Denna matta från IKEA ser man i många bloggar och instabilder nu, den är ju billig så då byter man då det är dags och tvätta den.
Den förändrade rummet så jag är supernöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kokade ihop häxdrycken idag, tillsatte även gurkmeja som ska vara bra mot så mycket.
När man jobbar med barn och umgås med sina barnbarn så är det svårt och undvika om dom är sjuka, så nu måste jag vara duktig och ta en shot varje morgon.

Likes

Comments

Det blir skillnad i hemmet då man får in lite nya växter, jag passade på då Blomsterlandet hade en drive nu, halva priset på alla gröna växter.

Likes

Comments

​En lite billigare variant av Klong vasen, denna duger bra till mig då den även är fin, endast 129 kr. Ville testa med lite blommor på en gång som ändå höll på vissna.

Likes

Comments

​Tog med mig Tyra till vår beach, tänkte att hon skulle få springa av sig lite men det gick ju inte alls, vågade inte släppa henne löst då hon älskar och jaga fåglar, hon hade fått många på sig då, så hon fick vara kopplad men det blir ju inte samma sak.
Vi bytte ställe sen men det verkar vara som alla stränder är invaderade, så vi åkte hem och vi hann lagom hem för sen kom det en störtskur.

Likes

Comments

​SÅ nice att de äntligen är onsdag men veckan är lång då jag har jobbhelg, men på måndag är jag ju ledig, längtar verkligen dit. Men det går ju så fort så snart är man där.

Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Måste ut en dag och fota bara, men skulle vara mycket roligare om man var två med samma intresse, ska fråga min syster om hon vill me :) Blir nog mycket foto på min semester snart då finns tiden iallafall!

Likes

Comments

Karolines sidor från senaste Klick, kul och få se lite barnmode också.

Likes

Comments