BUKSER - HER

JAKKE - Meotine// lignende HER til kun 400 kr

STRIK - HER

TASKE- Chanel

Hey loves.

Jeg vil dele mit go to outfit lige i øjeblikket med jer, som jeg selv synes ser vildt fedt (og behageligt) ud ;)

I sidste uge gjorde jeg mig et køb, igen fra Zara, som var disse mega fede suit bukser med en hvid stribe i siden. Jeg har set denne trend i noget tid, og overvejet om jeg skulle hoppe med på bølgen. Jeg var måske også lidt for bange for det skulle ligne en "dårlig" adidas ripoff??

Men jeg har faktisk været super glad for dem! og der er strech i lænden så de ikke er så stramme, som andre suit bukser, specielt efter man har spist frokost haha.

Og så med min yndlings læderjakke og grå sweater har jeg nok mit yndlings outfit.

Tak fordi i læste med.

Knus Anna


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey loves!

Jeg har fået en masse spørgsmål om hvor min blå sweater, jeg har postet på instagram er fra. Du kan finde den HER.

Min taske er fra Chanel, mine jeans kan du finde HER fra Asos. Mine støvler er fra Zara.

Jeg var igår i københavn med min søde veninde Maria, hvor vi fik shoppet, drukket kaffe og spist lækker frokost på The Union Kitchen. Yderligere fik jeg lige brugt lidt penge inde i Prada... Hvis i vil se hvad der er i posen, så kan jeg lave et nyt post om det.

Knus Anna

———————

Hey loves.

I´ve recived a lot of questions about where my blue sweater is from. You can find it HERE.

My bag is Chanel, Jeans are from Asos, and boots are from Zara.

Here´s some photos from my shopping trip with my friend yesterday in copenhagen.


If you want to know what is in the Prada bag, just let me know in the comments.

Love, Anna

Likes

Comments

Hej Piger.

I dette blogindlæg vil jeg dele nogle af de fedeste oplevelser 2017 berigede mig med.

1. PARIS

Min kæreste og jeg rejste til Paris i Februar og havde den hyggeligste tur.

2. Jeg blev 19 år gammel og fik fejret det en del i sommers med fede byturer.

3. Jeg rejste med mine bedste venner til Spanien og kørte på ATV’er

​4. JEG BLEV STUDENT!!!

At blive student var nok det fedeste der skete i 2017, og at opleve det sammen med mine bedstevenner var fantastisk. Vi holdt de hyggeligste studenter gilder og fejrede hinanden. 

5. Roskilde festival!

Jeg fik ikke taget så mange billeder på festivalen, men det var en af de fedeste uger på året.

6. Rom

Jeg rejste i august til Rom med min dejlige mor, hvor vi havde den hyggeligste weekend med shopping og sightseeing,

7. New York

Som jeg også har skrevet tidligere på bloggen, rejste jeg til New York i efteråret. Hvis vil læse mere om turen har jeg lavet en rejseguide. Men det var den bedste ferie i 2017!

Tak fordi i læste med!

Knus Anna

Likes

Comments

Hej piger.

Igår var der en sød følger der gjorde mig opmærksom på noget sjovt ved måden jeg tager mine instagram billeder på.

Jeg havde ikke som sådan lagt mærke til det før hun pegede det ud for mig, og jeg må ærligt indrømme at jeg synes det var virkelig sjovt. Det er sku også vigtigt at kunne grine af sig selv nogle gange ;)

Jeg vil her demonstrerer mine 6 "poseringer" jeg gentagende gange viser frem for jer på min

instagram @anna_wissum.

Nr 1. hånden på den anden albue

Nr 2. rør ved dit hår

Nr 3. kig til højre (Med Chanel taksen og venstre hånd i bukselommen)

Nr 4. kig væk finten ved smuk natur

Nr 5. vind i håret og Chanel taske

Nr. 6 lad som om du flyver

Jeg håber i synes det var sjovt at læse med :D Jeg fik ihvertfald et smil på læben.

