Hej allesammans, här kommer ett lite mer personligt inlägg om mig och min bakgrund. Jag vet inte om ni visste detta, men jag är inte från Sverige, jag är inte född här iallafall, jag är annars helt svensk bortsett från det.

så, jag föddes i en liten stad i polen som ni kan se på kartbilden jag tog med under texten för att demonstrera då namnet är krångligt att stava om och om igen, men där ser ni det iallafall, mitt så kallade hem. Iallafall, under mina första 8 månader i livet. Sen hamnade jag är, i Sverige, i en helt ny familj och jag har aldrig fått veta mycket om mina riktiga föräldrar, min syster jag skulle haft eller mitt liv generellt, vart skulle jag ha vuxit upp om inte i Sverige, vad hade hänt mig?

Mina riktiga föräldrar måste ju haft en god anledning till att ge mig till ett barnhem, eller ja, ett sjukhus men jag ser det som ett barnhem då barnhemmet jag egentligen skulle till brann ner innan jag föddes, och detta fick jag veta senare i tonåren också satt allting för mig har alltid varit dessa frågor om mitt tidigare liv, hur hade det sett ut, hur hade jag levt?Iallafall, här har ni en bild på vart det ligger och två videos på hur det ser ut. ENJOY!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

godmorgon älskade läsare! Jag vaknar upp och är fortfarande ganska sjuk, så jag hoppas ni fått en bättre morgon än mig 🤒

Dagens sysselsättning blir att städa lite, göra rent och damma av lägenheten från topp till tå för det behövs nu känner jag, och om sambon låter mig så kommer jag vara extra pedant idag🙊
Men eftersom jag tidigare bott med djur och inte varit pedant så är jag det nu när jag inte har djur, varför kommer det sig, jag har ingen aning faktiskt🤔

Jag kommer att lägga ut ett inlägg senare idag, ett nytt "tema" som jag valt att skriva lite om. Så jag hoppas ni är nyfikna på vad det är 😏

Ha en super lördag, jag ska försöka 🙈

Likes

Comments

Kärlek ja, det är någonting som alla kommer eller har haft i sitt liv,, alla kommer en dag att finna en sann kärlek, kanske inte om tio år, kanske inte om fem, men kanske om 20,, eller kortare. Det är nämligen så att kärlek kan man inte leta efter, man måste låta den komma till sig om man önskar den. Ge den tålamod, tid. Den kommer. När den är redo för att vandra in i ditt liv och göra det fantastiskt, magiskt och underbart.

Likes

Comments

Denna natt har jag inte fått nån sömn alls. Jag har legat och vridit på mig i stort sätt hela tiden. Jag hatar att vara sjuk. Det värsta som finns om jag måste dra det över gränsen.

Jag har nu legat hemma med feber, ont i kroppen, täppt och halsont i tre dagar, inne på min fjärde dag.
Jag tog lite Alvedon och Ipren, hoppas det hjälper lite iallafall...

Men, nått stort är på gång nu... väldigt stort.

Så håll utkik! Hoppas ni får en bra, jag ska nog gå tillbaka till sängen... 😴😷

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er alla där ute!

Dagens sysselsättning blir att ladda busskortet och träning på förmiddagen, sen blir det att leta jobb eller nån utbildning på universitetet till nästa år. Spännande vad det blir, jag kan ha hittat nått.. Men vi får se 😊

Ha en underbar dag, det ska jag ha! 😍

Likes

Comments

Jag säger bara det, fy fan vad skönt det ska bli med en fungerande och snygg dator igen, efter mycket sparande så har jag äntligen råd, denna skönhet kommer till mig nu nästa vecka och jag kan knappt bärga mig vad saker jag kommer göra när den kommer! Så spännande!

Jag har faktiskt gjort någonting bra med mina pengar för en gångs skull! *stolt som fan*Likes

Comments

Hej igen!


Här kommer en ny sak jag tänkte skriva lite om: Att göra slut. .


Och det är förstås många som har upplevt det, alla det vill säga, på ett eller ett annat sätt, men vad är det, vad betyder det, och hur gör man slut? DET är dagens stora fråga, se till att läsa allt innan ni skriver era kommentarer om vad ni tycker!


Den stora frågan är: Hur gör man slut?


Hur berättar man för någon att, man inte vill ses efter alla dessa år tillsammans? Att man vill göra slut och börja gå en annan väg?

Hur ska man klara dennes hjärtesorg dagarna, veckorna, månaderna, åren som kommer därefter?

För mig var det inte lätt heller, men jag var sorgligt nog tvungen. Han och jag, vi var för olika efter ett par år, man kan säga att vi växte ifrån varandra. Så jag valde ett svårt beslut, att göra slut med honom. Jag sa som det var, inga hemligheter, vi sa allting oavsett vad. Men till och med jag låg ibland och grät över hur det hade blivit mellan oss, jag var desperat efter honom och bara honom, men vi sågs inte mer efter detta. Vi gick åt varsitt håll. Jag inne i stan, han ute på landet.

