Nu har vi precis kommit hem efter en väldigt lyckad kväll, har käkat så god mat på eatary social som ligger vid clarion hotell bredvid Malmös central station och druckit amazing drinkar på clarion hotells sky bar! Det var första gången jag var på en sky bar och det var verkligen inte den sista, fyfan va mysigt det var, rekommenderar strakt! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello! Imorgon är det äntligen fredag och första praktikveckan är över, såå skönt. Nu har vi bara 2 veckor kvar att stå ut. Hehe.
Jag är ledig imorgon så jag fick faktiskt helg redan idag, woohoo!

Imorgon vid kl 11 så drar jag äntligen till Malmö, ska bli så himla mysigt! Har inte varit där på evigheter känns det som så äntligen får jag hälsa på härliga skåne!
Jag ska hem till en av mina stora systrar som bor där och spendera hela helgen där, mer planer än att vi ska gå ut och äta och dricka gött imon har vi faktiskt inte än så vi tar helgen som den kommer och ska försöka hålla bloggen så uppdaterad som möjligt. Puss på er och hoppas ni med får en härlig helg!

Likes

Comments

Hallå eller, finns det bättre mode än höstmode? Tror inte det. Jag älskar hösten, bortsett från regn å gråa dagar. Men att uppdatera garderoben är ett måste! Kolla alla fina skor och jackor jag hittade på Nelly.com, ska sätta mig och klicka hem lite nytt nu med en gång! Sedan bär det av in till stan för min sista körlektion förhoppningsvis, yey!

Instagram: @Annawinqvist
E-mail: annisen99@live.se

Likes

Comments

Mina senaste inköp, två jackor från Zara.
En lite tjockare i mockaimitation med foder och en vanlig svart skinnjacka som alltid behövs i garderoben, skinnjackor kan man helt enkelt inte få för mycket av. Jag är iallafall super nöjd!

Mockajacka 699kr och skinnjacka 1499kr
Jackorna var slutsålda online därav inga länkar.

Instagram: @Annawinqvist
E-mail: annisen99@live.se

Likes

Comments