Header

Hej på er!
I fredags var jag på maskerad hos Fanny, då vi firade Hedda, Fanny och Theas födelsedag! Grattis världens finaste tjejer!! Lyckad fest må jag säga men kvällen slutade rätt tidigt då jag ej mådde så bra. Innan festen fixade jag mig i alla fall med Rebecka hos mig och vi åt även sushi vilket var såå gott!
Bilder får ni från kvällen, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jätte mysig kväll hos Alma med tjejerna från klassen. Mycket prat och skratt och as god pizza, ni är bäst!

Likes

Comments

Hej på er!
Kom nyligen hem och sitter nu och pluggar juridik inför imorn då ett prov väntar. Känner mig ändå rätt så säker men som vanligt lär det ju komma en massa saker jag missat och inte pluggat på. Får i alla fall hoppas på det bästa, men det lär gå bra.
Har inga andra planer för idag utan bara ägna mig åt juridiken, äta och sova. Well, tråkigt inlägg af haha.
Puss

Likes

Comments

Vilka är dina närmsta vänner?
Har så himla många nära vänner, jag skulle säga att Hedda är den som jag umgås mest med, men även Sofi, Olivia, Jossan, Lova, Fanny, Thea hoppas jag inte glömt någon haha

Hur prioriterar du skola med jobb och pojkvän?

Har inte direkt någon prioritering, pojkvän bor hos mig och väntar här när jag är i skolan/jobbar. Annars så jobbar jag mycket de veckor det är lugnt i skolan och mindre när vi har mycket i skolan osv.

Vad har du för relation med din killes familj/hans vänner?
Jag och Theo umgås inte jätte mycket med hans vänner men dem som vi träffar känner jag bra! Har bra relation med hans familj också dock sover vi nästan bara hos mig numera.

Något i ditt liv du ångrar?
Egentligen inte, finns alltid något man ångrar men det ser jag bara som en erfarenhet till framtiden. Ex val av jobberbjudanden m.m.

Skulle du kunna göra en roomtour o sminkvideo o visa va du använder för smink?:)
Det kan jag absolut göra! Älskar att spela om videos så om ni vill ha det så kan ni önska videoförslag :D

Visa dagens outfit varje dag o vart kläderna kmr ifrån?

Jag ska definitivt bli bättre på det, bara att jag ALLTID är sen på morgonen då jag envisas om att gå upp ur sängen 40 min innan bussen går, så får lite bråttom 90% av dagarna.

Beskriv ditt alter ego?
Skulle inte säga att jag har något direkt alter ego, det är ju lite tolkningsfråga. Men vid vissa tillfällen när jag umgås med personer jag ej känner så bra förändras min självsäkra personlighet till att jag verkligen försöker passa in, och säger det som personen vill höra ist för min egna åsikt. Svårt att förklara men jag brukar annars inte ha något problem med att säga vad jag känner till människor jag är bekväm med.


vart jobbar du?
Café linne för tillfället, får se hur länge jag blir kvar där.

planer efter gymnasiet?
Plugga eller jobba beroende på mitt psykiska tillstånd då haha.

Maskerad i somras

Likes

Comments

Hej babes!
Idag har jag varit i skolan, gick till 16:30 vilket var lite segt men men. När jag kom hem så var jag hemma en stund innan jag och mamma åkte till Gränby, fick inte med mig något speciellt hem utan bara en liten grej till maskeradfesten på fredag. Kommer bli såå kul! Och på lördag ska jag och tjejerna från klassen ha mys hos Alma. Ser verkligen fram emot helgen!
Nu ska jag mysa med mitt hjärta och se på film, hörs puss

Likes

Comments

2 från idag, haha men ärligt gick ut och inte förens då slog det mig att det for reals är höst, alla löv är gula, röda osv. Lite mysigt ändå..
När bilderna togs var jag och Theo påväg hem till han för han skulle övningsköra till IKEA där vi köpte lite grejer tillsammans med hans mamma och sen åkte vi hem till mig igen. Snart ska vi äta middag och sen hoppas jag att jag somnar i tid för orkar inte vara trött i skolan imorgon.
Hörs snart, puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Min fredag kväll spenderades på Koh phangan med Theo, så himla mysig och rolig kväll! Resten av tiden innan vi somnar ska vi kolla på film och äta gott, hörs puss

Likes

Comments

Hej,
Har ägnat hela min eftermiddag åt att äta bullar och plugga matte. Nu ligger jag i min eldrivna värmefilt (LIVET) och ska sätta igång med en labrapport i CSI.
Imorgon jobbar jag direkt efter skolan och nu på torsdag är vi lediga igen pga inställda lektioner osv. Rätt så fkn as skönt :)))
Ha en bra kväll puss

Likes

Comments

+ om 20 dagar åker jag och min kärlek till Paris.


- lägger alldeles för lite tid på skolan och känner mig allmänt stressad över prov/ inlämningar osv.


+ har sovmorgon i princip varje dag i skolan


- har lite ångest över att jag ALDRIG tränar längre


+ sparar pengar varje månad till något speciellt


- övningskörningen går åt helvettes långsamt fram


+ ett halvår kvar tills jag blir 18

Likes

Comments