Nu går det undan, redan första advent och snart är det nytt år också och då börjar man planera för sommaren och dit hör ju jag. Har du fixat klart där hemma? Jag har lite kvar så snart blir det och åka till Maxi och handla det sista. Godmorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att jag bytt ut min Iphone mot en SONY, har haft Iphone i nästan 4 år och kände att jag ville ha något nytt, det hände inte så mycket med Iphone och batteriet är ju så dåligt. Sony laddar jag varannan dag än så länge och den är ju lite större så då ser jag ju bra. Helt klart nöjd efter två månaders användning och ångrar mig inte alls 👍👍 Nej nu måste jag ha lite kaffe innan dagen börjar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Tänk att denna lilla varelse kan få en på så bra humör och ge en så mycket energi, jag kan inte få nog av henne. Sen är jag så lyckligt lottad att hon inte bor så långt ifrån mig så jag kan träffa henne flera gånger i veckan tills hennes mamma inte orkar med mig mer., då får hon säga till ...........Så nu längtar man redan till nästa gång 😃

💗SVEA💗 vi kommer hitta på mycket bus tillsammans, jag lovar 😄

Likes

Comments

Nu när kylan kommer smygande mer och mer ju torrare blir huden.
Letade då fram denna olja från VS som jag köpte på Istanbuls flygplats, hade ju nästan glömt bort den. 😃
Den är ganska så rinnig och blir lite besviken först men känner då den oljiga hinnan på huden och den doftar ju bara för gott.
Så nu kanske torrheten förvinner sakta.

Likes

Comments

Nu när den mörka årstiden är här så börjar man ju längta ner till paradiset igen så då är det kanske är dags och boka en resa till våren för det känns så långt bort till semestern i juli, räcker och vara borta 6-7 dagar så har man tankat lite energi som räcker till sommaren. Så nu ska jag leta flygstol och börja drömma mig bort lite så blir man på bra humör 😍✈🍺

Likes

Comments

Klart man vill baka nu med dessa fina formar. Vill ha tips på annant än bara pepparkakor. Kom gärna med förslag!

Likes

Comments


Nu har jag äntligen köpt en bra väska, jag har haft samma modell tidigare men som mannen har ärvt och den är säkert 10 år och håller ännu.. Jag har köpt hårda skalväskor mellan 500-1500kr och alla har gått sönder på något sätt så nu vet jag vad jag får och kommer bli supernöjd.

Jag passade på och beställa denna väska från Sportamore då jag fick erbjudande med 30% :)

Bilderna har jag lånat från Sportamore

Likes

Comments

Denna rumsgran har jag letat efter länge, hittade den nu på Blomsterlanet. Min svärmor har haft den inne länge och den uppges och ha lycka i äktenskapet.

Likes

Comments

Nu fick jag tips om och börja äta ingefära för jag har varit förkyld flera gånger i höst så nu har jag det i min jucie och i mitt te. Så nu inga mer förkylningar :-)

Likes

Comments