Header

Inlägget är i samarbete med Vitamin Manager.

Jag är så glad och tacksam över att göra detta samarbetet med Vitamin Manager.
Jag vill börja med att informera er om att det inte är något receptbelagt eller droger utav något slag.


Det fungerar så simpelt som att du gör ett test för vad känner att du behöver ändra i din vardag. Det kan vara allt från kost, träning, sömn osv. Sen räknar sidan ut en bra mix med 4 tabletter i som passar dig. Du kan även göra så att du väljer helt själv från listan. Har du noll koll på vad du behöver för vitaminer så kan du göra ett blodprov på en vårdcentral, och det gör du HÄR

Det är helt och hållet vitaminer. Inga konstiga tillsatser eller droger och liknande. Allt är helt godkänt och skulle likväl kunna köpas i en Life-butik nere på stan. Men med Vitamin Manager så får du allt hemskickat och baserat på dig och dina behov. Så smidigt att allt kommer i påsar för sig så att man inte behöver krångla med det, allt för att det ska vara så smidigt som möjligt.

Jag tycker att detta är en så himla bra grej att göra, speciellt nu inför våren då vintern har gjort oss trötta och man får en stor brist på D Vitamin. Jag kombinerade Multivitamin Kvinna med 3 andra vitaminer som jag behöver mer utav. Det är den bästa grunden, då får du i dig det du behöver. Järn är något jag får höra att jag har brist på utav alla doktorer jag träffat, så det plockade jag på mig då det även främjar trötthet och utmattning.
Som jag nämnde börjar solen titta fram och tänkte därför testa på en vitamin som gör så att du skyddar dig mot solens UV strålning och hjälper dig att bygga på din bränna (NATURLIGT) då den innehåller ett ämne som förstärker din möjlighet att bli brun. Har ni någonsin hört att man kan bli brun om man äter mycket morötter? Samma ämne finns i dessa tabletter. Innehåller även Zink som är bra för hår, hud och naglar.
Anton blev intresserad utav att testa Magnesium Pro Athlete så jag nöjde mig med 3 tabletter och lät han ta den 4e. Den hjälper till att minska trötthet och utmattning samt att hålla en normal energiomsättning. Bidrar även till normal muskelfunktion och är helt enkelt super att ta tillsammans med träning.


Jag kommer göra detta i 3 månader och kommer följa upp med jämna mellanrum och berätta för er hur det går. Vill ni vara med mig och köra detta? Isåfall har jag en grym deal just nu då du får ditt första paket för 99kr!

Ett paket = en månad.

Använd koden BOOST2017 för att få ditt första paket för 99kr och kommande paket för 195 kr.
Kommentera gärna om ni har några frågor.
ÄR NI MED MIG??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här har jag spenderat min morgon. Idag är dagen jag ska börja tänka på min kropp. Det är viktigt.

Brukar alltid få en sånhär kick på våren. Att jag ska göra en förändring. För två år sedan gjorde jag en rejäl rensning med Aloe veraprodukter t.ex. och jag mådde såå bra. Denna våren är dock speciell, ska starta en vana, en rutin.
Träningen ska tas upp, ska spendera mycket tid ute i solen, ska checka av en utav mina punkter på min bucketlist, att ha en eller flera sockerfria dagar i veckan. Jag är en riktigt sockertorsk. ÄLSKAR SÖTT. Jag har tyvärr fått det som ett litet beroende och måste verkligen sluta. Tar tyvärr inte hand om min kropp så bra som jag borde och då menar jag inte att jag ska gå ner i vikt eller hetsträna. Men att må bra innifrån är så så så viktigt.

Till hjälp har jag ett företag med mig, som ska hjälpa mig att kicka igång detta och få mig mer motiverad, ni ser en liten ledtråd i bilden ovan. Mer om det ikväll. KRAM på er

Likes

Comments

Hej på er
Jag har märkt att jag har fått många nya läsare och det är så roligt, så därför tänkte jag att ni ska få ställa lite frågor som ni undrar över eller som ni funderar på. Just för att kanske få lära känna mig lite extra, eller ens överhuvudtaget.
Det kan vara allt ifrån vart jag jobbar, vad jag ska göra i sommar eller vartifrån ett särskilt plagg är. Ni sätter gränserna. Vad sägs om det?

