Jag har så mycket jag skulle vilja skriva om.. men jag vet inte hur eller om folk ens bryr sig. Det jag vill skriva om är uppenbart för alla. Men ändå så känns det som att om jag sätter det där lilla extra på det så blir det ännu mer uppenbart för dem.

Och det kommer att komma i nästa inlägg som jag lägger ut men jag måste jobba på hur jag vill få det att se ut, hur jag vill att det ska bli läst och jag vill att man verkligen känner med hela kroppen när man läser.

Jag är en sådan person som älskar när allt handlar om detaljer, hur personens ögon glittrar, eller hur personens leende är det enda du ser som endast kan beskrivas som om man hamnat på moln.

Jag vill att läsaren ska kunna känna det ända ut i fingertopparna. Riktigt magiskt måste det vara. Så ni får läsa nåt riktigt magiskt här om någon dag, då har jag förberett mig, och skrivit utförligt och noggrant hur jag vill att ni ska känna när ni läser det.

Nu har ni nåt att längta efter. Längta mycket, för det kommer bli magiskt.

Likes

Comments

Jag har nyligen lyssnat hur mycket som helst på världens coolaste brud.

Kanske i flera timmar som jag suttit och lyssnat, funderat, gråtit en skvätt eller två. Hennes texter är så himmelska men samtidigt så har dem ett viktigt budskap att berätta.


Okej, jag vet inte om många här lyssnar på denna fantastiska kvinna, Juliet Simms. Någon? okej, men om inte så lyssna för hon är, ja, som jag nyss beskrev det, hur cool och fantastisk som helst.

Hon har ett annorlunda sätt att skriva, och att vara, att sjunga, vilket jag som lyssnare uppskattar väldigt mycket då många artister idag bara gör samma saker om och om igen pga dålig fantasi eller annat, vem vet. Men hon är grym. Jag älskar speciellt denna låt

The End Of The World

Där hennes make också är inblandad, jag tror inte de var gifta när denna video gjordes men herregud så fantastiskt det blev! Första gången jag lyssnade var jag skeptisk, men när jag hade lyssnat kanske... 6-7 gånger på texten så började den långsamt att ta sig till mig och jag började förstå vad det handlade om, och jag föll pladask för det.

Helt makalöst. Så mäktigt. Jag älskar det.

Så kolla upp den!

Verkligen värt!


Likes

Comments

Brukar du vakna av att du är hungrig? Får du magont av det?

my experiece this morning...

Så jag vaknar av smärtor i magen... först tror jag att det är nåt fel på mig men insåg att jag inte har varken ätit eller druckit sen i söndags och tog mig upp ur sängen, åt, drack och gick tillbaka till sängen efter det...och nu ligger jag här och debaterar med mig själv...ska jag sova, skriva eller måla...oh well... det får jag nog snart reda på.

Hade!

Likes

Comments