Snart så är den här, och bara smaken av svenska jordgubbar är just sommar! Nu måste jag fortsätta och äta innan glassen smälter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Bra samlarvärde på muminmuggarna, denna har jag och den finns nu och köpa för 1998 kr, får sälja mina muggar när jag blir en fattig pensionär.

Likes

Comments

Vissa blommor trivs hos oss och andra inte, men denna Elefantöra trivs så det är kul för det är en typisk 80-tals blomma som är tillbaka.
Sen har jag varit på latsidan med balkongblommor, vill gärna ha mycket men har ingen plats, ska försöka ta tag i det i veckan så kanske man trivs där ute lite mer.
Nu blir det en prommis med hunden!​

Likes

Comments

Uppe med tuppen! har varit och handlat mat och nu blir det IKEA och lite andra affärer, hoppas jag hittar det jag söker!
See you later!

Likes

Comments

Vilken dag det blev igår, det blev både lunch, femkamp, fika, middag och fika ute, inte en droppe regn och några plusgrader varmare än förra året så man ska ju inte klaga.

Ett stort tack till alla som var där och gjorde dagen lyckad, och mysigaste stället är ju hos min syrra med familj. TACK!!!!

Hoppas du hade en bra dag igår?

Likes

Comments

​Mannen ligger och sover, jag stressar och handlar och packar och han behöver bara kliva upp så är allt klart. Jag får väl skylla mig själv som har skämt bort honom men så gillar ju jag och ha lite kontroll så jag vet att det är fixat.

Nu ska jag fixa lite kaffe för ögonen börjar dra ihop sig sen väcka mannen.

TREVLIG MIDSOMMAR MINA VÄNNER

Likes

Comments

Den tredje sprutan tog jag idag så nu har jag skydd mot TBE i tre år framöver, hatar dessa äckliga små kryp!

Likes

Comments

​Så här trött blir man om man är uppe innan tuppen, nu ut med hunden sen lite mat och siesta på de, skön dag!

Likes

Comments

Så kanske man kan få en ny liten kamera, har läst en hel del om Lumix nu och båda mina syrror har Lumix som tar kanonbilder så då ska nog denna vara bra. Gillar retrolooken!

Du som läser detta och får massa skattepengar och inte vet vad du ska göra av dom så kan du bidra till denna kamera!

Likes

Comments