Hej på er! ♡

Glömde att lägga ut ett inlägg igår så istället så kommer jag lägga ut det imorgon!

Iallafall idag började jag skolan kl. 8.00. Skolan hade att erbjuda på slöjd, idrott, bild, matematik, biologi & engelska. Var en väldigt härlig dag med ett bra väder & bra sällskap.

Senare på kvällen så bestämde jag mig att springa en liten runda & är väldigt stolt! Har haft en väldigt lång paus från träningen på grund av stress, sånglektioner & rep till vårens projekt. Så det var väldigt skönt att komma igång igen.

Nu sitter jag i sängen & kollar på en av mina favvo bloggare Janni Deler.

Hoppas att ni haft en bra dag! ♡ Kram!

// Tilde Karlsson ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej! <3

Hoppas eran dag har varit bra! <3

Idag tänkte jag göra "The Lyrics Tag" som går ut på att jag ska välja en artist/ett band, från det bandet ska jag ta en text ur någon av deras låt till något påstående. T.ex. "Beskriv ditt husdjur..." då kanske jag säger " You're no good for me. 'Cause you're hot then you're cold, you're yes then you're no, you're in then you're out, you're up then your down. " från Katy Perrys låt Hot N Cold.

Till denna tag kommer jag välja Backstreet Boys aka mina Backstreet babes. <3 Enjoy!

1. Beskriv hur din dag har varit...

"Sometimes I wish I could turn back time.
Impossible as it may seem
But I wish I could so bad, baby.
Quit playin' games with my heart."

2. Beskriv din relation med dina vänner...

"Every time we're down, you can make it right & that makes you larger than life."

3. Beskriv ditt liv...

"So many things to see. So many eyes to meet. I couldn't count them all if I had eternity. So I just want you to know, everywhere that I go you take a piece of me."

4. FORTSÄTT: My favorite singer makes me...

"Jam on 'cause Backstreet's got it. Come on now, everybody. We've got it goin' on for years."

5. FORTSÄTT: I am addicted to...

"A weird world don't you know it? It's a weird world & it won't slow down. It's a weird world no matter how you roll it."

Ha en bra fredagkväll! <3

// Tilde Karlsson <3

Likes

Comments

Hatt = HÄR!

Kappa = HÄR!

Kappa = HÄR!

Shorts = HÄR!

Förra veckan fick jag äntligen mina kläder jag beställde från Boohoo.com. Älskar verkligen Boohoo och är sååå nöjd med kläderna, så jag bestämde mig att dela med mig av vad jag fick.

Imorgon så har jag fysik prov i "elektricitet & magnetism", jag känner mig ganska förbered & kan iallafall grunden till det. Det jag inte är förbered för är vaccination... Jag kommer allvarligt svimma av. Jag hatar verkligen sprutor & har sådan fobi som jag inte kan beskriva riktigt! Ja, ja, feel the pain, love the pain. Imorgon fyller även min vän Sabina år som gör dagen bättre.

Hoppas ni haft en bra dag! <3 Kram

// Tilde Karlsson <3

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Grattis mamma på födelsedagen! Hoppas du haft en bra dag & uppskattade tårtan! Älskar dig! <3

// Tilde Karlsson <3

Likes

Comments

Eftersom att detta är mitt mest lästa inlägg (alltså Disney konspirationsteorier) så tänkte jag göra en till! Enjoy!

1. Jane från Tarzan är Belle & Odjurets (Skönheten & Odjurets) barnbarn.
En Tumblr-användare kom upp med idén att Jane är faktiskt Belle och Odjurets barnbarn, deras resonemang är att de ser så lika ut. Det påpekades också att Jane kunde förstå Tarzan, som var typ av djurliknande eller fä-liknande "sort", lika väl som Belle förstod Odjuret. Dessutom skulle det helt förklara varför dessa plattor kan ses på sin campingplats:

2. Den lilla sjöjungfrun, Tangled/Trassel & Frost är alla konektade!
Här är kopplingen: För tre år sedan, Elsa och Annas föräldrar seglade iväg till ett bröllop (Flynn Ryder och Rapunzels bröllop) och de dog till sjöss. (Frost kom ut nästan exakt tre år efter Trassel gjorde.) Deras skeppsbrott är den som Ariel utforskar i Den lilla sjöjungfrun . Det gör även vettigt geografiskt!

3. Peter Pan är en ängel!
Hur många gånger har du sett Peter Pan som barn? Det kan verka som en oskyldig film, men det är faktiskt en ganska mörk historia. Det finns en teori om att Peter Pan är faktiskt en dödsängel, som vägleder barnen till Neverland (AKA himlen). I boken står det klart att Mrs Darling hört historier att när barn dog, gick Peter en del av vägen med dem. Dessutom dog författarens bror när han var bara 13, så i hans mors ögon, växte han aldrig upp. Detta sägs vara inspirationen för hans berättelse.

4. Toker från Snövit & Geppetto från Pinocchio är samma person!
Titta noga på Toker från Snövit och de sju dvärgarna. Hur tror du han skulle se ut om han var gammal? Lite som Geppetto från Pinocchio , eller hur? Tja, det är eftersom de är samma person-enligt en fan-teori, i alla fall. Förutom deras uppenbara fysiska likheter, dessa två har liknande personligheter (angelägen &klumpig). Så, hur gick Toker från att vara en dvärg till att vara en vanlig kille? Jo, han var inte riktigt en dvärg att börja med; dvärgarna hade hittat honom som en baby och trodde att han var en dvärg. De misshandlade senare honom och sparkade honom och han åkte till Italien. Du kan säga att hans förflutna hemsöker honom fortfarande, men eftersom det finns bilder i hans verkstad av en mor som slår hennes barn och andra våldsamma scener.

5. Prinsen i Snövit är faktiskt död!
Tja, här är en teori som kommer att förändra ditt sätt att se Snövit och de sju dvärgarna och gör så att du ifrågasätter din barndom. En medlem på Reddit kom upp med idén att prinsen i Snövit och de sju dvärgarna är faktiskt död, inte en riktig prins, som kommer att eskortera henne tillbaka till livet. Men, hur är kyssen som förmodligen vaknar upp henne? Jo, hon vaknar faktiskt inte av kyssen, den symboliserar just henne i sitt nästa liv. I själva verket finns det en hel del symbolik i denna film. De vita hästarna? De är bibliska metaforer för döden (som återfinns i boken av avslöjanden). Det förklarar varför Snövit vinkade till dvärgarna som om hon aldrig skulle få se dem igen. Ganska deprimerande.

Det var allt jag hade idag!

Ha en bra fredagskväll!

// Tilde Karlsson <3

Likes

Comments

Denna månaden blir det mycket Ariana Grande. Älskar verkligen hennes senaste album "Dangerous Woman" & har den genren jag verkligen älskar i musik, den lilla R&B-aktiga tonen. Min favvo av alla dessa måste nog vara Knew Better / Forever Boy. Får en liten Drake-vibe när jag lyssnar på den låten.

// Tilde Karlsson <3

Likes

Comments