Började dagen med lite träning, ben och axlar fick det bli. När jag kom hem gjorde jag en riktig god grön smoothiebowl med färska bär samtidigt som jag slog upp matteboken och pluggade i ett par timmar. Nu är jag på väg in till stan för att möta upp Victoria för ett glas bubbel eller en drink samt lite middag. Underbar fredag med andra ord.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att gå promenader, försöker ta mig ut på det så ofta jag bara kan. Känslan att bara gå i sin egen värld, lyssna på musik eller en bra podcast. Fångade dessa två underbara bilder nu på kvällens promenad.

Likes

Comments

Kommande timmarnas sysselsättning, en cappuccino toppad med kanel är räddningen.

Likes

Comments

Slutade tidigt idag eftersom jag numera enbart jobbar 50% på grund av studier, mötte upp Mia i stan för lite lunch. Vi gottade i oss en pizza och pratade om det mesta som hänt sedan sist vi sågs, efter det skulle jag snabbt in på Zara för att leta efter ett par örhängen. Kom ut med ett par skor, örhängen, två klänningar och två tröjor rikare. Lunchshopping är livsfarligt! Nu hem och plugga matte.

Likes

Comments

Tänk så fort man kan råka klicka hem lite snyggt. Ett par byxor, två tröjor och två par örhängen är på väg hem till mig nu. Hoppas de hinner komma innan helgen så att jag får inviga något av det då!

Likes

Comments

Under semestern och nu efteråt har jag helt hamnat ur balans gällande kost och träning. Byxorna börjar bli svåra att knäppa och kroppen känns lite för mjuk, men så blir det på semestern och då ska man leva och äta gott. Nu är dock semestern över sedan tre veckor tillbaka och det är dags att återgå till lite rutiner. Tänkte därför kickstarta allt med en 30 days shred, börjar redan idag och är mer än taggad. Nu kör vi!

Likes

Comments

Godmorgon! Hur drömmig ser inte denna frukost ut? Hade suttit fint en måndag som denna, men detta var istället min frukost igår på hälsocafét. En bowl gjord på Acerola, toppad med massa gottis! Visst blir man glad av att titta på en sån här frukost? Det stämmer så bra med att man äter med ögonen, hur upplägget är gör verkligen stor skillnad för smaken.

Likes

Comments

Nya handdukar, nya sängkläder i linne och nybäddad säng. Nu vill jag gå och lägga mig och sova, men får hålla mig några timmar till.

Likes

Comments