Det är bara att fråga på, inga frågor är dumma frågor!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag är helt otrolig. Min beslutsångest är brutal. Tro mig, mina vänner vet. Jag är väldigt bra på att impulsköpa saker men då är de oftast grejer under 300kr. Så fort det går över den summan så blir jag väldigt noga med vad jag köper. Färg, passform, storlek osv osv osv..
Hursomhelst, Idag blir det äntligen vårdagjämning. Hur härligt är inte det???
​Jag har bestämt mig för att köpa ett par nya sneakers inför våren och jag hade hittat de perfekta men sen började jag kolla runt.. and now im stucked, again. Detta är inget samarbete eller liknande, bara en vilsen Anna med beslutsångest haha.
Jag tänkte att jag skulle guida runt er lite vilka skor jag funderar mellan, och jag antar att många utav er suktar efter liknande skor med. Här nedan ser ni vilka tre jag väljer mellan. Men lutar åt ett dessa. Vad tycker ni?

NIKE- AIR MAX THEA

Rosa - HÄR / Gröna - HÄR / Vita - HÄR

ADIDAS - GAZELLE

Svarta - HÄR / Röda - HÄR / Grå - HÄR

PUMA - BASKET PLATFORM CORE

Svarta -HÄR / VITA - HÄR / RÖDA - HÄR

Likes

Comments

PS. Det är inte min story. Blivit mycket frågor kring det. Kanske att någon är eller kommer vara från mitt liv men till största delen är det okändas story. DS

PART ONE. Allt började med en tjejkväll helt i min smak. Mina två bästa vänner bredvid mig, var sitt glas i handen och killeroutfits på. Vi var oslagbara. Störst, bäst och vackrast.

Det var en Lördag kväll runt samma tid som nu, Mars alltså. Vi var på en klubb som vi besökte ganska ofta, ett säkert val. Vi hade det roligast där. Alltid. Vårt gemensamma mål brukade alltid vara att ha så kul som möjligt för så lite pengar som möjligt. Alltså spanade vi alltid in killar som skulle falla offer till vårt charm och bjuda. Kalla det vad du vill, men vi levde livet.

Denna lördagen vart det inget undantag. Olika blickar fastnade på oss, alla bjöd på varsin drink. Det var liksom normen för oss. Så pass vanligt så det inte längre var en fin gest eller något vi reagerade på. Inget som gjorde oss mer intresserad att stanna och dansa eller ens prata vidare utan det var verkligen bara ta emot drinken, och gå. Kvällen flöt på och vi hade det kul. Men sen kom han, han var äldre och det syntes. VERKLIGEN. 40 bast såg han ut och vara. Han kunde varit min Pappa. Någons Pappa var han säkerligen. Men han var i samma klubb som alla oss andra 19 åringar så uppenbarligen gick han väl igenom ett "mid-life crisis" Och uppenbarligen hade han mest pengar av alla pojkar här inne, han vart ju en man. Ohja. Med han kände jag att det skulle smälla till på stort. Fyllan alltså...

Rätt som det var så kom han fram, lite för arrogant för min smak då jag inte förstod på vilken planet han trodde han skulle ha en chans med mig eller en av mina tjejer, Men men. Jag fjäskade och hälsade glatt. Det tog några sekunder innan mitt fjäskande växlade till riktigt intresse. Han hälsade och frågade rakt ut om han inte kunde få bjuda mig och mitt sällskap till en VIP kväll på en annan klubb här runt hörnet, låt oss kalla den för GRACE, för skojs skull bara så alla är med på historien.

GRACE var en exklusiv klubb för elitklassens folk. Det är den klubben man liksom ville komma in till. Den man varken hade råd för eller åldern inne för att ens sätta foten på. Där alla rikemans verkade hänga. Med andra ord, där vi ville vara.
Ni alla måste veta en sådan klubb?

