Header
  • MITT INTRESSANTA LIV

    "Det är så effektfullt att ha en blogg då man lever världens mest ointressanta liv. Inte för att jag…"

  • SJÄLV MEN ALDRIG ENSAM

    "Att vara själv betyder inte alltid att man är ensam, men att känna sig ensam gör nog alla någon gån…"

  • HALMSTAD

    "Förra veckan spenderade familjen nere i Halmstad för att hälsa på min storebror, hans flickvän och …"

Det är så effektfullt att ha en blogg då man lever världens mest ointressanta liv. Inte för att jag någonsin uppdaterat för någon annan, utan mestadels för att det är så sjukt roligt att se tillbaka på ett bloggarkiv som började 2010. Hur gammal var jag då? 12 år gammal, en liten tönt. Om någon känner för att skratta lite åt patetiska lilla mig så kan ni med nöje gå in på annawestiin.blogg.se. Varsågoda!

Så vad händer nu för tiden? Rent spontant skulle jag svara: absolut ingenting. Med typ tre vänner och ett ointressant liv blir det lätt så. Det enda jag gör är väl att jobba och sova. Ibland när någon orkar vistas med mig så umgås jag med någon. Någon=frivillig person.

Fyfan vad bitter jag är, men sån är jag. Kan iallafall vara lite positiv och säga att jag är sjukt tacksam över att jag har jobb att gå till och de få vänner som jag faktiskt har. Har just nu vikariat på två olika skolor och ska ringa en tredje skola och skriva upp mig på vikarielistan där också. Det får dock vänta för den här veckan bestämde sig mina njurar (som vi tror) för att ta kål på mig (igen). Fick äntligen ta prover i förrgår så nu väntar jag på provsvar och förhoppningsvis en remiss till njurröntgen. Men med min otur lär jag väl få svaret "vi hittade inget konstigt i proverna", nä för det är fullt normalt att ha mängder med blod i urinet och att ha ont dag ut och dag in. To much information? Varsågoda, det bjuder jag på! Hoppas alla antecknade.

  • 111 readers

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Att vara själv betyder inte alltid att man är ensam, men att känna sig ensam gör nog alla någon gång. Jag gillar att vara själv, men jag hatar att känna mig ensam. Sjukt krångligt, eller hur? Jag är ofta själv och jag känner mig ofta ensam, trots att jag vet att jag alltid har människor runtomkring mig som bryr sig om mig och som fyller upp det ensamma jag känner. Att vara själv leder ofta till att människor, även jag - känner oss ensamma. Mina ensamhetskänslor beror inte på att jag plötsligt är mer själv än vad jag var innan, utan allt handlar om vad som händer i mina tankar.


Efter gymnasiet har jag känt mig mer ensam än vanligt, även fast jag egentligen inte har varit mer ensam än vad jag var innan. Jag är inte heller mer själv än innan, det är bara tanken som spelar ett spratt. Det är bara känslor och tankar om att man inte kommer vara kring så mycket människor varje dag, trots att man egentligen kanske inte alls var så bra vänner eller hade behovet av att ha dem i sitt liv. Jag blir förvirrad av det jag skriver just nu, men samtidigt är det ganska självklart vad jag menar om jag tänker efter. Vänner som man levt ett fantasiliv med den senaste tiden, människor som man älskar till döden trots att relationerna egentligen glidit ut i sanden. Man håller i en tunn tråd och hoppas på att den aldrig någonsin ska brista, trots att man egentligen vet att man slutade vara nära för längesedan.


Alla ensamhetstankar får mig att rent spontant känna att jag vill packa ner mitt rum i flyttkartonger och flytta till en annan stad och få en ny chans till ett annat liv. För vad har jag kvar här som är värt att leva för? Ensamhetstankar är hemska och oftast inte sanningen. Jag har en familj och jag har några få vänner som jag skulle göra allt för och som jag vet bryr sig om mig på samma sätt som jag bryr mig om dem. Jag kan räkna dem på min ena hand, men vem behöver egentligen ett helt hav av människor omkring sig, då man älskar de få man har så gränslöst mycket? Så mycket att det värker i bröstet och i tåras i ögonen att tänka på.


