Hej Verden

I dag er jeg tilbage med endnu et lille torsdag tip til jer. Denne gang handler det om den norske tv-serie SKAM, som min søde veninde anbefalede til mig, og nu giver jeg tippet videre til jer. Men jeg advarer jer om, at man godt kan blive lidt afhængig... Det er i hvertfald lykkes mig at se de to sæsoner af serien på tre dage, og nu venter jeg utålmodigt på sæson 3.

Serien handler om en gruppe unge som går på et gymnasium i Oslo. Man følger deres dramatiske teenageliv, lige fra kærester til venskaber, og alt andet derimellem. Det er den samme gruppe unge man følger hele tiden, men det forskelligt hvem som er hovedpersonen, fra sæson til sæson. Min yndlingsperson er nok Noora (med to o'er, det understeger jo bare hvor sej hun er, haha), fordi jeg elsker hendes personlighed og hendes stil (Det er hende med kort lyst hår og de karakteristiske røde læber) . Hun giver mig lyst til at tage rød læbestift på og udskifte min garderobe.

Noget som er meget unikt ved serien er, at den har sin helt egen lille verden af sociale medier. Hver karakter i serien har sin egen instagram eller facebook profil som man så kan gå ind og følge med på. Det sjove er jo så at de ting som de lægger op på deres sociale medier, passer til det som er sket i aftenens afsnit, og det som foregår i deres liv på det tidspunkt så det er som om karakterne er "rigtige personer" og ikke bare skuespillere. Synes det er et vildt fedt, og ikke mindst anderledes koncept!

I kan se SKAM gratis her, og husk at slå norske undertekster til, så er det nemmere at følge med!

"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

​Love x Anna 

Likes

Comments

Hej Verden

Da jeg var i Italien købte jeg noget make-up fra et italiensk mærke som hedder KIKO. Jeg ved ikke om I kender mærket, men deres princip er at lave god kvalitets makeup til lave priser. Jeg købte en foundation, en øjenbrynsblyant, en neglelak, en gel eyeliner, en full-coverage concealer og en lipliner. Alt sammen for under 300 kr.!

Jeg er specielt glad for foundationen, øjenbrynsblyanten og liplineren. Foundationen ligger rigtig let på huden, men giver samtidig en god dækkeevne. Øjenbrynsblyanten minder rigtig meget om brow wiz fra Anastasia Beverly Hills, så hvis man leder efter en god og billig dupe, så vil jeg helt sikkert anbefale den fra KIKO. Læbeblyanten holder rigtig længe, men udtørrer ikke læberne, hvilket jeg synes er rigtig svært at finde en læbeblyant som kan begge dele. Udover det, så er farven virkelig flot og minder rigtig meget om det man ville kalde en "Kylie Jenner farve."

Love x Anna

Likes

Comments

Hej Verden

Forleden fejrede vi min Fars fødselsdag med de tætteste familie medlemmer. Så ikke noget stort, men super hyggeligt. Håber I stadig nyder det sidste af sommeren!

Love x Anna

Likes

Comments

Hej Verden

Jeg er nu tilbage fra ferie, og kan endelig blogge igen, eftersom at det har været lidt svært på ferie med dårlig, eller slet ingen wifi. Her ser I et lille udvalg af hvad der i øjeblikket kan findes på min sommer-playliste. Der er lidt af hvert; både noget man kan danse lyse nætter væk til, noget man godkendende kan nikke i takt til og noget at synge (eller i mit tilfælde skråle) med på. Men én ting har alle sangene her til fælles, og det er at man bliver i pokkers godt humør af at lytte til det- også selvom man har lyttet til nummeret alt for mange gange, så kan man alligevel godt få lyst til at høre det igen. Jeg håber I vil lytte med- jeg har super god musiksmag hvis jeg selv skal sige det ;)

Love x Anna

Likes

Comments

Hej Verden

I øjeblikket sidder jeg på en hyggelig lille café i Venedig, men da jeg i går spenderede rigtig mange timer i en lufthavn, lavede jeg denne lille collage til jer med hvad der er i min carry-on taske (altså den lille taske som jeg tager med ombord på flyet.) Dette er selvfølgelig kun hvis jeg ikke skal flyve over en længere strækning, ellers ville en nakkepude og en sleeping mask være essentiel for mig. Nu vil jeg drikke min cappuccino færdigt, og kigge lidt på italienske drenge, hehe ;)

Love x Anna


Likes

Comments

Hej Verden

I dag har jeg et lille torsdags-tip til jer. Jeg modtog forleden den fineste halskæde, som min familie havde bestilt til mig. Der er tre små vedhæng: Et kompas, en perle, og en plade med nogle tal på. Tallene er koordinaterne til adressen til mit hjem i USA. Jeg synes det er så fint, og det er en perfekt gave hvis man kender nogen som er langt hjemmefra (eller hvis man selv er det), på den ene eller den anden måde. Jeg kan nu altid finde hjem ;)
Halskæden er bestilt fra Etsy, som er en hjemmeside hvor folk sælger hjemmelavede ting. I kan finde hendes Etsy Shop HER.

Jeg sidder i øjeblikket i lufthavnen, og venter på at jeg skal flyve længere syd på. Det skal nok blive godt med lidt sol og varme. Hvordan tilbringer I jeres sommerferie i øjeblikket?

Love x Anna

Likes

Comments

Hej Verden

Det er til tider svært når man bor i Danmark, at kalde denne årstid for sommer. Jeg er til gen gæld lykkelig over at jeg har denne fine røde regnfrakke til at holde mig tør. Jeg har længe været på udkig efter en vintage fiskermands regnjakke, i enten gul eller rød, men alle dem jeg fandt kostede en lille formue. Heldigvis fandt jeg denne smukke sag i ONLY af alle steder! Og så koster den heldigvis også kun en brøkdel af hvad jeg ellers var tæt på at investere. Jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg er sikker på der stadig er et par stykker tilbage i deres butikker. Jeg håber I nyder den danske sommer!

Love x Anna

Likes

Comments

Hej Verden

Jeg har aldrig fået lavet negle hos en professionel før, og lige inden jeg rejste fra USA tænkte jeg at dét blev jeg nødt til at prøve (også fordi det er billigere derovre, hehe.) Jeg valgte det klassiske franske look, ou la la. Det var meget rart at få hånd massage og få noget lækkert olie på hænderne, så det skal helt klart prøves igen! 
Har I nogensinde prøvet at få lavet negle? 

Love x Anna 

Likes

Comments