Jag har valt och vara själv på nyårsafton eftersom mannen är i Tyskland, jag ska även vara hundvakt så helt ensam är jag ju inte, tre tjejer bli vi ju :)
Har avnjutit en god middag nu och Tyra fick även lite oxfilé som hon älskar, kan ju tala om att julskinka gillar hon inte så hon vet vad som är bra!
Ha en fin kväll allihopa!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Jag gillar Edblad, börjar få några i min samling. Detta armband fick jag av mannen i julklapp efter att ha visat vilket jag önskade mig :) Han har supersvårt och köpa till mig, jag är inte svår men för han är det tillräckligt svårt.

Enkelt men snyggt gillar jag!

Likes

CommentsEtt lyxigt ljus från Voluspa som doftar persika, har en mysig fredag som gräsänka :)


Likes

Comments
Haft en lugn och härlig jul, mina bästa omkring mig, god mat och fina julklappar.
Tack för igår Karoline och Jay

Idag har jag suttit i soffan mest, tittat på film efter film, gillar familjefilmer en sån här dag det hör liksom till och sen ätit choklad :)

Kramis

Likes

Comments


--till er alla!!
Var rädda om varandra!
KRAM

Likes

Comments


Visst är det kul och få handskrivna julkort på posten? självklart svarar ni ja för det hör till julen liksom men nu börjar detta med julkort att dö ut tror jag, vi är nog den sista generationen som skickar julkort med posten.
Jag har skickat iväg 25 julkort tror jag och jag har fått 5 julkort än så länge, några dimper nog ner i morgon och sen kanske 1-3 i mellandagarna och då har det minskat med antal sen förra året.
Varför skickar man inte julkort? är det jobbigt eller dyrt eller???

Glöm inte och skicka till din gamla mormor, farmor, faster m.m det kan få henne glad en  länge tid för hon kanske inte har en dator där hon får sina julkort via mail eller facebook!!

Så tänk efter det kostar inte så mycket!!

Likes

Comments

Följ mig på Insta...annaadanir

Likes

Comments


Dan före dan och nu är det nära!
Jag har inte gjort så mycket på tre dagar så idag blir det till och fixa det sista med julklappar och matinköpen för i morgon väntar jobb igen. Känns som jag har varit hemma länge fast jag har ju inte det, hade liksom inte planerat och bli sjuk.
Har heller inte bloggat och inte hälsat på hos er, och jag missade helt att jag var gästbloggar hos Kenneth igår men nu är jag tillbaka igen :)
Ska göra mig klar och nu och handla när dom öppnar butiken!
Ses senare!

Likes

Comments