Många är nog skeptiska till om betalda undersökningar på nätet verkligen fungerar. För de som aldrig någonsin testat på det kan nog ha uppfattningen om att det bara är en bluff. Att få betalt för att svara på undersökningar låter för bra för att vara sant. Faktum är att det finns väldigt många nya typer av jobb på internet som majoriteten av svenskarna inte har en susning om. I dag räcker det i princip men en dator för att du ska kunna försörja dig.

En stor del av företags marknadsundersöknngar går ut på att folk svarar på olika enkäter och undersökningar. Detta är något som företagen tvingas betala människor för att göra, då få vill göra det frivilligt. Det finns både långa och korta undersökningar som givetvis ger olika mycket betalt. Om du vill läsa mer om betalda undersökningar kan du kolla in fattig.net som dessutom har testat de flesta sidor och nätverk.

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att börja blogga, då jag varit med om mycket och har mycket att dela med mig av. Här på min blogg kommer du att kunna läsa om mina vardagsbekymmer, IT och min väg till lärare.

Likes

Comments