Jag ska ju till Stockholm idag och träffa mina kära vänner, så det var ju ingen kul syn som mötte mig idag.
Hade verkligen sett fram emot och sitta ute någonstans och dricka ett glas vin och bara titta på folk men nu får vi sitta inne i stället men de kan ju bli bra de me.
Ska sätta lite fart så jag hinner med allt som ska göras innan jag ska till tåget.
Ha en bra lördag allihopa!!!!!

Likes

Comments


Alltid lika roligt med personliga inbjudningar, nu ska vi till Drottning(holm)gatan nästa helg, och självklart ska det vara vårdad klädsel. Så nu ser vi fram emot en trevlig afton med god mat och gemenskap :)

Idag har jag varit till kiropraktorn igen för sjuttioelfte gången känns det som, men det är kanonbra och gå där, han känner precis på mina ömma punkter, ajaj!! Ny tid om en månad!
Snart ska jag åka iväg och handla med Karoline och sen väntar natten med jobb, men sen så är jag ledig ett tag igen.

Var tog våren vägen????? :(

Likes

Comments


Gårdagen blev bra, Marit och jag hann med lite shopping innan och även lite Tapas och vin, jag körde så jag fick ta cola. Sen fick kila iväg till Ernst det vara många som hade bokat tid med Ernst, trodde ju vi skulle vara själva :)
Alla skulle fram så jag fick stå på tå och fota :)
Fick en närbild med mobilen i allafall, snygg va? Shoppade lite i allafall, men jag gillar inte trängsel för då får de hellre vara.
Tack Kicki för att vi fick komma!!!
Kram

Likes

Comments

Bilder från www.ellos.se
Passa på och köpa nya skor eller annat från ellos, dom har superbra erbjudande just nu. Du får hela 40% rabatt på en vara och då gäller även märkesvaror också.
Jag ska köpa nya skor, gillar ju converse :) Sen behöver jag fotriktiga tofflor när man ska gå lite längre sträckor när man är i värmen.
Nu måste jag kika klart på BB :)

Likes

Comments


Jossan och jag har börjat och få som tradition att vi lagar lunch ihop en dag i veckan iallafall, vi ska även prova något nytt och gott.
Idag blev de en god fiskgratäng med nachochips, salsa, riven ost och grädde, till de hade vi couscous och sallad. Blev supergott så nu har vi matlådor också :)
Nu väntar jag på att solen ska komma fram, den har knappt vågat visa sig idag, hoppades på bättre väder faktiskt.
Hejdå!

Likes

Comments


Jag chansar nu på att olivträdet ska klara sig och jag har googlat och läst att dom kan klara sig ner till -10 och jag tror inte de blir så kallt längre.
Märkte att trädet inte mådde så bra här inne i värmen och den torra luften, bladen bara rasade av så nu ser det genast piggare ut när jag tittade till det i morse, så håll tummarna.

Kan du något olivträd så får du gärna tipsa mig :)

Hoppas på en fortsatt solig dag för jag är ju ledig!!! CIAO!!!!

Likes

Comments

En timmes mindre sömn i natt, så klockan var redan halv sju när jag knatade upp, ganska lagom faktiskt :)
Hoppas på en solig dag så man får njuta lite på balkongen med mannen idag, han lär inte göra så många knop idag för hans knä pajja lite igår, han frågade faktiskt efter Voltaren och då har han ont.
Nu ska jag hämta mitt kaffe, ses senare!!

Likes

Comments


Godmorgon!
Vilken dag vi hade igår, la allt med städning åt sidan, njöt av solen hela dagen.
Hade även kaffegäster hela em och det gjorde dagen ännu bättre.
Nu ska jag åka iväg till jobbet men de känns bara bra för jag vet att jag är ledig sen fram till torsdagnatt, så det är ingen synd om mig.

Så ha en bra lördag mina vänner!!!!

PS: Katsi, jag fixade balkongen igår :)

Likes

Comments