Ja nu är man äntligen på resande fot igen, nerresan är alltid kul för då har man allt framför sig, när man ska hem vill man bara hem.
Ska försöka få ihop ett inlägg när jag är oå plats.. Hejdååååååååå!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja nu så närmar det sig, i fredags hade jag mina syskon  med respektive och tjejerna här på mat, det blev en trevlig och ganska lugn kväll, Jag valde och beställa maten så slapp jag stå i köket i ett dygn, det blir ju oftast så annars och tårtan hämtade jag från Maxi, hur bra som helst.

Tack alla ❤

Idag blir det och ta fram resväskan så kan man börja packa lite, gillar inte stressen sista dagen.

Likes

Comments

Alla kramar gick till denna lilla tjej 💕

Likes

Comments

Josefine och Svea kom på besök så då blev de sushi till lunch och turkisk köfte till middag.
Klockan är nu bara 4.30 men det blir så efter två jobbnätter ibland att man vaknar tidigt. bara att man ta en powernap sen.

Likes

Comments

Tog en sväng till lilla Svea på morgonen för och lämna resesulkyn som har inhandlats, en lite smidigare vagn när hon ska ut och resa. Hon kommer nog bli resvan ganska så tidigt och jag håller tummarna så att hon kommer gilla det 😍

Sen har det blivit en del slappande i soffan för en migränliknade huvudvärk började komma smygande så då är det bara vila som gäller för jag har ju jobb som väntar i natt.

Nu ska jag se vad vi ska ha till middag, hej så länge!

Likes

Comments


Jubileumsmuggen för Mumin som fyller 70 år​​, klart man måste ha den då. Har några muggar i min samling nu, vissa av dom får man använda men några är jag extra rädd om, det är ju samlarvärde i dessa muggar. 

Likes

Comments

Nu är de dags och börja planera sin stora dag​ eller en vecka innan jag fyller ska planeras, varför är jag född denna kalla månad? Tänk va lätt om det var juli så kunde man ju ta en picknick korg och duka upp så här fint som syrran och jag gjorde på vår långa roadtrip till Finland, enkelt men ändå mysigt och fint. Nej nu blir det till och planera inomhus hemma hos mig, men jag ska inte jobba ihjäl mig för denna kväll så jag är halvvägs klar nu, så de känns ganska bra.

Samma dag jag fyller firar jag i Turkiet ute på något mysigt matställe med några stycken bara, de blir bra det och då vi får umgås ordentligt eftersom vi inte ses så ofta.

Jag är inte så mycket för stora fester som ska ordnas när man inte har plats heller, en längre resa hade varit kul men de planerar vi kanske till nästa år och då står NY på listan men annars blir London bra :)

Nu ska jag strax äta och sen försöka blunda inför mitt andra nattpass!! Ha en skön kväll!!!


Likes

Comments


Beställde hem denna fina lampa från Ellos igår, ( bilden lånad därifrån) så nu hoppas jag att den passar i rummet där den ska hänga. Nu när det är nytt år vill man göra om allt. Jag har till och med börja måla i garderoben 😊

Ha en bra dag!!!!!!

Likes

Comments

I kväll överraskade jag mannen med en festligare middag eftersom han fyller år i morgon och jag inte hinner fira honom då eftersom jag ska jobba.
Jag gjorde strimlad oxfilé med champinjoner i en god sås och sen färskpasta till, supergott!!!

Likes

Comments

Som så många andra så har jag börjat samla på Mateus och det var ju inte lätt och kunna bestämma sig för färg och vilka modeller man skulle ha, vill ju ha en färg som man inte ledsnar på så fort eftersom dom kostar lite, skulle vilja ha alla färger 😉 Men nu blev de grått och vitt, neutral som man är själv, ha ha. Sen kan man ju ha färg på uppläggningsfaten och piffa till de lite. Rosa, blått m.m

Likes

Comments