View tracker
Underhållning

1. Donald Trump vann på grund av Illuminati.
Det är en teori om att Donald Trump är en medlem i Illuminati. Illuminati har då skickat ut Donald Trump för att bli president i USA så att Illuminati ska ta över världen. För att Donald skulle vinna så hackade Illuminati röstningen & därefter vann Donald. Så... Illuminati kommer ta över världen. 😂

2. De gav oss ledtrådar om att Donald Trump skulle vinna presidentvalet.
Du har kanske sett att det är bilder från The Simpsons att Donald Trump vann president valet, de avsnitten kom för flera år sedan. Personligen tycker jag att det är jätte läskigt. Det är en teori att Illuminati äger The Simpsons & har gett oss ledtrådar om saker som skulle hända, t.ex. att Donald Trump skulle vinna. Men The Simpsons gav oss även ledtrådar om 9/11. På en tidning i serien står det Nine och då ska tornen betyda Eleven.

3. Donald Trump var med i presidentvalet för att Hillary Clinton skulle vinna.
Innan presidentvalet var Donald & Hillary faktiskt bra vänner. Så det är en teori om att Donald var med i presidentvalet genom att hjälpa Hillary att vinna. Han lovade många saker han skulle göra t.ex. rasistiska och nazistiska saker. Men väldigt många i USA tyckte faktiskt om det Donald Trump sa. Han blev helt besatt av makten han fick & ville därefter bli president i USA.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Underhållning

Disney prinsessor. Nog det bästa som hänt mig när jag var liten. Jag älskar Snövit, Jasmine, Belle, Aurora, Askungen så mycket så att jag har svårt att acceptera Elsa och Merida & de andra nya Disney prinsessorna. Ja ja, det är min åsikt. Men iallafall, detta inlägg kommer att innehålla mina favorit citat inspirerade av Disney prinsessorna. Enjoy!


1. Cinderella walked on broken glass, Aurora let a whole lifetime pass, Belle fell in love with a hideous beast, Jasmine married a common thief, Ariel walked on land for love, Snow White barely escape a knife, Rapunzel had to find a new dream, Tiana kissed her prince & turned green, Mulan left to be a man, Pocahontas stayed to save her land. It's all about the smiles & tears; Because love means facing your biggest fears.

2. When I am queen, I will have the power to get rid of you. - Jasmine

3. I never want to see a naked man again. - Mulan

4. You can just stay & watch for sharks. - Ariel

5. A royal ball? I suppose it would be frightfully dull & boring. - Askungen

6. Gaston, I'm flattered but I just don't deserve you. - Belle

7. Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life.

8. Lift up your head princess, otherwise the crown will fall.

9. Dare to be kind to everyone, dare to follow your dreams, dare to talk to a stranger, dare to try something new, dare to get lost in a book, dare to trust, dare to teach others, dare to be whoever you want to be, dare to take chances, dare to break the rules, dare to be.

10. Inside my head, I'm a Disney princess.

Relaterad bild

Likes

Comments

View tracker
Tips

Jag ÄLSKAR konspirationsteorier. Både sådana som är galna och som jag inte fattar att folk tror på, fast man själv tänker på det lite då och då. Idag vill jag gå igenom några av de mest kända Disney konspirationsteorier. Enjoy!

*DU LÄSER DETTA PÅ EGEN RISK, DETTA INLÄGG KAN FÖRSTÖRA DITT CHILDHOOD*

1. Kalle Anka är en rasist.

Hur ska man börja med detta... Det finns olika konspirationsteorier om detta som t.ex. folk tror att Walt Disney var rasist och att det finns en video där Kalle Anka får ett litet utbrott som är väldigt rasistiskt. Man kan se denna video genom att söka på "Donald Duck Racist" på YouTube.

2. Lejonkungen konspirationsteori

I Lejonkungen har folk kunnat se när lejonet faller ner på marken, så kommer det upp ett "sandmoln". Och i det sandmolnet står det "sex". Tror du mig inte? Titta på detta lilla bevis.

Bildresultat för lejonkungen conspiracy

3. London Tipton från Zack & Cody var en elev på Hogwarts.

I ett avsnitt ur Det Ljuva Havslivet när Bailee & Cody har gjort slut, så sitter Bailee, London och Ms. Tutweiller i Ms. Tutweillers rum och försöker få Bailee att komma över Cody. Ms. Tutweiller säger något liknande "Är du redo att glömma bort den vi inte säger namnet på". London säger då "Voldemort?!" och håller sin hand för munnen och kollar runt omkring sig.

4. Max Russo från Magi på Waverly Place är son till en karaktär i Harry Potter.

Detta är en väldigt kort konspirationsteori men anyways... Det är en konspirationsteori om att Max Russo är son till Luna Lovegood. Intressant...

5. Hannah Montanas peruk har magiska krafter.

Detta gäller samma med Robby Rays mustasch. Hur skulle annars den mest populära sångaren någonsin göras oigenkännlig med bara en enkel förändring i sin frisyr?

