Första youtube videon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt självhat håller mig vaken på nätterna, det är jobbigt att allting alltid ska vara jobbigt med mig.
Allting som har hänt har fått mig och kollapsa, vet inte längre vad som får mig att må bra. Jag är världens äckligaste människa, borde inte vara med någon eller ens leva men ändå dras jag till personerna, behöver honom så mycket. . .
Känner mig som luft, känner mig som.. ingenting. Allt är bara överallt just nu. Det går inte en dag utan att gråta, hoppas bara att det är en period. Folk säger åt mig att sluta gråta, så ska verkligen försöka med det!! förstår att det är jobbigt..

Just nu går jag på en diet tillsammans med K, vilket är intressant. Äter ingen pasta, potatis, ris eller något socker!! Så vi får se om de ger något resultat, försöker vara så noggrann som möjligt men det går sådär. Hoppas på att man kan börja älska sig själv snart, med denna kroppen älskar ingen en.. så de är nog dags att börja snart.

Annars är de väl bra, eller egentligen inte men vafan ska man alltid må dåligt då? Just precis nu mår jag skit men kanske imorgon mår jag bättre?

Om jag ska ge några råd om jag skulle leva om mitt liv;
1. blir aldrig kär
2. aldrig trampa ner dina vänner
3. dö

Förlåt för att jag är skit deppig i detta, men vet ej vart min utväg är just nu.. Den lilla utvägen jag ser är liksom.. att försvinna.
Känner alldeles för mycket, ända sättet är att försvinna?? kan inte sluta bry mig, hade varit bättre om jag inte hade känt någonting men då kanske jag hade fått panik på de istället men fan ja.

Jaja, godnatt för er då!

Likes

Comments

Hejsan mina söta!

Det var ett tag sen vi sågs här, jo livet går som det går just nu. Jag har börjat träna nu, denna gången verkligen på riktigt. Känner det i hela kroppen. Det är min tur nu, min tur. Ska verkligen jobba upp min kondis, och verkligen försöka gå ner i vikt. Det som jag har väntat på hela mitt liv, min motivation är mer än någonsin nu. Jag röker ju, som det flesta kanske vet. Jag funderar starkt på att sluta med det, jag vet att jag kan sluta men jag vill ju inte det.. Det kanske är det som är beroende?

Äsch vem vet? Så igår var jag och gymma med mamma för första gången och nu sitter jag med världens träningsvärk i brösten och benen är som spagetti. Ska även börja tänka på att inte äta godis/läsk med mer, på vardagar. Så imorgon blir det kvarg till frukost, mmmm

Ska försöka gå och sova nu, ska upp vid 07 imorgon. Kanske träna efter skolan? :)

Likes

Comments

Jag mår skit just nu och allting är bara kaos, allt som jag någonsin har jobbat för. Är totalt borta. Förlorat allting och är på min sämsta punkt just nu.

Likes

Comments

Mina självmordstankar är på högsta just nu, så mycket idag som har fått mig må förjävligt rent ut sagt. Jag kan inte lita på någon, och jag är seriöst dum i huvudet som ber om hjälp av någon och sen aldrig vill ha hjälpen utan bara känna mig älskad. Fått reda på saker om lite av varje på person och vet inte ens vart jag ska stå, känner mig inte hemma någonstans. Känner så mycket, fan jag älskar honom.Mitt hem, det jag kallade hem. Ja, jag är fan tappad.

Påvägen hem idag fick jag sällskap av min barndomskompis, Wilma. Vilket var extremt bra för fan vad jag mådde dåligt. Bra att ha lite distraktion. Nu är jag hemma och har varit de ett tag. Hemma hos mamma, ja. Skäll av henne, och det gjorde mig bara ännu mer. Fan, jag orkar inte mer. Jag har ingenstans att ta vägen och jag har så mycket tankar som säger så mycket saker. 

Jag är verkligen inte en bra människa och detta har jag insett nu, verkligen insett.

Likes

Comments

Trött, senaste veckan har jag varit ensam hemma. Kristian har såklart varit med mig. Väldigt kul att kunna städa, diska, laga mat, handla, tvätta och allt själv tillsammans med Kristian. Denna veckan har varit väldigt lärorik faktiskt.

Mitt humör är sådär faktiskt, med tanke på att jag måste plugga klart allt innan skolan börjar nästa vecka. Detta är alltså sista veckan av lov! Gud, va sommaren bara gick.

Just nu sitter jag hos Kristian och kollar på Ballers, vi ska hem till mig sen för sängen här är fan inte alls bra för vår sömn. Så vi hörs, bloggar när jag kan och vill
Vi får se vad vi gör idag, de regnar ute så lite halv tråkigt allihop.

Likes

Comments