Hvis i gerne vil se flere ensartede poseringer, er i meget velkomne til at følge mig på instagram HER <3

Knus Anna

Likes

Comments

Contains affiliate links

JAKKE: HER JEANS: HER STØVLER:HER

Hey piger.

Så er jeg efterhånden også hoppet med på teddybear trenden, som har været moderne det sidste stykke tid! Faldt for denne oversize og plyssede jakke, som er imiteret pels. Jakken er også super varm, som virkelig er et bonus, da jeg altid køber jakker der er for tynde :/ Og så koster jakken 900 kr, hvilket jeg synes er ret rimeligt for en vinterjakke!

Støvlerne er i skind og med de fineste perle detaljer. De er rå og feminine på samme tid. Igår fik jeg købt de sidste julegaver til min familie og drak en kop kaffe på min yndlings cafe No.11, med min søde veninde Maria.

Knus Anna


Likes

Comments

Hej Piger!

Siden jeg fik så meget opbakning på min sidste rejseguide, har jeg tænkt mig at dele endnu en med jer! Jeg har kun besøgt LA 1 gang i 14 dage, men jeg har gjort mig mine erfaringer og vil dele dem med jer, hvis i skal rejse dertil for første gang. Jeg rejste til LA med min mor sidste sommer, men har heldigvis stadig en masse af billederne derfra.

1. Rodeo Drive

Rodeo Drive er en gade i Beverly Hills i Californien, som er kendt for sine ekslusive butikker og er en kendt turist attraktion. Jeg havde et stykke tid før besluttet mig for, at det var her, jeg ville købe min første Chanel taske, jeg havde sparet sammen til. Det var den vildeste oplevelse at købe den på Rodeo Drive, da min mor og jeg fik en masse champagne, mens vi valgte hvilken taske det skulle være, samt gratis Vallet parkering hos Chanel flere dage efter!

Hvis du overvejer at købe et designer køb i udlandet, er denne gade det bedste bud! Også selvom du ikke har tænkt dig at købe noget, er gaden et besøg værd.

2. Downtown LA

Min mor og jeg boede nogle få dage i Downton LA, på et mega lækkert Airbnb på St Paul Avenue. Downton LA er ikke lige så glamourøst som Beverly Hills eller Malibu, men er et hyggeligt sted at tage til nogle få dage. Her er mere kulturelt. Vi shoppede en del her og spiste nogle lækre steder! Vi besøgte grand central market - som er et mekka af forskellige cafeer og kaffebarer. Her er også boder med forskellige krydderier og diverse ting. Yderligere er her fantastiske museer som The Broad.

3. Urth Cafe + Zinqué

Urth cafe er en kendt række af cafe der ligger i LA. Vi spiste på den der lå i West Hollywood 8565 Melrose Ave. Jeg har hørt om stedet fra en række af amerikanske youtubere, der ofte poster billeder herfra på Instagram. Restuaranten er ideal til morgenmad eller frokost og de tilbyder lækre pandekager, vafler og smoothies! Urth Cafe ligger også centralt til en masse lækre butikker.

Zinque er mere ekslusivt og ligger også i West Hollywood på 8684 Melrose Ave. Her fik jeg nok den lækreste mad i hele LA! deres saltaer er fantatiske og de har en ret som vist på billedet med tun og pesto på det lækreste brød, som vi blev nødt til at bestille 2 portioner af...haha

Restuaranten har det hyggeligste udeareal hvor man kan sidde i skyggen og nyde maden. Zinque kan klart anbefales.

4.Yosemite National Park

Yosemite National Park ligger omkring San Fransisco og er flere timers kørsel væk fra LA. Men eftersom vi havde lejet en bil, tænkte vi at vi ville gøre det til et mindre "roadtrip" og holde nogle stop på vejen. Vi havde lejet et airbnb ude i skoven og kørte dagen efter ind i national parken som var så utroligt smukt. Jeg har altid gerne ville besøge en masse national parker i USA, og Yosemite var en drøm. Det var 40 grader varmt og meget tørt i luften, men vi hold pause nede i en dal, hvor man kunne svømme!

5. Alfred coffee

Alfreds coffee er en rigtig kendt kaffebar der ligger på 8428 Melrose PL.

