Header

Kul att du vil kika in på min blogg. Nuförtiden hittar du den på annaxemilia.com, ses där! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Make-up, Tips
Produkt information

Buxom’s bästsäljande läppglans med skimrig glans och plumpingeffekt, som gör dina läppar fylligare och plutigare. En milt pirrande plumpingeffekt med en fräsch känsla av mint. Dina läppar blir mjuka och skyddas med hjälp av vitamin A & E. Buxom Lip Polish finns i flera och nyanser som gör att du lätt hittar dina personliga favoriter.

Texten är från Kicks hemsida

Vad Tycker Jag?

Produkten är ju som sagt ett plumping läppglans. Att läppglanset skulle vara "milt pirrande" kanske är lite av en överdrift (eller heter underdrift?). Även om känslan verkligen inte är obehaglig, kan man nog absolut inte missa den pirrande känslan. Läpparna kan också kännas lite bedövade/känslo lösa.
Jag valde färgen Celeste som är en nude/persikofärgad, väldigt glittrig färg. Till konsistensen är den väldigt krämig, och sådär passligt klibbig, om man kan säga så.
Förpackningen tycker jag är snygg, speciellt lådan. Sen själva läppglanset tycker jag är väldigt basic.
Priset på läppglanset är 21€ och för er som undrar så borde produkten även vara cruelty free. 😊
Efter några dagars testning så får denna produkt en stadig 4/5 toasts. 🍞

Som ett tips kan jag säga att hålla pussarna till det minimala. Janne började fråga vad det är som känns så konstigt, svalt och pirrande på läpparna.

Likes

Comments

Stil, Vardag

Gick "all in" hos Gina Tricot igår, och köpte en härlig tröja, pärl choker och nät strumpor. Chokern hade vår praktikant på jobbet haft på sig, och kände att jag verkligen behövde en likadan!
Allt tillsammans kostade runt en 30€, så verkligen perfekt.
Mina kläd köp är oftast klassiska, eller helt street style/ sportigt.
Har så svårt att välja vilket jag gillar bäst, så går efter humöret. Haha 😄

Buxom läppglanset köpte jag från Kicks, då Valeria sa att detta var super. Det är ju ett plumping läppglans, och valde att köpa en mer nude färg. Mer om den ska ni få läsa imorgon. 😊

Likes

Comments

Stil

Idag har jag mina föräldrar på besök. De ska kolla på lägenheter åt min syrra. Samtidigt ska vi gå runt i alla butiker, och så kanske jag ska ge nån behandling åt vardera. Har inget jobb idag heller, så skönt att bara mingla runt.

Kan jag annars nämna igen hur mycket jag längtar efter väskan jag skrev om igår? Alltså helt galet. Antar att den kommer imorgon. Håller tummarna för att den verkligen gör det. Orkar inte vänta längre.

Har igen hittat ett favvis ställe att fotografera på. Igen suuuper nära vår lägenhet. Även om det tog ca 100 år att gå dit i mina skor. Köpte dessa från Haparanda om ni minns? Storlek 36 var dock aaaaningen för stora tydligen, så hamnar väll gå och köpa någon sorts inlägg.
Har någon testat dom från Scholl, som de har en massa reklam om just nu? Gör de verkligen så att klackar känns som sneakers?
Jag är verkligen skeptisk, men är lite sugen på att testa och se om det håller vad de lovar. Värre kan det väll inte bli.

Skjorta - Gina Tricot//Byxor - BikBok//Skor - Skopunkten// Jacka - H&M // Solbrillor - H&M

Likes

Comments

Vardag

Jag är verkligen inte personen som köper väskor sådär bara. Kläder och mindre accesoarer, sure, men väskor kräver lite betänketid för mig.
En och en halv vecka sen såg jag denna, rosa sammets dröm på Gina Tricot för 29,95€. Jag tänker för mig själv, den kanske är lite för liten för att betala 30€ för, men den är verkligen underbar.
Under denna tid har jag verkligen inte tänkt på något annat än denna väska. På bussen från Jakobstad, hade jag Säker Stil podden i öronen och verkligen bara längtade efter väskan. Så det första jag gör då jag kommer hem är springer till Gina Tricot för att köpa väskan.
Vet ni vad som händer? Den är såklart slutsåld, för länge sen. Just. my. luck.

Kollade för någon dag sen på den på nätet och visste att den var slut även där, men tänkte att jag bara försäkrar mig att den verkligen inte finns. Ett mirakel händer, de har fyllt på den i nätbutiken! 😍 Alltså det var verkligen materiell lycka! Snabbt som attan klickade jag den till kundkorgen, och får hem den ännu denna vecka!
Fasiken vad en strunt sak kan göra en lycklig egentigen, men så är det.

Får ju tyvärr inte ha med den på alla outfits jag skall fota idag, men den får komma med till Sverige, och alla sommarens festligheter! 😊

Likes

Comments