View tracker

Detta är min hund hon heter Nina och är en Japanese Chin. Hon är 7 år och är som min bästa vän. Hon har ställt upp för mig i vårt och torrt då jag kan bli tröstad av henne när jag är som ledsnast, då jag kände att min gamla klass var helt dumma i huvudet. Hon har till och med en egen instagram där hon heter queenthenina,där jag lägger upp bilder på vårat liv och vad vi gör vardagligen och i stunden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En av det värsta i skolan är utvecklingssamtalet som man har varje termin. Det är alltid så stelt man vet inte vad man ska säja eller om det börjar prata om helt andra saker som inte rör undervisningen. Varför vi har utvecklingssamtal vet jag men jag tycker det är så tråkigt för jag är så fruktansvärt dålig på att sitta still och fokusera på något som jag inte är intresserad av eller som jag inte är tycker om.  Vad tycker du om utvecklingssamtal? Jag tycker det är så trist.

Likes

Comments

View tracker

​I onsdags så gick/joggade jag och hela min skolan en mil,Det är hyfsat långt ändå . Dagen efter klagade många på ont i benen (alltså träningsvärk) men jag hade inte nå träningsvärk. Är jag tränad i bena för jag rider och då använder man väldigt mycket benmuskler eller hade jag bara tur. Deta blev en kort text men så kommer de bli.

Likes

Comments

​Just nu har jag hyfsat mycket i skolan eftersom jag har börjat 7`an. Vi har cirka 2-3 läxor per veka och jag hinner knappt med allt. just nu skriver jag här på bloggen och gör Engelska läxa+dricker en slags smoothie och den är super god. om ni vill ha receptet så är det bara att fråga: )  Men ni kanske kan förstå min stress och sen har jag träningar som jag inte kan missa, jag är även tränare på en av sporterna så det kan jag inte missa heller. Men det är allt för denna gång så hej då!

Likes

Comments

Hej det här är min blogg.

Jag kan svara på 5 frågor om mig själv.

1.vad är ditt fullständiga namn? Anna Chin Tannersjö

2.var bor du? Sverige/Luleå

3.hund eller katt? Jag har en hund så ni kan väl lista ut de

4.hur gammal är du? jag är född 03 så är 13 år

5.vad gör du på fritiden? Jag rider,hoppar kaniner,är med kompisar och tränar kampsport

Det var lite frågor om mig

Likes

Comments