Hela veckan har det känts som om jag har befunnit mig i en pluggbubbla där alla dagar ser likadana ut, inte ens vädret har varierat. Solen har verkligen inte ens existerat dom senaste dagarna och höst/vinter-humöret har börjat verka. Det har varit tidiga morgnar med grupparbete i biblioteket, sen är man så luddig i hela huvudet efter att ha letat efter luddiga referenser om ett luddigt ämne, så man kollapsar i soffan resten av kvällen. Samma visa, varje dag.  

Därför vart jag så glad när jag hittade receptet med denna linsgryta, och att den faktiskt blev helt fantastiskt god. Positivt överraskad! Så billigt och bra för en student i månadens slut, och den håller sig så länge! Sån himla fin höstgryta med linser, potatis, morötter och paprika. Nästa gång blir det nog med chorizo också. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredagen bjöd på finsittning med temat Fancy as fuck masquerade! Jag lyckades samla ihop en salig blandning av bilder från olika kameror, blir oftast så när man själv är urusel på att ta kort. Men en riktigt lyckad kväll med som sagt finsittning på Tempel och som senare avslutades på Koriander. Det är ett riktigt härligt gäng jag har hittat här i Karlstad och det kommer bli så kul att spendera dessa tre år med dom!

Likes

Comments

Igår gick det andra och sista flyttlasset mot Karlstad! Det har varit två intensiva dagar med mycket tunga lyft och skavsår i händerna efter allt skruvande. Allt är så gott som klart, förutom badrummet vilket blir morgondagens projekt och även en tur in till centrum.

Det känns rätt konstigt när jag sitter här ensam i min lägenhet. Jag känner inte en enda människa i denna stad och skolan börjar inte förrän om 1 1/2 vecka. Men på ett sätt skönt då jag hinner få i ordning på allt här. Vet att många av er saknar vloggarna, vilket även jag gör så tills nästa vecka kommer det upp en om min flytt och tänkte även göra en inrednings haul!

Till middag idag blev det hemmagjord pizza med tortillabröd, så himla gott! Dagens tips!

Likes

Comments

Varje gång One Republic släpper nytt blir jag alltid helt till mig, så där varm och lycklig inombords! Nu gör dom det igen med sån sjukt bra låt. Så kär i detta band!

Likes

Comments

Målet för dagens shoppingtur var tvätt - och rengöringsmedel, samt alla andra måsten för hemmet. Men mitt i allt fanns dessa. En matta till hallen och ett sängbord (en tidning fick hänga med också).

Hittar mycket av min inspiration från den industriella inredningsstilen, när detaljer och möbler ser ut att nästan vara hemmagjorda, som om man har hittat det ute i en lada haha! Att få väva ihop den rostiga, lantstilen med en clean, modern stil, blir så himla fint!

Likes

Comments

Igår tog jag och mina föräldrar med oss släppet ner till Karlstad för att hämta ut nyckeln och börja bygga ihop det mesta av möblerna. Efter mycket strul och stunder i panik så löste allt sig och att vi dessutom fick så mycket gjort känns så skönt! Nu är det bara att bygga klart skåpet i badrummet och byrån i hallen så har fått klart allt det praktiska. Mycket som fattas i inredningen men det bör komma under tidens gång. Trodde verkligen att det skulle bli tajt med både sängen och soffan men allt fungerade jättebra. Än så länge är jag så nöjd!

Likes

Comments

Nu är det väldigt nära innan första flyttlasset kommer iväg! ​Dessa bilder är från visningslägenheten i ett av de fyra studentbostäderna. Min lägenhet är i samma storlek men vad jag inte vet ännu är om den är spegelvänd och om fönstrena är placerade på annat sätt. Men nu på måndag kör vi ner till Karlstad för att hämta ut min nyckel, lämna soffan och ett gäng lådor, blir nog en övernattning där ändå. Men pga jobb och bl.a. tandläkarbesök så åker jag hem för att vara här i två veckor till innan den riktiga flytten blir av. 

Är så sjukt taggad och nervös över allt just nu, skolan, lägenheten, ny stad! Men magkänslan skriker JA 110%, så tror jag kommer trivs bra där! 


Likes

Comments

Förra hösten kom jag över en blogg där en tjej hade gjort sin egen anslagstavla med hjälp av trådar i rutor som ovan. Efter att ha blivit inspirerade av hennes diy så hittade jag även detta alternativ med armeringsnät. Sen dess har inspiration hängt med. 

Eftersom jag snart flyttar till min allra första lägenhet så riktigt sticker det i fingrarna i längtan av att få börja inreda. Finns så mycket fint jag vill placera på dom få kvm jag har! Har jag utrymme så kommer jag helt klart skaffa detta som min anslagstavla/moodboard, ett roligt och snyggt sätt att få upp viktiga papper från skolan eller inspirerande bilder/texter! 


Likes

Comments