Hur som, jag behövde inte ens tänkta två gånger mitt svar. Det var såklart ja, tusen gånger om. Så vi tog våra jackor, tackade för oss på den klubben och promenerade till den andra klubben... Rätt som det var så blev det VIP. Allt från privata vakter till exklusivt bord på vår egen våning. Vi drack dyr champagne och dansade på borden. Mer om kvällen kan jag inte berätta, då jag faktiskt inte kommer ihåg. Men bilderna sa mig det att den var magisk. Och baksmällan sa mig att jag drack alldeles för mycket. En kväll helt i min smak. Alltså gick det hela på 0 kr. Vårt mål var nått.

Lite senare på Söndagen där dagen efter vår oförglömliga natt så får jag ett sms från Mr 40. Han tyckte att jag och mina vänner var grymma, på en annan nivå än han brukade umgås med. Han älskade hur balla vi varit som till och med dansat på bordet.
Han frågade om han inte kunde få ta mig på lunch, lära känna mig lite bättre och ösde med komplimanger. I vanliga fall så brukar jag faktiskt inte ens svara på sms från killar som jag träffat ute på krogen. Men i vanliga fall brukar dom inte vara rika. Detta är det jag alltid drömt om. Att hitta en rik man som kan försörja mig. Jag visste att min moral var skev och att mina vänner inte skulle stötta det. Jag bestämde mig för att ta min chans till "hollywood fruar- livet" och hålla det för mig själv. Jag gick med på en lunch date med Mr 40. Som led till en till. Och en till. Och en till. Spola fram några månader och jag har lyckats fånga mig en Suger Daddy.

Han betalade allt. Helt plötsligt var jag inte som vilken 19 åring som helst. Jag var bortskämd. Men jag jobbade. Jag fick tjäna ihop det jag ville få. Jag gav han min tid, han gav mig det materiella som jag krävde. Jag gav han min kropp, han betalade för den. Bokstavligen. Jag gick under kniven för att sätta dit ett par D kupor.
Now, I ain't saying i'm a gold digga, but I ain't messin' with no broke bro's...

Här har vi del 1 från "gold digga" många röster och kommentarer kom in och det var delade åsikter kring vilken text som skulle komma ut men denna blev det. Blev det inte den texten du ville ha? Glöm inte att vara mer aktiv i kommentarerna så ska jag försöka lägga upp den text som uppskattas mest utav er.

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Testagram.

Hallå på er!
Måste tipsa om denna grymma grej. Hittat nya favorit städmedlet. Luktar så gott och fräscht, tycker t.om det är lite roligt att städa nu och det krävs mycket för det haha.
Snickersen uppskattades utav Anton (jag tål inte nötter) Jag tror det är meningen att man ska ta en bit då och då just för att de är Snickers bites, haha men han smällde hela påsen på en dag.

Det är så kul att få hem en låda med sånthär. Man hittar sina nya favoriter och kan få testa lite andra saker än vad man kanske annars hade köpt. Har du testat någon utav produkterna i bilden?
För att beställa hem en egen box eller börja prenumerera så klickar du HÄR .

Likes

Comments

Jag är så oerhört tacksam för det liv jag har. Det kommer motgångar i livet, det gör det för alla. Men utan mina nära så hade jag inte varit där jag är idag. Jag hade inte kunnat ta mig upp och kämpa framåt i motgångar. Jag hade inte heller kunnat njuta utav min medgångar. Jag har samlat på mig fina människor i livet och jag är beyond tacksam för att jag har dem i mitt liv. Att veta att jag alltid har någon att falla tillbaka på när livet är tufft eller när man bara behöver rensa, det är något jag värderar så extremt högt.

Jag har precis sagt hejdå, kramat och tackat min familj och en del utav släkten som var här och firade mig. Jag blir så varm i kroppen utav att tänka på att jag har dem i mitt liv men det gör fortfarande ont i mig på något sätt, att jag inte kan visa tillräckligt hur mycket de verkligen betyder för mig och vilken skillnad de gör i mitt liv. Det är något som jag ständigt tacklas utav. Att inte känna mig tillräcklig. Jag vill ju bara skrika till hela världen vilka underbara människor ni är.

Jag är tacksam för mina bröder. Mina underbara fina helt fantastiska bröder. Vafan hade jag gjort utan er? Ni är mitt allt och mina absolut favoritmänniskor här på jorden. Jag är så stolt över er och vart ni är idag. Folk frågar alltid mig om jag inte hade en jobbig uppväxt med 4 bröder men nej, Att vara ensam tjej och syster till er är det bästa jag vet och jag hade inte bytt bort det mot något i hela världen.

