Header
View tracker

igår tog vi fram julgranen och pyntade upp den lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag, äntligen, fick jag ledig tid och tog tag i träningen. Det känns mycket avkopplande och jag är svett från topp till tå! nöjd, en bra start på en helg 💕

Likes

Comments

Hej!

såhär på morgonen så hittade jag lite tips på coola fotografier ni kanske skulle vilja testa, jag har inte testat dessa själv men jag tänker ge det ett försök iallafall!

// Anna

Likes

Comments

Här kommer det lite mer bilder!

Först på min kisse, Queen, en ren fotomodell..och sen på min ljuspyntning i mitt fönster 🕯

Likes

Comments

Idag är det Första advent... Bara tre veckor ungefär tills jul igen, nytt år..hela den biten.
Ni vet, när man äter för mycket tills man nästan spyr men man fortsätter att äta. fyrverkerier och godis, julklappar och släktträffar som aldrig förr.
Det är någonting med dessa tider på årets slut, man samlas, pratar, äter god mat och tittar på tv tillsammans. man hälsar på nya familjemedlemmar och ansikten man sett förut.

Personligen tycker jag mest om höst, färger och lukter. Vintern har sin charm trots det, med snö, ljus och mörker.

Men snart är vi där igen. julafton. julklappar. julmat och godsaker.
vad är det egentligen man firar? enligt kristendomen är det jesu födelse, att man välkomnar honom tillbaka eller så, som ni mörker har jag inget större intresse för historiska händelser som sägs ha hänt men man kan liksom inte bevisa det.

Sak samma, julen...En av de saker som gör en, oavsett ålder, till ett barn igen. En märklig känsla det där. man ser snön och blir så glad att man nästan spricker. äter pepparkakor i mängder, lussebullar och glögg. och sen är det ju det där med att handla julklappar... vad ska man ge och inte ge? finns det dåliga julklappar och bättre?

Personligen skulle jag säga att allt man får bör uppskattas, det kanske inte är just det du önskade, men du fick iallafall något. Och om du inte fick något så gav du bort något till nån du tycker mycket om. och det uppskattas också. julen handlar inte om vad man får eller inte får. det är gemenskap och kvalitets tid. En viktig tid. att ta det lugnt. Bara vara och vara nöjd för att man har ett liv, en framtid.

Julen, det är nog ingen som vet vad det egentligen handlar. men en sak vet vi, att det är mysigt, det är någonting man uppskattar och det är någonting som gör en till ett barn. och man  blir nyfiken, glad, orolig, nervös över vad man ska få, inte få.

Julen...

Det är en mysig tid på året.

Likes

Comments