Nu har jag kommit hem från London men hade gärna stannat några dagar till!
Har verkligen haft en rolig och fullspäckad resa och det har spenderats väl med pengar, speciellt på shopping för Londons shopping va riktigt bra! Har även besökt Big ben och Buckingham Palace samt varit på Madame Tussauds. Det känns ju som ett måste när man åker till London.
Här nere hittar ni bilder som jag tagit under resan, har valt ut dom bästa, hade blivit lite för mycket om jag la ut alla bilder jag tagit då det är typ 500 bilder, Hahah! Puss & kram :*

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Nu sitter jag på tåget påväg till skolan, känns som det var en evighet sedan jag var där?? Hade praktik i tre veckor innan lovet så har inte varit där på fyra veckor! Men ska bli skönt med skola igen och slippa praktiken. Synd att lovet är över dock, hann inte gör så mycket mer än att jobba, tyvärr!

Denna morgonen har jag varit rätt taggad på livet, så hoppas på att det blir en bra dag!
Dessa låtar har gått på repeat i högtalaren hela morgonen, jaa jag lyssnar på hög musik redan kl 06:00 på morgonen, Hahah kanske inte helt normalt...men vaknar aldrig annars!

Älskar hov1 nya låt med Jireel, såå grym!

Likes

Comments

Hej på er! Jag var i Göteborg i måndags och träffade idisen, var alldeles för länge sedan vi sågs, men vi gick i stan och skulle fika men man kan INTE gå i stan utan att shoppa om man heter Anna så då hittade jag mig en super snygg grå kappa på Missäy som bara kostade 299kr!! Hur bra? Har letat efter en kappa såå länge och denna var perfekt! Jag ska till Gbg imorgon med så tänkte be Emilia ta lite bilder på kappan då!

Sen kom äntligen min väska i måndag med! Den är köpt på Campadre för 1799kr, älskar den så himla mycket och den är ursnygg till kappan! Den perfekta lilla väskan som måste finnas i alla garderober tycker jag!

Och till sist var jag och mamsen i Varberg idag och gick i lite butiker och då hittade jag denna super fina kofta/jacka på Lindex, tycker den är så fin och påminner mycket om Busnel, dock inte lika dyr. Endast 599kr för den!

Likes

Comments