De er populærer for deres kopper hvor der står "but first, Coffee". Med alt den hype der havde været om dette sted, blev jeg nødt til at prøve det selv. Og de serverede en virkelig god kop kaffe og i mit tilfælde matcha, som jeg er stor fan af.

Her skal du helt klart tage forbi og drikke en kop kaffe hvis du er i LA.

Del 2 kommer i løbet af ugen, tak fordi i gad læse med.

Knus Anna

————————————————-

In English :

Hey Guys!

I received so much support on my last travel guide, so I'm going to make another one! I have only visited Los Angeles one time for 14 days, but I had an amazing trip and found some cool places i want to share with you guys if you are going there for the first time. I traveled to LA with my mom last summer, and i still have a lot of pictures from the vacation.


1. Rodeo Drive
Rodeo Drive is a street in Beverly Hills, California, that is known for its exclusive shops and is a tourist attraction. I had planned that I would buy my first Chanel bag in the Chanel store on this road months before travelling. It was the most luxurious experience buying it on Rodeo Drive. My mother and I was offered a lot of champagne while we chose which bag to buy. If you are considering buying a designer purchase abroad, this street is the best bet! Even if you do not intend to buying anything, the street is worth a visit.


2. Downtown LA

My mom and I spend a few days in Downton LA, in a very nice Airbnb appartement on St Paul Avenue. Downton LA is not as glamorous as Beverly Hills or Malibu, but it is a nice place to go for a few days. We went shopping and ate some great food! We visited the grand central market - which is a foodhall of different restaurants and coffee shops.. Furthermore, DTLA has amazing museums such as The Broad.

3. Urth Cafe + Zinqué

Urth cafe is a famous cafe located in West Hollywood. I've heard about the place from a number of American youtubers, who often post pictures of their food on Instagram. The restuarant is ideal for breakfast or lunch and they offer delicious pancakes, waffles and smoothies! Urth Cafe is also centrally located to a lot of stores.

Zinque is more exclusive and also located in West Hollywood. They serve the most delicious food in LA! They make the best salads and tuna and pesto toast. We had to order 2 portions... The restaurant has the nicest outdoor area where you can sit in the shade and enjoy the food.

4.Yosemite National Park

Yosemite National Park is located around San Francisco and far away from LA. But because we rented a car, we thought we would make a smaller "roadtrip". We stayed in an airbnb out in the woods and drove into the national park the nemt dat. The park was so incredibly beautiful. I have always wanted to visit a lot of national parks in the United States, and Yosemite was a dream come true. It was 40 degrees and Very humid but we found a lake we could swim in and cool down.

5. Alfred coffee

Alfred's coffee is a well-known coffee shop located in West Hollywood. They are popular for their cofffe mugs that says "but first, Coffee". With all the hype around this place, I had to try it myself. And they served a really good cup of coffee and i had a matcha latte which I am big fan of.

Thank you for reading this post!

Love, Anna

Likes

Comments

Hej piger!
Jeg har endelig modtaget min Valentino skjorte, jeg bestilte Black Friday. Den er købt på Vestaire Collective, der er en secondhand webshop - hvor køberen er garanteret at produktet der købes ikke er en “kopi”.
Jeg er stor fortaler for at købe ting second hand, det handler bare om tålmodighed og om at købe ting med omhu. Jeg køber selv helst tøj og tasker der ikke har været brugt eller kun brugt et par enkelte gange.
Black friday så jeg at der var en rabat kode på hjemmesiden, og blev nødt til at slå til!
Jeg har i dag modtaget skjorten i posten, og jeg er SÅ glad for den! Og så fik jeg den for 1000kr, hvor nyprisen var 6700kr!!!
Jeg kan klart anbefale at handle på Vestiaire Collective, dog tog ventetiden 8 dage ( da varen skulle sendes til Paris først, og skulle undersøges hos modehusets eksperter).
Jeg har allerede fundet nogle flere ting på hjemmesiden jeg godt kunne tænke mig. Yderligere er det muligt at “handle” om prisen med sælgerne for det meste, hvilket er et plus.
Knus Anna


Hey guys!