Vi träffade nya människor. Vi fick annorlunda liv från de vi hade förr. Och jag kan säga det att, även idag så saknar jag honom, och det har gått 4 år sen vi sågs sist. Han var min första kärlek, men jag har aldrig slutat älska honom för att vi gjorde slut. Han har alltid varit det jag tänkt på när jag gått igenom svåra tider, eller glada tider.

Jag har undrat vad han gör, hur han känner nu för tiden, hur han ser oss numera, vänner? Mindre än så? Jag vet inte. Men vi gick separata vägar med ett leende på läpparna iallafall, och jag antar att det är vad som räknas. Att man är nöjd och glad och fortfarande kan se varandra efter vad som hänt. Jag kan fortfarande tänka på honom och tänka "Fan, vilken bra vän han var ändå..." och helt ärligt, det är inga fel med att vara vän med ett ex, inga fel alls. Vi är fortfarande vänner, men vi ses inte ofta mer. Vi har som sagt träffat nya människor, vi har nya liv. Nya uppgifter som ska skötas.

Och jag vet inte hur jag orkade, all hjärtesorg jag genomgick med eller utan honom var så obeskrivligt jobbig. Jag minns att jag ofta gick förbi hans hus bara för att se att han fortfarande finns där, som en liten tröst bara. Men ingenting blir lätt när det kommer att göra slut med någon man tyckt mycket om och fortfarande gör av hela sitt hjärta. Jag har fortfarande svårt att inse fakta att han har antagligen gått vidare i sitt liv medan jag är fast i mitt 13åriga jags tid och rum. Och som jag sa tidigare så är det aldrig lätt att låta dem gå, jag brukar säga/skriva... "OM DU ÄLSKAR MIG, LÅT MIG DÅ GÅ, LÅT MIG HITTA MIN LYCKA" och det är oftast då folk börjar inse att de älskar mig, vilket innebär att de måste låta mig gå även om det gör ont, bara för att de vill att jag ska må bra, för mitt bästa, och jag tror att om man bara säger dessa ord en gång, så räcker det, de låter dig gå. Men hjärtesorgen kommer inte gå över för det, inte för någon.

With much love,

Anna

Likes

Comments

Att må bra betyder att ta hand om sin kropp, sitt sinne och själ. Jag har kommit underfund med att om jag vill må bra så måste jag sträcka mig lite längre bort från kanten till det onda som invaderar mitt liv. Mitt liv ser bra ut, jag har en bra familj, två faktiskt, och jag har mig själv. Jag menar ingenting illa med att säga eller skriva om detta, för det som behöver göras måste göras om jag vill må bättre. Jag känner att jag inte har fått chansen till att radera giftiga personer som inte gör mig nått gott. De bara finns där liksom. Och jag har sagt det men kommer säga det igen, OM NI VILL ATT JAG SKA MÅ BRA, LÅT MIG GÅ, LÅT MIG HITTA MIN EGNA LYCKA HÄR I LIVET. Jag känner att den frasen är det viktigaste folk bör tänka på. Älskar du nån, LÅT dem göra sitt och du ditt, det är absolut inte ett hejdå eller slutet av en lång vänskap! Jag vill bara få lite tid för mig själv nu, kunna andas och få igång mig själv. Jag vill inte hoppa in där saker hänt och inte veta vad jag ska göra eller säga eller tycka för den delen. Snälla, om ni läste detta, tänk efter ibland. Vill du ha en deprimerad vän vid din sida eller en vän som faktiskt tar tag i saker och ting och som mår bra i själen? Vad är viktigast, du eller de omkring dig? Vem kommer först? Vem förtjänar att må bra?

Jag älskar alla mina vänner. Men just nu vill jag ha ett litet break från allting... Säg, tre veckor, sen får vi se hur jag mår i själen efter det...

with much love,

Anna ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dåså, ännu ett inlägg. Men detta kommer handla om varför jag inte vill ha vänner.

Ja, det är kul ibland, men jag är den typen som inte har det behovet. Jag tycker om att vara ensam, och då jag är introvert så vill jag ha så mycket tid ensam som möjligt. och folk kanske tycker det är fräckt, eller nedtryckande, men vet ni vad? Jag bryr mig inte.

Vänner kommer och går, ingen är permanent. Jag tycker det är överskattat att ha vänner man ändå inte vill se eller prata med. Jag trivs ensam. Jag gör det jag ska och jag kör mitt eget race. Jag behöver ingen som passar tider åt mig, ger mig saker eller skickar löjliga snapchat stories.

Nej, tack men jag klarar mig bättre utan stress och press från andra som ändå inte uppskattar den jag är och vad jag gör. För hittills har jag inte träffat en enda människa som ser mig för mig, eller bryr sig om vad jag känner och tycker över huvudtaget. Och jag känner att om man ska ha vänner så ska de fan acceptera en. Annars kan de hitta nån annan att trakassera och trycka ner dagligen.