Jag har lärt mig en sak det senaste halvåret och det är att du kämpar för de som kämpar för dig. För att hålla fast vid den tunna tråden själv kommer leda till att den brister och den tråden har för mig redan brustit så många gånger att den inte längre går att laga. Ta vara på de som du själv känner har betydelse för dig, ditt liv och den väg du kommer ta. “Jag är ofta själv, men jag är aldrig ensam”, kom ihåg det till nästa gång då tankarna om ensamhet kommer krypande.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Förra veckan spenderade familjen nere i Halmstad för att hälsa på min storebror, hans flickvän och hennes familj. Trivdes som fisken i vattnet i den fina staden.

Och visst är det roligt att få åka på semester till en ny stad och få se och uppleva nya saker. Men att ett syskon som förut bodde 10 minuter bort, nu bor på ett 90 mils avstånd känns otroligt jobbigt. Att ses två gånger om året och ständigt behöva säga hejdå är nog det värsta. Är så glad för deras skull att de trivs och har det bra, så får försöka tänka på det sättet istället.

Vi ses till jul! (bara två månader som Robin Westin påstod 😉)

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Jag och Hannah tillbringade förra helgen i Stockholm. Vi hann med både ett besök på grönan och Mall of Scandinavia samt att backa in i en betongpelare då jag skulle ta mig ut ur garaget på vägen hem. Fullpott på den helgen!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Jag känner så mycket lättnad efter studenten och så mycket känslor på en och samma gång (refererar till Gyllene tider). Det känns konstigt att stå här med hela livet framför mig där jag helt på egen hand kan bestämma vilken väg jag ska ta.

Jag har levt det här livet med de här människorna sen jag var typ 6 år gammal. I majoriteten av mitt liv har jag haft samma vänner, gått till skolan varje dag (host) och gjort samma saker. Nu kan jag välja exakt allt själv. Att inte tvingas gå i klass med människor som jag inte vill träffa varje dag och att kunna välja vilka jag ska vara vän med. Att inte behöva trampa någon på tårna för att vi egentligen inte kommer överens. Alla går sina egna vägar, skaffar självständiga liv med nya människor - och jag känner lättnad. Jag ska inte vara naiv och säga att det inte känns sorgligt, för det gör det också. Grejen är den att jag ändå har fallit till ro med att jag inte kommer vara vän med alla för alltid, att alla inte kommer att umgås tills vi blir gamla och gråhåriga. Människor glider ifrån varandra, skaffar andra vänner, flyttar och skapar nya möjligheter i sina liv.


Herregud vad klyschig jag känner mig, men jag har verkligen accepterat allt det här och det känns så sjukt skönt. Allt händer av en anledning och jag ångrar inga val jag gjort eller de vägar jag tagit för att komma hit där jag är idag. Även om vissa val har varit sämre än andra, så har det ändå tagit mig hit. Jag har sårat människor, människor har sårat mig och det enda vi kan göra med den vetskapen är att inse att människor går olika vägar och inte alltid kan komma överens. Jag har accepterat att alla inte kan älska de val jag gör och jag har slagit mig till ro med att folk inte behöver tycka om mig och det jag gör. Jag uppskattar och försöker ta vara på det liv jag har och därför har jag lovat mig själv att ta avstånd från det som tar onödig energi och fokusera på det som faktiskt är värt att kämpa för.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Här kommer bilderna från Christers kamera. En del bilder är ganska mörka, men orkade inte göra något åt det så dessa får duga. Enjoy!


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Studenten, har det verkligen hänt? Jag sitter här en vecka senare och ser alla bilder. Får en klump i magen över att allt är över nu. En lättnad och glädje, blandat med en liten oro över vad som kommer hända nu. Världens roligaste dag som jag fick dela med några av mina bästa personer i livet. Vi vann guldkotten, sprang ut först på trappen och var först ut med flaket. Jag hade så sjukt roligt under den här dagen, även om jag inte orkade ända fram till kvällen. Tack till alla som delade den här dagen med mig, det betyder allt! 

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dagen innan studentdagen samlades vi hemma hos mig igen för att fixa allt till flaket och öva det sista på studentdansen.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

På tisdagen var det dags för uppvärmningen inne på Allstar. Vi började hemma hos Lisa med grillkväll och andra trevligheter.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Första dagen på studentveckan och klassen samlades hemma hos mig för att spraya lakan och öva på dansen till studenttävlingarna. Efter vi hade sprayat alla lakan drog vi på oss huvtröjorna och åkte ut i natten för att sätta upp lakan på skoltaket och diverse andra ställen. 

Likes

Comments