Vilken dag, kväll och natt! Årets midsommarafton hade allt man kan tänka sig och lite till, kunde inte firat på ett bättre sätt.

Nu är jag parkerad i soffan och tänkte tillbringa hela kvällen här, finns inte så mycket energi kvar i denna kropp. Var även ute i torsdags och käkade på min favoritrestaurang Kasai och sen slutade det med en hel del drinkar, två dagar på raken tär på krafterna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tisdag idag och bara två dagar kvar till helg, har fullt upp på jobbet dessa dagar så de lär gå fort. Mötte upp en vän efter jobbet, åt en god räkmacka och tog ett glas vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Precis kommit hem och ligger nu i soffan, tänkte strax packa iordning träningsväskan så att jag är redo att gå till gymmet imorgon bitti när klockan ringer.

Likes

Comments

Idag är man bra sliten efter igår men jag hade en kanonkväll så kan gärna må lite skit idag. Har inte rört mig mer än från sängen - soffan - köket, gjorde nyss amerikanska pannkakor och tittar på Riverdale medans resten av folket i Stockholm hänger ute i solen.

Likes

Comments

Nu har jag precis fixat mig iordning och ska iväg till en kollega och dricka lite bubbel innan vi möter upp resten sen är det dags för sommarfest med jobbet, tjoho!

Likes

Comments

Precis tagit en dusch och nu tar jag det lugnt i soffan framför serien 13 reasons why. Fredag imorgon och det kommer bli en väldigt lugn sådan, tänkte träna med en tjejkompis efter jobbet och sen åker vi nog hem hit och lagar någon god middag.

Likes

Comments

Nu i studenttider får jag såna flashbacks från när jag själv tog studenten, vilken dag! Jag minns den som igår och man var så glad samtidigt som man grät, både av lycka och sorg. Lycka för att man efter 13 år i skolan äntligen var klar, och sorg över att inte längre få träffa alla klasskompisar varje dag. Jag ler tillsammans med alla studenter som åker runt på flaken och skriker av lycka, skulle så vilja göra dem sällskap!

Likes

Comments

Vilken kväll det var igår! Fantastiskt väder, härligt sällskap och x antal glas rosé. Beslutade mig sedan för att ta en kvällspromenad från Strandbryggan till söder och ta tåget därifrån. Så mysigt att gå genom gamla stan och vid vattnet med bra musik i öronen en varm junikväll.

Likes

Comments

Precis gurglat vatten dränkt med salt som är bästa huskuren för ont i halsen. Känner att jag börjat få det och jag har absolut ingen lust att bli sjuk nu då vi har vår årliga sommarfest med jobbet på lördag. Nu dricker jag te framför finalen av Biggest loser, vilka krigare dom är och sjuka resultat har de gjort också!

Likes

Comments

Andra dagen på veckan och jag började även denna dag med ett gympass. Körde ben idag med största fokuset på rumpa så att den får sig ett litet lyft, svetten rann som aldrig förr och när jag skulle gå ner för trappen till omklädningsrummet vek sig benen totalt. Inväntar träningsvärk deluxe.

Likes

Comments