Nu har jag äntligen bestämt mig och svårt har det varit, jag har velat hit och dit om färg och allt. Detta kommer bli bra tror jag, ni får se sen när det har kommit för jag beställde det precis. Detta smycke är present av mina syskon med respektive då jag fyllde år i januari, så jag har kikat runt i 2 månader, dumt och förhasta sig ju 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa kort kom fram igår när vi kikade på gamla kort, jag ville verkligen spara på alla telefonkort för jag tyckte dom var fina, har fortfarande lite svårt och kasta dom så jag lägger tillbaka dom i lådan.

Likes

Comments

Idag har vi firat Karoline som redan fyller 29 år, hon fyller i morgon egentligen men tyckte denna dag passade bättre. Det bjöds på en supergod brunch med mycket gott, så man var mätt bra länge efteråt.Likes

Comments

Äntligen har jag lyckats beställa möbler från IKEA i Turkiet, satt och letade på svenska sidan och sen över till den turkiska sidan för och hitta rätt, de är ju ändå ganska lätt eftersom möblerna har ju samma svenska namn 😊 Det blev lite småmöbler, som barnmatsstol, skoskåp, hylla, småbord m.m.

Det konstiga var att jag även måste uppge mitt passnummer vad dom nu ska ha det till?

Vi har vänner som får ta emot detta och sen när vi kommer ner nästa månad så får vi börja skruva ihop all och det är ju lätt.

Fast först ska vi nu se om detta fungerar, man är ju lite sådär fundersam över om det verkligen går och beställa där ifrån men det är ju IKEA så klart de går :) 


Likes

Comments

Jag ska nu bli mormor igen, ska bli så roligt, bara och följa graviditeten varje vecka är ju så spännande, sen om det blir en kille eller tjej spelar ingen roll.
Kul för Svea och få en liten kusin och busa runt med.
Så nu längtar jag extra mycket till 6 september 😀

Likes

Comments

De låter väl hur bra som helst, få bonus på det man shoppar på nätet! Först måste du bli medlem i Bonusbay, hur enkelt som helst och sen varje gång du ska shoppa på nätet går du via Bonusbay och ser om butiken finns med där och går den vägen.

Din bonus samlas där och sen kan du få shoppa för återbäringen, bra va?

Detta erbjudande fick jag via Buzzador och vill du bli en eller har frågor så bara och fråga på


Likes

Comments

Äntligen är den här, de blev korvgrillning hos Karoline & Jay så fick man vara ute en del, det är de bästa med våren, man umgås mer då.


Likes

Comments

Är så less på mitt svarta bord i vardagsrummet så nu har jag kikat på detta bord från IKEA, bra förvaring under så man slipper ha allt skräp ovanpå, vill ju ha fint med lite ljus och en fylld vas med nya blommor till varje helg.

DU hittar bordet här

Likes

Comments