Contains affiliate links

Hej piger.

Jeg ligger desværre syg i min seng i dag, men jeg tænkte jeg ville skrive et blogindlæg. Jeg er nok til dels blevet syg fordi jeg ikke har haft varmt nok tøj på, hvilket er lidt pinligt at indrømme. Jeg har altid svært ved at finde den helt rigtige vinterjakke, men jeg har i år fundet et par stykker jeg er vild med.

Den jeg har på, er fra Sand Copenhagen, og kan købes HER. Den er SÅ lækker i de forskellige farver, og er dejlig varm at have på. Desværre er den lidt til den dyre side, og jeg har derfor fundet nogle gode forslag til andre jakker.

Den første lyse jakke er inspireret af den "Teddy bear" trend, der er på instagram, med bløde plyssede jakker. Nr 2 jakke minder rimelig meget om den jakken fra Sand - dog en lille smule billigere. Den sidste jakke er lidt mere "rå", hvor de andre er mere feminine. Jeg har altid godt kunne lide den stil af jakke - specielt med en højhalset strik inden under, ligesom stylet på billedet.


Knus Anna

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej igen!

Nu er det tid til del 2 af dette indlæg, og jeg vil først takke jer for opbakningen af det første indlæg! Jeg er rigtig glad for at så mange vil læse med.

Hvis det går godt med denne rejseguide, ville jeg elske at skrive nogle flere, F.eks. om Barcelona eller Los Angeles.

I må endelig skrive til mig hvis det er noget i kunne tænke jer at jeg skrev om.

5. Harlem

Harlem er en del af Manhattan, der ligger nord for Central Park. Det er en meget artistisk del af byen, hvor man finder farverige væg malerier og små butikker. I år var min mor og jeg inde i en paryk butik og prøvede en masse forskellige parykker og havde det super sjovt. Det var en oplevelse værd at tage til Harlem og være i en hel anderledes del af Manhattan, som ikke er lige så “eksklusiv” og “fin” som F.eks the Upper East Side .

6. Wallstreet og Financial District

Wall Street er en gade fyldt med New Yorks pengeinstitutter og Børsen. Der er fyldt med mennesker i jakkesæt der handler med aktier, og der er liv i gaden. Jeg kan klart anbefale at besøge dette område, og mærke stemningen og livet her. Der er store skærme, hvor man kan følge med i forskellige aktier, der stiger og falder. Hvis man har set filmen “Wolf of WallStreet”, er det let at forestille sig at man befinder sig i samme univers.

7. Chobani Soho & Once Upon A Tart

New York er fyldt med lækre cafeer og restauranter på hvert et gadehjørne. Men hvis jeg skal nævne 2 cafeer der lige er min kop te, er Chobani og Once Upon A Tart 2 gode valg. Det første billede med Acai bowl’en og mandel croissanten er fra Chobani, som er placeret i SoHo ved Prince Street. Hvis du er kaffe fanitiker ligesom mig, vil du elske Once Upon A Tarts cappuccino, som jeg ville mene er byens bedste.

8.Broadway

Broadway (Soho delen) er en shoppegade fyldt med butikker og indkøbscentre som F.eks det ekslusive Bloomingdales. Her plejer jeg at handle i Lulu Lemon, MAC og Sephora. Jeg foretrækker butikkerne her til fordel for de store “flagship” butikker på 5th avenue, da de er langt mere overskuelige på Broadway. Derudover er det hyggeligt at gå en tur her om aftenen.

9. Tag Færgen fra Brooklyn (eller hvor som helst)

På Manhatten øst side, er der flere stop hvor man kan hoppe på en færge. Her skal du af med omkring 2-6 dollars eller 13-40kr for et fantastik kig over byen og The Statue Of Liberty. Hvis du vil helt tæt på Frihedsgudinden anbefaler jeg at tage The Staten Island Ferry.

10. Cha Cha Matcha & Blue Ribbon Sushi

Jeg slutter denne rejseguide af med mere mad :P

Cha Cha Matcha er en “Green tea” cafe, der ligger lige mellem SoHo og Little Italy, som serverer kaffe såvel som is, med Matcha(grøn te) smag. Køen ude foran cafeen er lang, og indenfor er der fyldt med en masse unge piger, der instagrammer deres “iced Matcha latte”. Stemningen minder mig om Joe and the Juice.

Mit yndlings aftensmad sted går til Blue Ribbon Sushi, der har de mest delikate og lækre stykker sushi. Priserne er lidt dyre, men på niveau med Sticks and Sushi. Her vil jeg anbefale at tage hen hvis du er interesseret i nye smagsoplevelser, der afviger fra “normal” sushi. Vi fik F.eks en omgang sushi hvor den yderste del var lavet af sprødt lakseskind.


Tak fordi i gad at læse med, jeg håber i fandt denne rejseguide interessant. Skriv endelig en kommentar hvis der er noget andet i kunne tænke jer at jeg skrev om.

Knus Anna

Likes

Comments

Hej Allesammen!

Jeg er lige kommet hjem fra NYC for godt 10 dage siden, og jeg tænkte, at jeg ville dele mine yndlings steder i byen med jer. Da det er tredje gang jeg besøger New York, har jeg efterhånden besøgt de fleste dele af Manhatten og luret hvordan man undgår de mest turistede steder...(det er dog ikke helt uundgåeligt). Så her får I en top 10 over restauranter, skyskrabere, shopping. osv

1. Soho

Soho er min favoritdel af Manhatten, mest på grund af arkitekturen, de ekslusive butikker og de hyggelige caféer. Jeg har de sidste 2 gange jeg har rejst til NYC boet i denne del af byen. Jeg vil helt klart anbefale at besøge SoHo, nyde de smukke bygninger og sidde på en fortovscafe, drikke kaffe og observere byen, der aldrig sover. Mine yndlingsgader er Prince Street og Spring Street. I SoHo finder du også den fineste Apple butik.

2. The Rockerfeller Centre

New York’s smukkeste udsigt går til Rockerfeller Centre, der ligger syd for Central Park. Istedet for at besøge The Empire State Building ville jeg til hver en tid vælge Rockerfeller Centre. Her er der lidt færre turister, og du får samtidig et smukt syn over byen, hvor du også har udkig over The Empire State Building! Kom tidligt om morgenen eller ved solnedgang.

3. Brooklyn Bridge

Turen fra Manhatten til Brooklyn over broen er ca. 3km, men hele turen værd! Kigget tilbage mod byens højhuse og synet ud over havet er unikt. I Brooklyn finder du hyggelige parker og restauranter.

4. Rooftop Bar

Efter en lang dage og mange kilometer gået, er der ikke noget bedre end at holde siesta på toppen af en skyskraber. Min yndlings lokation er 50 Bowery, som i kan se på billederne. Her kan man få et glas vin eller champagne og nyde udsigten, hvis man er over 21...(host host)

Og de serverer den bedste guacemole og Chips!

5. Central Park

Hvis du rejser til New York må du ikke undgå et smut forbi denne kendte Park . Her er der mulighed for at gå rundt eller at leje cykler. Jeg var hoppet i mit Lulu Lemon løbetøj, hvilket var perfekt i det lune efterårsvejr.

Jeg vil anbefale at have et kort med over parken, da den er mere uoverskuelig end man regner med.

Part 2 poster jeg i morgen

Knus Anna


Likes

Comments

Instagram@anna_wissum