Hej Allvarliga A barnet Anna här.

Har Tänkt på en grej.

Efter min kanins död har jag funderat och klurat på hur jag ska få honom till liv igen.

Han har legat under min byrå i snart ett år nu och börjar bli desperat efter en lösning.

Jag har nu förstått att det inte går att få honom till liv och därför kommer jag nu att skriva ett Adjö till vår käre vän Therese Von Kanin.

Therese von kanin, jag saknar dig så.

Jag minns dig som om det vore igår. Ditt skratt, leende och allt ditt tuggande på pellet gjorde mig alltid varm om hjärtat.

Dock så var jag för nervös för att berätta för dig hur mina känslor var för dig, du var helt enkelt mycket mer än en bara en kanin. Hoppas du mår bra i himmeln och att du inte har lika ont av traktor skadorna längre <33!!

För att muntra upp dig har jag skrivit en låt på flöjt till dig!

Minns mig med kärlek

Ditt A barn- Anna


https://www.youtube.com/watch?v=KolfEhV-KiABlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej alla Guldissar! har färgat mitt hår igeeeenn... Nu har jag blått hår på sidan med röda eldflammor på toppen. Tyckte det blev såå fräsigt när jag cyklar med min nya Michael Kors cykelhjälm.

Det är ju såklart Torsdag och det betyder Pant Torsdag. Sparar just nu till att få en kompis i Malmö.

Menmen... Hoppas ni har det Superduper!!!!1111!!11

Har såklart kollat på Therese Lindgren som jag avgudar mer än Jesus själv.

Hade bra massa ehhh... Delfiner​

Likes

Comments

​Hade tänkt att härma min guldklimp Therese Lindgren och göra en serie som heter `Dagens guldord`

Ta in er orden, Känn de. Hade bra


Puss och hej massa pastej

Likes

Comments

​Måndag igen... inte precis vad jag behövde. Men nästa vecka är det trots allt höstlov så man ska ju inte klaga. Idag har vi haft uppsatsskrivning fram till klockan 11, vi skulle skriva en uppsats om droger/alkohol och sånt. Nu sitter jag på Svenskalektionen, bläää... Igår färgade jag håret i "kastanjbrunt" resultatet var snyggt igår när jag hade plattat och fönat det osv.. Men när jag vaknade imorse var det typ vinrött. Fick typ panik och jag har gått med kofta och dratt luvan över huvudet hela dagen, ska nog övertala mamma att köpa en aning mörkare färg för att få bort det röda för detta är verkligen inte snyggt... ueee

Idag ska jag gå ut hela skoldagen, vi slutar 15:30 och då sak jag nog bara hem, plugga och vila lite. Vi har ett stort SO prov imorgon på typ bondestenåldern, pallar inte ens med att vi ska ha prov hela tiden? asså snälla skolan sluta plåga mig.

Aja, nu har jag klagat lagom, måste kila nu för stunden, Haaaj!

Likes

Comments

​Min kanin e död. Grät i timar. dom varr så snäl. Jag grät när mama o papa sa att den blev överkörd av en stort traktor :(

Likes

Comments

​Vill bara ge en shoutout till Therese Lindgren, en stor inspiration för väldigt många, hon är inte som andra youtubers. Hon är så sjukt öppen. ärlig och har ett hjärta utav guld, verkligen.

Jag började kolla på Therese i våras och har sen dess kollat på henne nästan varje dag, det är det första jag gör när jag kommer hem från skolan, gash vad jag älskar den människan alltså, världens bästa!!

Hennes videos är sååå underhållande och bra, men även hjälpande, Hon gör inte bara videos inom skönhet utan också om livet och känslor osv, hon har en serie som hon kallar för "tjejsnack" där hon pratar om typ tonåren, puberteten, känslor, tar upp viktiga saker och pratar öppet om sånt som rör allt det där.

Hon är så jävla bra bara, så ta och checka in hennes kanal. <333333

Likes

Comments

​Ligger just nu i min säng efter en ganska så hetsig kväll, lol.. 😝 Imorgon är det tisdag & vi har ett so prov direkt på morgonen klockan 9... Känner mig duktig som faktiskt pluggade till det fast än att jag hade glömt alla böcker i skolan..

Nu ska jag lägga mig och lyssna på min favoritlåt atm, den heter 7 years och är skriven av lucas graham.

Puss godnatt

Likes

Comments

​Denna onsdagen har ändå varit rätt chill, vi hade någonting som heter "CATCH UP" idag i skolan, det är när man ska ta igen saker man tex har missat i de olika ämnena, eller bara öva inför något prov eller sådär, den började klockan 9 sen slutade vi 14. Egentligen hade jag hemkunskap imorse klockan 8, men jag glömde det helt för att jah trodde att alla började nio så jah ska istället vara med i den andra gruppens hemkunskap onsdagen efter lovet.. Pust..

Håret har jag nu gjort om, jag är inte ginger längre haha!! Nu är det väldigt mörkbrunt istället, nästan lite för mörkt men aja det kommer bli blekare för varje gång jah tvättar det så allt är lungt, slänger in en bild här nedan btw

Imorgon har jag matteprov vilket är det absolut värsta jag vet, så Aa.. Ska väl sätta mig och börja plugga, puss & hej


​sitter på en svensklektion, igen hehe... har panik över mitt hår, helt seriöst. Det är vinrött som fan, och jag vetefan vad jag ska göra, tror nog att jag ska köpa en aning mörkare färg ikväll för att få bort allt det röda, haha usch. Ikväll ska jag med två kompisar till kefas, det är när man går till en lokal som tillhör kyrkan och hela den här konfirmationsgrejen, där bjuder dem på pannkakor och så sitter man där och umgås med andra som oxå kommer dit, fattar inte riktigt hela grejen men man tackar ju inte nej ialafall. Idag slutar vi 14:50, bläää. fick nyss tillbaka mitt svenskaprov btw, fick 34/43 hahah...¨

hörs i nästa inlägg, puss

Likes

Comments

​​Idag är min sista dag i skolan, frånochmed imorgon får jag mitt höstlov och det är ju bara för najsss. Egentligen (om man går på min skola) så ska vi gå imorgon också, MEN jag ska ta ledigt för att jag ska till göööteeett och hälsa på min moster, såå mys.. Så jag är ledig imorgon och det är en kompis till mig också, hon går i 8an.. Och hon ska iväg till sin stuga i Småland. Vi har bestämt att vi ska skypa vaarje dag som vi är där. Jag ska vara där Fredag-söndag.

höstlovet kommer bli så kul, ska till ullared med Falsterbo fritidsgård om en vecka, var där förra året också med gården och kände att jag bara måste följa med igen, så sjuukt kul.

puss hej!!!

Likes

Comments