Så här är ett litet meddelande till er där ute som känner er som jag beskrev. Dumpa dina så kallade vänner, helt. Gör nåt med familjen, skaffa en karriär inom nåt du tycker om, och jag lovar dig att den dagen ni ses igen kommer de önska de vore dig. Tack vare att du klarar dig så himla bra på egen hand utan hjälp från andra människor.

Klappa dig på axeln för fan, var stolt över vad du har gjort. Det är en av de bästa sakerna som har hänt dig. Du behöver ingen. Du behöver bara dig själv.

Likes

Comments

Hej hörrni! Hur är det med er? Jag skrev tidigare att vi just nu är på Olbia, Italien och ja, njuter till fullo av semestern. ikväll sitter vi inne och tittar på sport, då det är det enda som vi förstår... haha..
Men vi lever livet här, högt rekommenderat! 🙆🌞🍹

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas ni mår super, jag ligger just nu i sängen med min man bredvid mig och tar det lugnt efter en dag vid poolen. Så skönt att verkligen kunna slappna av!

Iallafall, vi är just nu i Sardinien, Italien. Vi började resan den 3/8 klockan 01:00 på natten via buss till Västerås för ett stopp med chaufför byte, sedan vidare till Stockholm Arlanda där vi checkade in och sen begav vi oss till gaten. Vi hittade gaten, letade frukost, tog det allmänt lugnt innan vi satte oss på planet ca 6:30 på morgonen. Jag däckade fort när vi väl var uppe i luften, han å andra sidan kunde inte sova, så han var extra trött när vi väl landade. Sen dess har vi blivit behandlade som kungligheter här på Sensimar matta Village, väldigt vackert. Jag börjar förstå varför det kallas för Italiens pärla✴

Ha det gott nu, här kommer lite bilder! ✴🍹✴

Likes

Comments

~Den övre bilden~ sista fikan innan vi åker till Italien inatt🍹

~Den undre bilden~ Snapple, borde alla testa!🍹

Likes

Comments

God kväll alla läsare!

I skrivande stund så sitter jag och smaskar på dessa underbara jordgubbar till kvällsmat. Dagen har bestått av att gå upp 08:00, Ta bussen till svärföräldrarna klockan nio och bli klippt. Vi lagade mat tillsammans och hade en trevlig stund. Sen har vi tittat på lite saker till resan.

Så vi har varit uppe länge, jag kommer definitivt att somna innan elva.... haha.

Likes

Comments

På sista tiden så har jag inte ägnat mycket tid åt mitt skrivande, men nu kommer det påbörjas ett nytt projekt inom kort. Jag har ingen aning om vad jag kommer skriva om, den bok jag blev klar med handlade om en tonårspojke som blivit föräldralös, missbrukare och tappat sitt liv åt att bli langare på gatorna. Bott på olika hem, många av dem också. Den är inte perfekt, men den är hel. Den har en tanke bakom sig. Jag själv hade ingen aning om vad det var, tills jag läst den. Om och om igen.

Men den jag nyss börjat på, min nya.. Den innehåller nåt helt annat än min förra. Inte alls lik. Och jag är fortfarande lite osäker på vad den handlar om själv... men som med allt så måste det ju bli av, så, imorgon kväll så kommer det bestås av massa planerande och grubblande över historien. Och vi får se när Första delen är klar..

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas ni mår bra denna underbara söndag, jag njuter till fullo av min påbörjade semester!
Och snart bär det ju av utomlands också...Så spännande!

Dagens sysselsättning blir att börja skriva lite på wattpad igen, det var ett tag sen nu...haha.

Sen ikväll ska jag ta mig en promenad, och sen ska jag börja med packningslistan!

Jag är super nervös för hur det kommer gå..Usch.. nerverna pirrar rejält nu.

Har flygit förr men det jag är mest nervös för är kontrollerna, att hitta rätt och det där.. Ja, ni vet säkert hur det är. Sen kan man ju njuta, tills hemresan igen..

vill ni följa mig på wattpad så heter jag AnnaAronsson ✴

Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Jag hoppas att ni som läser detta mår bra och har sovit som änglar på moln, för det har jag! Så skönt att äntligen kunna sova en hel natt utan toabesök eller vatten drickande. Usch vilken jobbig vecka det har varit för mig... Ni som inte visste så har jag separationsångest och de första dagarna från killen och familjen slog till ganska hårt, men jag drog mig upp och försökte komma på fötter efteråt. Och nu när det bara är två dagar kvar tills jag får se dem igen så är jag idag på ett väldans bra humör, det kanske inte är så konstigt 😬

Iallafall, så idag är min sista jobbdag innan min efterlängtade semester startar igång! ännu en anledning till att vara på topp idag! Så nöjd över min prestation de senaste dagarna så jag har fan förtjänat en liten ledighet med sol och bad.

Jag kommer att lägga upp ett inlägg om ett speciellt ämne nu ikväll. Så håll ögonen öppna om ni vill läsa! 🙌

Ha en bra fredag, jag kommer iallafall ha det💋

Likes

Comments