I finally recived my Valentino shirt i bought on Black Friday. It is from Vestaire Collective, which is an online secondhand store - where the buyer is insured that the item they buy is legit. I always love to get second hand stuff, it is just about patience and buying from the right sellers. Usually i like to buy clothing and bags that have not been worn prior, or just worn a few times. On Black Friday the site had a major discount and thats why i bought it. I would recommend Vestaire collective to anyone looking to purchase designer products!

Furthermore it is likely that the sellers on the site are willing to negotiate the price.

Love Anna

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Piger.

Jeg er lige så stille igang med at lave en ønskeseddel til jul, som jeg vil dele med jer. Personligt elsker jeg at blive inspireret af hvad andre ønsker sig til jul, så eg tænkte at dele nogle gaveønsker med jer!Jeg regner med at lave nogle forskellige indlæg om forskellige kategorier af ønsker. Hvis i har nogle ideer, så skriv endelig en kommentar.

1. Det første på min ønskeliste er denne søde lace bh fra NA-KD. Den er virkelig fin og koster kun 169 kr!

2. +3. En anden ting på min ønskeseddel er en ny grå sweater. Jeg har fundet to fine frem, som jeg godt kunne tænkte mig her til vinter. Det overasker mig at jeg ikke ejer en stor oversize grå sweater - da jeg har ledt efter en jeg kunne lide længe.

4. Disse velvet støvletter er fra Steve Madden, som laver de bedste sko. Specielt hvis du er ligesom jeg, og får ondt i fødderne af at have høje sko på i 10 minutter.... Jeg har i forvejen et par støvletter fra samme mærke, og de er bare et must, hvis man skal i byen eller til fest.

5. Denne bog, havde jeg set på Urban Outfitters hjemmeside, og jeg synes den så spænende ud. Det er en god gaveide hvis du har en veninde eller ven, der elsker at tage billeder. Personligt ville jeg elske det, hvis den lå under mit juletræ i år.

6. Chloé producerer min yndlingsparfume, som jeg netop er løbet tør for :( Den dufter friskt og feminint uden at være for intens.

7. YSL concealer er også på min liste i år, da den er super god at highlighte med! Den er til den dyre side, men holder også i flere måneder. Jeg har bare ikke fået mig selv til at købe en ny, hehe.

8. Jeg har hørt super godt om Too Faced, men har ikke prøvet så mange af deres produkter endnu. Derfor er deres øjenskygge palette også på ønskelisten i år. Er der nogle af jer der har nogle erfaringer med mærket?

9. Estée Lauder´s foundation double wear, har jeg set over alt på instagram, blive brugt af diverse influencers. TheFashionFreakk bruger den hele tiden på hendes instagram, og må indrømme at jeg er blevet nysgerrig for at prøve den.

10. Jeg er nok ikke den eneste, der ikke er super god til at holde styr på sine Beauty Blenders og smider dem væk en gang i mellem...


Jeg håber i synes det var interessant at læse om, husk at skriv hvis i gerne vil læse flere indlæg om ideer til gaveønsker!

Knus Anna

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jakke: Calvin Klein / bukser: Levis 501 Vintage Jeans / sweater: Rut&Circle

Hej piger!

Jeg har haft en hektisk weekend med 14 timers arbejde fredag og julefrokost lørdag.

Derfor brugte jeg søndagen sammen med min kæreste i København, hvor vi spiste lækker mad på The Union kitchen.

Mit outfit består af min yndlings ZARA Jakke som de desværre ikke sælger længere, en blå lækker sweater og mine yndlings jeans fra levis.

Jeg tænkte jeg imorgen ville lave et indlæg om tips til at rejse i Los Angelses. Hvad synes i om det?

Knus Anna

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg tænkte jeg ville skrive lidt om mig selv i dette indlæg, så i kan lære mig lidt bedre at kende. Jeg har 15 spørgsmål jeg vil svare på. Jeg håber i vil læse med.

