Inte haft något att skriva om?
Men NU borde det finnas material till något inlägg då och då.
Om första graviditeten och allt där omkring, men även andra saker som inredning, tankar om allt mellan himmel och jord, vardagsglädje och vardagssorg.


Likes

Comments