View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kristian och jag har gjort slut, inget mer med det. Såg en framtid med honom, men finns inget mer att göra åt det. Livet rullar på ganska bra ändå må jag säga, självklart ledsen över att det slutade på det sättet. Han kommer alltid vara speciell för mig vare sig han vill eller ej.

Som sagt, livet rullar på ganska bra ändå! Snart fyller jag 18, och äntligen får gå ut och ta ett glas. Jag hade tänkt att fira mig igenom en lokalfest, men tyvärr blev de inget med det då mina föräldrar inte litar på mig tillräckligt för det haha. Får dra ut med de närmaste och spåra helt enkelt!

Jag fyller år en söndag, vilket inte är bästa dagen att dra ut på så jag kör släktkalaset på söndagen, på onsdagen blir det den första lagliga ute tillsammans med Frida, onsdagar = lill lördag. Tänker att jag drar ut med några mer sen på fredag, lördagen. Vi får helt enkelt ta de som det kommer. Känner att jag kommer bli värsta alkoholisten haha.

Jag har även fått min adhd utredning klar, och det visar sig att jag har adhd. Äntligen finns de en förklaring till mina humörsväningar, min dåliga skolgång. Så nu käkar jag tabletter för det och har käkat de i snart 1-2 veckor, känns faktiskt bra. Hoppas bara att detta löser sig nu.. Ska ju även gå ett fjärde år på mina gymnasieskola då min skolgång har gått såpass dåligt att jag måste plugga ett fjärde år, det är inte helt spikat men troligtvis kommer de att bli så. Kommer såklart ta studenten med mina kära klasskamrater så de ska bli skönt ändå..

---

Kommer inte vara aktiv på bloggen så mycket, tänkte bara göra en lite life-uptate. Skriver mest de "stora" förändringarna och ladda upp bilder här.

Likes

Comments

View tracker

Mitt självhat håller mig vaken på nätterna, det är jobbigt att allting alltid ska vara jobbigt med mig.
Allting som har hänt har fått mig och kollapsa, vet inte längre vad som får mig att må bra. Jag är världens äckligaste människa, borde inte vara med någon eller ens leva men ändå dras jag till personerna, behöver honom så mycket. . .
Känner mig som luft, känner mig som.. ingenting. Allt är bara överallt just nu. Det går inte en dag utan att gråta, hoppas bara att det är en period. Folk säger åt mig att sluta gråta, så ska verkligen försöka med det!! förstår att det är jobbigt..

Just nu går jag på en diet tillsammans med K, vilket är intressant. Äter ingen pasta, potatis, ris eller något socker!! Så vi får se om de ger något resultat, försöker vara så noggrann som möjligt men det går sådär. Hoppas på att man kan börja älska sig själv snart, med denna kroppen älskar ingen en.. så de är nog dags att börja snart.

Annars är de väl bra, eller egentligen inte men vafan ska man alltid må dåligt då? Just precis nu mår jag skit men kanske imorgon mår jag bättre?

Om jag ska ge några råd om jag skulle leva om mitt liv;
1. blir aldrig kär
2. aldrig trampa ner dina vänner
3. dö

Förlåt för att jag är skit deppig i detta, men vet ej vart min utväg är just nu.. Den lilla utvägen jag ser är liksom.. att försvinna.
Känner alldeles för mycket, ända sättet är att försvinna?? kan inte sluta bry mig, hade varit bättre om jag inte hade känt någonting men då kanske jag hade fått panik på de istället men fan ja.

Jaja, godnatt för er då!

Likes

Comments

Hejsan mina söta!

Det var ett tag sen vi sågs här, jo livet går som det går just nu. Jag har börjat träna nu, denna gången verkligen på riktigt. Känner det i hela kroppen. Det är min tur nu, min tur. Ska verkligen jobba upp min kondis, och verkligen försöka gå ner i vikt. Det som jag har väntat på hela mitt liv, min motivation är mer än någonsin nu. Jag röker ju, som det flesta kanske vet. Jag funderar starkt på att sluta med det, jag vet att jag kan sluta men jag vill ju inte det.. Det kanske är det som är beroende?

Äsch vem vet? Så igår var jag och gymma med mamma för första gången och nu sitter jag med världens träningsvärk i brösten och benen är som spagetti. Ska även börja tänka på att inte äta godis/läsk med mer, på vardagar. Så imorgon blir det kvarg till frukost, mmmm

Ska försöka gå och sova nu, ska upp vid 07 imorgon. Kanske träna efter skolan? :)

Likes

Comments