Trodde aldrig att jag skulle starta en blogg men nu sitter jag här kl närmar sig 00.00 och jag har skapat min första mening.

Sätts i så många konstiga situationer imellanåt som jag behöver ventilera.

Insett den senaste tiden att jag har ett alldeles för stort intresse för barnkläder. Speciellt sen min dotter kom och jag hittade alla dessa facebook grupper med ursöta tjejkläder. Även om jag inte handlar mycket spenderar jag minst 2h varje dag med att tänka på det och söka efter kläder. Har kommit fram till att det är helt sjukt och har nu bestämt mig för att inte kolla någon av dom grupperna i en månad framöver. Blev likadant i höstas först klädbytardagar som man fyndar på sedan en sväng till Ullared innan jag tillämsköper det isista nytt i butik eller via trdera/facebbok. Har till och med börjat köpa kläder som hon ska kunna ha nästa vår och då har det verkligen gått för långt enligt mig. Vet ju inte ens om storleken kommer passa då. Men har lite svårt för tillfället när det är rea att inte köpa på mig större strl i dom kläderna jag tycker är jättefina.

Alva sover första natten i brorsan rum i natt känns som ett stort steg, borde egentligen gå och lägga mig ifall det blir en kämpig natt. Med pojken var allting hela tiden första gången nu med tösen är allting hela tiden sista gången.


Adjöken fröken

Likes

Comments