Jag är tacksam för mina föräldrar. De har gett mig så fina egenskaper och hjälpt mig att hitta till den personen jag är idag. De vill alltid mitt bästa och jag vet att de hade gjort allt för mig. En egenskap som jag ser upp till hos min mamma är att hon är noga med att folk i hennes omgivning verkligen vet och känner hur mycket de betyder för henne, det är något jag ser upp till. En egenskap jag strävar efter hos min far är hans driv, att ta sig framåt i livet och att med ett bra mindset kan man ta sig vart man vill i livet. Hans stöd är något jag uppskattar mycket. Jag älskar er
Jag är tacksam för att mina föräldrar hittat sig en ny kärlek i livet som får dem att stråla. Julia och Peter. Ni är bäst och välkomna in i familjen.

Jag är tacksam för min släkt. Att vi är så nära och att de är så oerhört fina. Genomgoa.
Min kusin Ellen, shit den tjejen kommer komma långt. Jag ser henne som min lillasyster och jag vill bara krama sönder henne varje gång jag ser henne. Jag kommer alltid att finnas för henne och göra allt i min makt för att hennes uppväxt ska bli så bra det går. Jag vet hur mycket ont livet kommer med och skulle jag kunna hade jag tagit bort allt ont som kan hända henne, men istället ska jag vara den stöttepelare hon behöver när hon tacklas utav livet. Jag känner samma relation till henne som jag gör till Nordis. Min ”bonussyrra” som alltid funnits med på ett hörn i mitt liv och stöttat mig i svåra beslut som mina bröder kanske inte varit rätt personer att handskas med (haha) Hon är dessutom nu världens grymmaste mamma till en liten tjej som fyller två år idag, Grattis Ebba!!

Jag är tacksam för mina fina vänner. Vänner som kan få mig att koppla bort allt dåligt och som kan få mig att må såå bra. Vänner som jag kan spendera timmar med och skratta tills magen gör ont, eller bara göra ingenting utan att det är det minsta konstigt. Det är något jag värderar högt hos en vän. Även att ha vänner kvar från min barndom. Julia, Saga och Julia. Hur grymt är det inte? Vi är för bra vi.

Jag är tacksam för att Anton och jag är där vi är just nu. Det har varit stormigt och det har varit så in i helvetes tufft i sina perioder men nu är vi där vi ska vara och på rätt bana och jag är så in i helvetes kär. Det finns ingen som förstår mig som han och som på en millisekund kan få mig att ligga vikt över knäna av skratt. Tryggheten han ger mig och sprider omkring sig är så stor. Jag är tacksam att jag gick denna vägen, vägen med han.

Jag är tacksam för att jag jobbar med världens bästa människor. Utan mina kollegor så hade jag inte gått till jobbet med samma känsla som jag gör idag. Jag har funnit vänner för livet och det är jag så glad för.

Jag är framförallt tacksam för att jag är där jag är idag. Att jag har tagit mig hit och står här starkare än någonsin. Fyfan vad bra jag är. Det här är mitt år och nu jävlar kör vi!!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sidenrock HÄR / 2. BH HÄR / 3. BH HÄR / 4. Trosor HÄR / 5. Body HÄR / 6. BH HÄR / 7. Body HÄR / 8. BH HÄR / 9. BH HÄR

Alltså denna trenden är så fin. Att kunna ha underkläder lite mer som ett plagg liksom. Eller vad säger ni? Ska införskaffa mig en tröja från Nelly i Mesh. Ni vet sådär genomskinlig/transparent. DENNA. Finns ju så mycket fint i affärerna just nu.

Kollade in NA-KD och detta är definitivt mina favoriter FÖRSTA , ANDRA & TREDJE .

Likes

Comments

Heeej älskade ni
Har ni en bra dag? Min dag har varit så bra och bättre blir den. Redan blivit överraskad flera gånger och fått så fina blommor till jobbet. Har så otroligt fina vänner och familj. TACKSAM
Vi hörs ikväll , nu ska jag jobba vidare

Likes

Comments

Nya inlägg