Hej allesammen og glædelig 1. Advent!

Hvert år holder min mors familie en julefrokost, hvor hele den del af familien er inviteret. Det er sk*de hyggeligt, men der er af en eller anden grund altid noget, der ikke bliver som det skulle være. I år, lige som alle andre år, blev julefrokosten holdt hos min mor. Alle medbragte mad, så min mor ikke skulle stå med det hele. Det fungerer sådan set helt fint, men så snart gæsterne kommer, går kaosset i gang. Mine to hunde, en golden retriever og en Lhasa Apso vil naturligvis snakke med alle, men den store bliver altid lidt for glad, hvilket resulterede i, at hun i år næsten væltede maden ned fra bordet.

I løbet af aftenen gik flere og flere ting galt, og til sidst endte det med, at min pap-far bad mig om at holde kæft, fordi jeg sagde til ham, at han gejlede dyrene op. Det gjorde han altså også, men det var måske ikke det smarteste at sige til ham lige i øjeblikket. ;/ Senere fik min mormor det dårligt, så hun blev nødt til at lægge sig ind i min seng for at hvile sig.

Hen imod slutningen af aftenen spillede vi pakkeleg, hvor vi for første gang spillede det, UDEN at nogen blev uvenner! Det er faktisk lidt af et mirakel, hvis man tænker over, hvor mange konkurrencemennesker der er i min familie. Jeg var den der vandt flest (gode) gaver, så det er da også lidt en win;)

Nu er både min mormor, og min mor syge, fordi de spiste alt for meget, og resten af familien er bare super trætte, men er alt det ikke en del af julen? Alle fejlene og alt glæden selvfølgelig. Det er det i hvert fald i min familie.

Jeg håber at i alle nyder den første weekend i december, og at i husker at være sammen med jeres familie, selvom de sikkert er mega irriterende nogle gange.

Kærlighed Anna.

Likes

Comments

Hej allesammen, og glædelig fredag!

I dag kom mine ALLERFØRSTE standpunktskarakterer! I de sidste par dage er det det eneste jeg har kunnet tænke på, og vi taler næsten ikke om andet oppe i skolen.

Jeg ved ikke hvordan det er andre steder, men jeg ved at karakterer, uddannelsesparathed, osv. fylder rigtig meget i min klasse; Især hos pigerne. Jeg syntes bare at hele idéen med at putte et tal på en person er fuldstændig åndsvag, og bare fordi man ikke er så god i timen eller til eksamen er man jo ikke dum. Jeg ved at der er rigtig mange i min klasse som er blevet skuffede over deres karakter, og det er der jo ingen grund til. I hvert fald ikke lige nu for mit vedkommende.

Mit råd til dig, hvis du lige har fået standpunktskarakterer, eller snart skal have det er, at du skal tage den med ro. Du skal selvfølgelig følge med i timerne, og gøre dit bedste, men der er ingen grund til at stresse over det. Der er masser af tid til at rette op på det, og hvorfor bruge tid og energi på at være ked af det, når du kan være stolt over det, du nu har fået?

Hvis du alligevel bliver en smule trist, så husk på at én dårlig standpunktskarakter ikke vil ødelægge din fremtid.

Jeg håber at I alle får en fuldstændig fantastisk weekend.

Kærligst,

Anna.

Likes

Comments

Hej allesammen.

Jeg oplever tit at når vejret begynder at blive lidt mørkere og tristere, bliver jeg det også selv. Så for at se en smule positivt på det har jeg her lavet en liste over 10 grunde til at elske efteråret.

1. Man kan så småt begynde, at spise æbleskiver.

2. Man kan blive indenfor, og se serier hele dagen uden at få dårlig samvittighed.

3. Te, kaffe og kakao i spandevis.

4. Julesange! Man kan så småt begynde, at høre (og synge) julesange.

5. Man kan endelig rydde op i skabet og skifte shorts, t-shirts og alt det andet sommertøj ud med varme sweaters, hyggestrømper og de lange bukser.

6. Halloween! Okay, halloween var godt nok for nogle dage siden, men det betyder da ikke at man ikke kan se uhyggelige gyserfilm;)

7. Hyggestrømper blev også nævnt i nr 5, men fortjener altså en plads for sig selv.

8. Duftlys og stearinlys. Det er da super hyggeligt, at kravle ind under dynen efter en lang dag i skolen, sætte sin ynglings serie på, og så tænde for lysene.

9. Alle de flotte farver udenfor, når træerne mister sine blade.

10. Hyggen! Der er en speciel form for hygge her i vinterhalvåret, som bare ikke er der til forår og sommer. Hvorfor ikke nyde det?

Kærligst, Anna.

Likes

Comments

Hej allesammen.

Her er der lige et kort (læs: og meget rodet) indlæg, hvor jeg fortæller lidt om mig selv.

Mit navn er Anna, jeg er 14 år gammel, og jeg elsker at skrive. Jeg har et tæt forhold til min familie, så dem kommer jeg nok til, at nævne nogle gange, derudover har jeg nogle få, men tætte venner, så det er præcis, som jeg foretrækker det. Mine forældre er skilt, og min dejlige storebror er lige flyttet til Århus, med hans kæreste, hvor han fornyligt er begyndt på hans studier. Jeg bor i Sydjylland, (selve byen må i lige vente lidt med at få at vide) og de dage, hvor jeg er hos min mor, tager jeg toget i skole. Som i nok kan fornemme er mit liv meget normalt, på grænsen til at være kedeligt, men er de flestes liv ikke sådan? Her på bloggen kommer jeg til, at skrive meget om de forventninger der er til en, med en succesfuld storebror - og/eller søster, overgangen fra barn til voksen, og dertil problematikker om alkohol, den første gang, forældre, venner osv.

Jeg håber at i vil følge med:)

Kærligst,

Anna.

Likes

Comments