1. Hvad laver du til hverdag?

Jeg arbejder fuldtid hos Poul Stig, som er en optiker på Østerbro, hvor jeg er assistent. Ved siden af mit arbejde rejser jeg en masse og ses med mine veninder og kæreste.

2. Hvor høj er du?

Jeg er 1,65m høj

3. Hunde eller katte?

Helt klart hunde.

4. Hvor mange lande har du været i?

Jeg har været i 27 lande, og i 4 kontinenter. Afrika, Europa, Asien og Nord Amerika

5. Hvad skal du læse i fremtiden?

Jeg vil meget gerne læse Jura på KU næste år. Det har altid været en drøm, og ligger til familien.

6. Hvad er din yndlingsdrink?

Cola zero. Cocktail: Piña Colada.

7. Hvad er din yndlingsparfume?

Clhoé Eau de Parfum

8. Te eller kaffe?

Helt klart kaffe, og helst cappuccino.

9. Hvad er din yndlings film/serie?

Min yndlingsfilm er Harry Potter! Og min yndlings serie er Modern Family eller Blacklist (den er på Netflix og jeg kan klart anbefale den!)

10. Taler du andre sprog?

Jeg taler rimelig godt Engelsk, en lille smule tysk og spansk.

11. Yndlings restaurant?

Min yndlings restaurant er noget så ordinært som Sticks and Sushi.

12. Hvad er din størst pet peeve?

Folk der står i den forkerte side af rulletrapper, og dem der står i kø til security i lufthavnen uden at have pakket deres flydende ting i de små poser, og skal gøre det mens de står ved rullebåndet.....

13. Noget underligt som ingen ved om dig?

Jeg er skrækslagen over lufthavn security selvom jeg rejser 5-10 gange om året. Yderligere så hader jeg kartofler, men det er der nok nogle få der ved.

14. Hvad er din yndlings butik?

Jeg ELSKER The Vintage, som er en lille vintage butik på strandvejen. Og jeg kan ikke gå en uge uden at kigge på Zara´s hjemmeside.

15. Hvorfor blogger du?

Jeg elsker at skrive, og dele mine oplevelser og billeder med andre. Det er virkelig sjovt at interagere med så mange mennesker.


Jeg håber i kunne lide at læse med.

Knus Anna


På engelsk:

Hi girls!

I thought I would tell you a little about myself in this blog post, so that you can get to know me a bit better. I got 15 questions i will answer for you. I hope you will find this interesting.

1. What is your everyday like?

I work full time at Poul Stig, which is an optician in Østerbro, where I am an assistant. Furthermore I travel a lot and spend time with my friends and boyfriend.

2. How tall are you?

I am 5’5

3. Dogs or cats?

DOGS!

4. How many countries have you visited?

I have travelled in 27 countries, and in 4 continents. Africa, Europe, Asia and North America.

5. What are you going to study?

I would like to study Law next year. That has always been my dream.

6. What is your favorite drink?

Coke Zero. Cocktail: Piña Colada.

7. What is your favorite perfume?

Clhoé Eau de Parfum

8. Tea or coffee?

Certainly coffee, and preferably a cappuccino.

9. What is your favorite movie / series?

My favorite movie is Harry Potter! And my favorite series is Modern Family or Blacklist (it's on Netflix and I would definitely recommend it!)

10. Do you speak other languages?

I speak English very well and a little bit German and Spanish.

11. Favorite restaurant?

My favorite restaurant is something as ordinary as Sticks and Sushi.

12. What is your biggest pet peeve?

People who stand in the wrong side of the escalator. I also hate when people forget to pack their fluids in airport security and have to slow down everyone else in line......

13. Something weird that nobody knows about you?

I hate airport security even though I travel 5-10 times a year. Additionally, I hate a potatoes, but a few people know that.

14. What is your favorite store?

I LOVE The Vintage, which is a small vintage shop in Hellerup. And I can not go a week without looking at Zara's website.

15. Why are you blogging?

I love writing and sharing my experiences and photos with others. It's really fun to interact with so many people.

I hope you found this blog post interesting.

Love, Anna.


Likes

Comments

Instagram@anna_wissum