Hoppas detta var något roligt att läsa så ses vi snart igen! Hejdå! <3

Bildresultat för disney tumblr

Likes

Comments

Fitness

Hej på er!
Idag tänkte jag beskriva min fredags träning, XFIT Bike.

XFIT Bike är ett 75 min pass. Halva är spinning med t.ex. tabata. Och ena halvan är ett litet XFIT pass/stationsträning.

Dagens stationsträning:

1. Med Ball Over Shoulder
2. Shoulderpress
3. T2B/Chins
4. Sumo Deadlift High Pull
5. Push Ups
6. Rodd
7. Sit Ups (Butterfly)

45 sek work/15 sek rest

(2 varv)

Det var dagens träning! Hoppas det är en liten "inspiration" till din träning framöver.

Ha en bra helg! 💪

Likes

Comments

Tips

Hej på er! ❤
Hoppas er vecka har varit toppen!

Idag tänkte jag visa er mina favorit låtar i November. Hoppas ni gillar dem! 😊

1. Adriana Figueroa - Young & Beautiful
Detta är en cover från Lana Del Rey, men den är lika bra som originalet.

2. Backstreet Boys - As Long As You Love Me
Detta är en klassiker från Backstreet Boys (mitt favvo band 😍). Btw Nick är min...

3. Niall Horan - This Town
En jätte mysig låt för alla känslor.

4. Fifth Harmony - Squeeze
Ännu en jättebra låt med jävligt bra vocals.

5. Kehlani - Gangsta
Detta är en av låtarna som är med i filmen Suicide Squad som ska "handla om" Harley Quinn. En låt det är lätt att få gåshud av.

Likes

Comments

Mode

asdfghjuikolpö

1. Här! 2. Här! 3. Här! 4. Här! 5. Här! 6. Här!

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er mina favorit jultröjor från märket Pretty Little Thing (prettylittlething.com). Dessa jultröjor är både för söta & cringeworthy för att motstå! Och en annan bra sak är att alla tröjorna är under 250 kr. Ett bra budget pris alltså. Hoppas ni gillar det! <3

Likes

Comments

Livsstil

DAILY UPDATE:
Tänkte gör en kort daily update eftersom jag har det lite stressigt att skriva ett längre inlägg. Ni får gärna ge förslag i kommentarerna. 😊

Idag har jag iallafall varit i skolan (no shit sherlock). Då hade vi musik redovisning... (jävligt intressant...). Efter skolan hade jag kör rep inför skolans lucia konsert, så nu har jag världens huvudvärk... Innan det var jag och åt med 1/5 av min squad. 😚 Kommer även ge er en liten tease av vad jag åt. 😎

Hoppas ni nöjer er med detta tråkiga och korta inlägg. Ses imorgon. ❤

Likes

Comments

Hej! Hoppas det är bra med er!
I detta inlägg tänkte jag bara göra en liten update om att jag fortfarande lever. 😁
Jag ska även göra en liten update om hur jag kommer lägga upp mitt bloggande.
~
Iallafall jag har precis kommit hem från ett träningspass med dans. Så nu sitter jag och latar mig med lite choklad för det är jag värd! 😊
~
Jag kommer försöka lägga upp mitt bloggande genom att lägga ut ett inlägg varje dag. Detta är bara ett försök, så om det inte går så bra är det för att jag är stressad med skolan eller har bloggtorka. Men jag hoppas att jag kan fortsätta med mitt nya upplägg på bloggen.

Ha det bra så länge & så ses vi imorgon!

Likes

Comments

Livsstil

Hej på er! Detta är mina "must haves" nu i vinter! Hoppas det är något trevligt att läsa mitt i det tråkiga & regniga vädret. :3

1. Mina tofflor

Utan tofflor på morgonen är det meningslöst att gå upp. Det bara är så...

2. Julkalendrar

Det är ingen riktig vinter utan julkalendrarna. Mina speciella favoriter är "Albert & Herbert" & "Mysteriet på Greveholm" (den gamla, den nya suger 😕). Är det bara jag, eller är dem nya julkalendrarna ur dåliga?

3. Ljus

Jag kan inte leva utan ljus, både stearin ljus och doftljus.

4. Min säng

Ja, jag behöver inte ens förklara...

5. Ljusslingor

Ingen jävla vinter utan ljusslingor! Mina favoriter är de jag har runt spegeln. (Ja, jag har redan sätt upp dem)

6. Mina "ute accessoarer"

Nog de mysigaste & varmaste accessoarerna någonsin.

Likes

Comments

Livsstil

Här kommer du följa mig i min livsstil, få reda på goda recept, roliga DIY:s och mycket mer! Hoppas att ni kommer att läsa något av det tråkiga jag skriver!

Ha det bra så länge så ses vi snart med ett nytt och riktigt inlägg! <3


Likes

Comments