Header

Lite bilder från när min årskurs åkte till Karlstad på gymnasieforum och ett besök på museum tidigare idag. ♡

All the love, Tilde Karlsson 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DU BEHÖVER...
- Yogurt (vanilj/mild/naturell)
- Kokosmjölk (fungerar även med mandel eller vanlig)
- Jordgubbar
- Blåbär
- Banan
- Proteinpulver (valfritt)

- Kokos
- Blåbär
- Müsli

All the love, Tilde Karlsson 

Likes

Comments

---> MÅNDAG <---

Första dagen på praoveckan! Börjar kl 10 så det blir sovmorgon! Kommer praoa på ett mellanstadium i stan. Blev en liten sista minuten grej då jag inte fick en plats på de ställena jag ville ifrån början. Slutar kl 15 och sedan ska jag gå tillbaks till min skola och vänta tills jag ska ha sånglektion kl 16.15. Resten av kvällen kommer nog bestå av lite plugg och planering inför veckan.

---> TISDAG <---

Andra dagen på praoveckan. Men nu börjar jag 8.30 istället och slutar 15.00. Resten av dagen har jag inget speciellt för mig. Kommer säkert planera in någon träning och eventuella planeringar med mina vänner.

---> ONSDAG <---

Tredje dagen på min praoplats. Börjar 8.30 och slutar 15.30. Resten av dagen kommer bestå av träning, lite plugg och möjligtvis lite bloggplanering. En ganska tråkig dag enligt mig. Längtar sååå till denna praoveckan är över. Har aldrig varit ett stort fan av att praoa. Men jag får väl bita ihop och göra det bästa ut av det.

---> TORSDAG <---

Idag är det ingen praodag. Istället ska årskurs 9 på min skola åka till Karlstad. Vi ska besöka Brigadmuseet, men huvudsaken med denna dagen är att vi ska på gymnasieforum där vi ska mingla runt på olika gymnasieprogram. Vi skulle förra veckan bestämma vilka program vi ville titta lite extra på. Jag valde humanistiska, estetiska med inriktning musik och samhällsvetenskap. Får se om jag gör några små ändringar... Annars ser jag väldigt framemot denna dag. Kommer bli mysigt att bara årskurs 9 ska åka iväg någonstans. Resten av dagen kommer tillbringas hemma.

---> FREDAG <---

Den sista praodagen. Börjar kl 10 och slutar 15.30. Förhoppningsvis kommer denna praoveckan att bli bra fastän jag inte är ett stort fan av att praoa. Sedan får jag se vart dagen tar mig. Kommer säkert träna och bara mysa framför en bra film och njuta av ännu en helg och ledighet. Har även två inlämningar i idrott och svenska som ska in idag, inget som jag stressar över. Är i stort sett klar.

---> LÖRDAG & SÖNDAG <---

Helgen har jag inget planerat. Möjligtvis någon liten spelkväll med mina vänner, kanske gå ut och fota lite. Men annars kommer jag bara ta det lugnt inför en nya vecka i skolan.

All the love, Tilde Karlsson 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG!! Dagen började redan kl 5 med en dusch, lite smink och hår, frukost och lite tittande på Family Guy. Älskar verkligen den serien! Bra för vilket humör du än är på, speciellt när man är trött och sliten på morgonen och behöver något som piggar upp en. Sedan fick jag gå ner till busshållplatsen och så var bussen såklart sen, 16 minuter för att vara exakt. Inte det roligaste att stå i kylan utan vantar ca kl 7 på morgonen och vill bara in i värmen. Eftersom jag nu går igenom lingonveckan så börjar kramperna i magen sätta igång. Jag orkade helt enkelt inte vara med på idrotten och fick gå en promenad istället. När jag kom tillbaks till skolan låg jag ner på mage och grina lite för mig själv. Sedan blev det dags för spanska då jag skulle ha en liten redovisning om giftiga svampar. Var en liten teater som man skulle spela upp i grupp och så var mitt lilla gäng redo att köra redan idag. Efter det hade jag håltimme som spenderades framför Pinterest för lite Halloween inspiration med mina vänner och innan lunch hade vi matte. Mesta dels av mattelektionen bestod av repetition inför matteprovet om två veckor. Sedan blev det lunch och äntligen sista lektionen som blev historia. Blev att skriva lite på inlämningen om andra världskriget.

Min buss går vid 15.35 och jag slutar 13.50 på fredagar så det blev att sitta i skolans uppehållsrum. Jag spelade UNO med en av mina vänner Jacob. Sedan var det dags att gå till bussen där jag träffade en bekant från skolan som heter Maria. Blev lite småprat innan bussen anlände och det var dags att åka hem till landet igen. När jag kom hem stod min lillasyster Nora och bakade sockerkaka och det blev ett litet mellanmål innan det var dags att gå ut på promenad med hunden. Kvällen tar jag som den kommer. Pappa kommer hem ifrån en kurs kl 21 men annars kommer jag bara ta det lugnt.

Hoppas ni haft en fin dag! <3

All the love, Tilde Karlsson 

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw