The Weeknd är nog en av de bästa artisterna jag vet, han gör den typen av musik jag är ute efter.

Här är låtar jag uppskattar :)))


The Birds Pt1 & Pt2

Same Old Song

Adaptation

In The Night

Dark Times

Prisoner

Till Dawn (Here Comes The Sun)

Echoes Of Silence

Next

The Fall

OX/ The Host

Montreal

D.D.

Valerie

Heaven Or Las Vegas

Rolling Stone

Gone

The Zone

Thursday

Twenty Eight

The Knowing

Loft Music

Coming Down

The Party & The After Party

Wicked Games

High For This

What You Need

House Of Balloons / Glass Table Girls

Starboy


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Små tuff period i livet igen, varit halvvägs mot de positiva sen nyår men nu har de dippat lite. Behöver ha någon slags motivation som tar mig igenom dagarna, ska bara hitta vad fan de ska vara.

Träningen går inget vidare, behöver som sagt motivation. vilket jag inte får någonstans..
Att inte äta godis/läsk på vardagar går inte heller så bra. De gick bra i början, sen så sket sig de.. Ska verkligen försöka tänka på dedär. Skriva en lapp elr något, som påminner mig!

Ikväll är en sån där sömnlös natt, hatar dessa nätterna där man verkligen försöker allt man har för att somna men misslyckas alltid. Jag måste börja klara mig själv nu, det de som är huvudmålet för mig. Att vara stabil nog för att klara av en partner. Det mina damer och herrar är min motivation. Stabilitet i livet. Då är detta de mer psykiska planet än fysiska.

Tips för framtida mig
•Brun utan sol ska man inte ha på händerna, lägg ett tunt lager över hela kroppen.
•När du färgar dina ögonbryn, tänk på vilken färg du ska färga dom i så de inte blir fel!!!

Likes

Comments

Tänkte bara skriva av mig lite, nu är jag äntligen 18, julen är över och det är ett nytt år. Jag vill verkligen att detta nya året ska bli bra. Mått så dåligt så länge nu, jag förtjänar att må bra. Jag sa i förra inlägget att jag blev klar med adhd utredningen och att jag tar tabletter för det. Nu har jag bytt medicin, då den förra inte var så bra för min kropp. Fick sjuka raseri utbrott, så nu tar jag helt enkelt en ny medicin. Jag tror det kan bli bra denna gången.

Till i år har jag skapat mig en bucketlist som ni ser i bilden ovan, alltså mina mål för 2017. Jag har börjat jobba på min mammas bästaväns salladsbar där jag jobbar nu varje söndag, så som det ser ut just nu1 Mycket nöjd med detta, då söndagar är en sån dag man inte gör något speciellt på. Ska se om jag kan gå ut med lite hundar på min fritid också, då jag älskar hundar och min psykolog tipsade mig om en hemsida där man kan vara hundvakt för grannar som behöver hjälp. Så tänkte registrera mig där för att få in lite små pengar.

En annan grej på min lista är såklart att försöka börja träna igen, jag vill detta så mycket nu! Jag ska bara bli frisk först, då jag var sjukt sjuk på nyår och har varit sjuk ända sen dess.. Andra saker som står på listan är så som att inte äta godis på vardagar och sluta röka, vilket också har med min kondition att göra. Så för att min träningen ska funka måste också såsom sluta röka och trappa ner på godiset funka.

En annan kul grej är att jag och min bästavän ska tatuera oss ihop och vi är helt övertaggade för detta, vi ska inte göra samma tatuering utan bara tatuera oss tillsammans, samtidigt. Jag ska göra en liknande tatuering som ni er nedan, och Therese en annan. 6 februari 2017 gäller det, jag och Therese ska lida smärta tillsammans haha

Jag har även två musik event inplanerade, jag ska se Coldplay live tillsammans med mamma på Ullevi den 25 juni, det ska bli jätte kul då min mamma och jag älskar Coldplay och gjort detta ett tag nu. Mitt andra musik event är Summerburst som är den 2-3 juni, det ska bli jätte kul. Fortfarande inte riktigt bestämt vem jag ska gå med, Therese har inte köpt biljett än men hon säger att hon ska göra det så hoppas hon gör detta.. Annars ska Frida gå och även Anna, en annan Anna då haha. Så vi får se!

Detta var bara en liten uppdatering om vad som händer just nu, det kommer väl komma någon mer upptatering på vad som händer i mitt liv. Just nu har jag precis börjat skolan igen efter jullovet som jag precis haft, så nu ska jag bara köra tills studenten :)

xxx

Likes

Comments

Kristian och jag har gjort slut, inget mer med det. Såg en framtid med honom, men finns inget mer att göra åt det. Livet rullar på ganska bra ändå må jag säga, självklart ledsen över att det slutade på det sättet. Han kommer alltid vara speciell för mig vare sig han vill eller ej.

Som sagt, livet rullar på ganska bra ändå! Snart fyller jag 18, och äntligen får gå ut och ta ett glas. Jag hade tänkt att fira mig igenom en lokalfest, men tyvärr blev de inget med det då mina föräldrar inte litar på mig tillräckligt för det haha. Får dra ut med de närmaste och spåra helt enkelt!

Jag fyller år en söndag, vilket inte är bästa dagen att dra ut på så jag kör släktkalaset på söndagen, på onsdagen blir det den första lagliga ute tillsammans med Frida, onsdagar = lill lördag. Tänker att jag drar ut med några mer sen på fredag, lördagen. Vi får helt enkelt ta de som det kommer. Känner att jag kommer bli värsta alkoholisten haha.

Jag har även fått min adhd utredning klar, och det visar sig att jag har adhd. Äntligen finns de en förklaring till mina humörsväningar, min dåliga skolgång. Så nu käkar jag tabletter för det och har käkat de i snart 1-2 veckor, känns faktiskt bra. Hoppas bara att detta löser sig nu.. Ska ju även gå ett fjärde år på mina gymnasieskola då min skolgång har gått såpass dåligt att jag måste plugga ett fjärde år, det är inte helt spikat men troligtvis kommer de att bli så. Kommer såklart ta studenten med mina kära klasskamrater så de ska bli skönt ändå..

---

Kommer inte vara aktiv på bloggen så mycket, tänkte bara göra en lite life-uptate. Skriver mest de "stora" förändringarna och ladda upp bilder här.

Likes

Comments