Header

Endelig har jeg vært så heldig å få plassering i USA! I går ringte de fra explorius og informerte om at jeg har blitt plassert i en by, Plano, like utenfor Dallas, Texas. Vertsfamilien min består av en mor og far, med tre barn :)

Det ser ut som en utrolig fin plass! Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med plasseringen min.

-Anna

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heisann

Så i går, 16.01.17, var vi på første explorius møte. De gikk igjennom ulike regler og forberedelser og annen nyttig informasjon. Vi var bare 8 studenter på møte, så det var svært intimt og en god mulighet til å stille spørsmål.

Før møte sammen med foreldre tok noen av oss ELTiS testen. Det er en engelsk test som alle utvekslingsstudenter, hvert fall til USA, må ta. Den var helt ok vanskelig, og jeg tror den gikk noe lunde greit!

Helt siden møtet har jeg gledet meg enda mer til avreise!! Så nå er det bare å vente på at explorius kontakter meg med familie.

-Anna

Likes

Comments

Godt nyttår alle sammen!!

Endelig er 2017 her, og jeg gleder meg vilt. Dette er året hvor jeg for første gang skal lære å kjenne en annen kultur, helt alene.


Nå er det bare 15 dager igjen til get-ready møte, og jeg klarer nesten ikke vente med å fortsette forberedelsene til det som forhåpentligvis skal bli et fantastisk år!

Jeg ønsker dere alt godt i året som kommer! 


-Anna

Likes

Comments

Velkommen til min blogg! Jeg har valgt å opprette denne bloggen i forbindelse med utvekslingsåret mitt 2017/18. Jeg  ønsker å oppdatere familie og andre interesserte under oppholdet mitt, og i månedene før. 

Jeg har lenge drømt om å dra på utveksling, og endelig skjer det! Jeg drar til USA, med organisasjonen Explorius. Jeg vet enda ingenting om hvor jeg kommer, eller hvem jeg skal bo hos. Jeg har akkurat skrevet ferdig søknaden min, og leverer den i dag. Det har vært en lang prosess med mange ulike detaljer. Jeg hadde aldri trodd det var så mye å gjøre, haha! 

Neste steg i forberedelsene, sett bort fra vaksiner, er informasjonsmøte i begynnelsen av Januar. Da skal jeg møte andre utvekslingstudenter fra Bergen, og jeg får høre historier fra studenter som allerede har vært på utveksling. Jeg gleder meg enormt! 

Hvis det er noe du lurer på, send meg gjerne en mail; anna.teige@hotmail.com. 

- Anna

Likes

Comments