Hon är en bra lyssnare min lilla vovve 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilka superskor jag har köpt, gick en runda idag men det var för kallt för mig så nu hoppas jag att det blir lite bättre i morgon.
Skulle kunna klättra upp för ett isberg med dessa skor, icebug är namnet 👍

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu är vintern här och även halkan så ena dagen är det minus och sen växlar det om till plus, och då blir det ju snorhalt ute så man är ju som Bambi på hal is.
Jag går och spänner mig hela tiden, så nu funderar jag på ett par icebugs, finns ju ganska många modeller så man får kika runt.
Har du någon erfarenhet av skorna? Tipsa gärna!

Likes

Comments

Första tulpanerna detta år, såg att det är tulpanens dag på fredag så då köper jag en till bukett, passar ju bra då det är mannens födelsedag 😊
Det känns ju som våren närmar sig sakta men säkert fast snön yr utanför, vill ha värme nu!!!

Likes

Comments

När man jobbar konstiga tider ibland så har man mindre lust och åka iväg till IKEA och nu när snön kommit också så är det bättre och stanna hemma. Dessa möbler kommer till coop och det är kanon, frakten är bara 49 kr också, super!

Det lilla skrivbordet ska stå i gästrummet och gungstolen är till Svea och Lee ❤

BIlderna har jag lånat från IKEA

Likes

Comments

Nu när det är nytt år är det ju dags att börja planera sin semester, brukar jag alltid ha lite koll om när man ska åka och så men ännu vet jag ingenting.
Jag vet att jag bara får två veckor ihop med mannen då han själv inte kan bestämma sina veckor och vi har perioder så antingen får man sen eller tidig semester och jag har tidig i år troligen men man vet ju aldrig, ska kolla upp det i veckan.

Jag har iallafall spa inbokat på min födelsedag den 30 januari 😜 och sen en resa i mitten på mars sen är det ju bara Turkiet kvar som ska bokas och det är två turer ner, en i sommar och en i höst, sen är semestern slut också 😒
Jag längtar ju ner till Datca hela tiden, där kan man verkligen koppla av, stannar gärna en månad, ha ha.

Nu är det dags och jobba!

Likes

Comments

Min lilla hund Tyra gillar inte alls denna kyla och hon brås ju på mig så när det är mer än åtta minus så kan hon inte gå många meter förrän hon hoppar på tre ben och tittar bedjande på mig -ta upp mig!
Så hon längtar till våren precis som jag gör!
Nu blir det lite tv-tittande 😊

Likes

Comments

Så skönt när man rensat bort alla julblommor och tagit vara på dom gröna växterna, lite nya krukor och omplantering gjorde susen.
Känner mig riktigt nöjd 😊

Likes

Comments