Min runda på stan tog 50min, då är man klar med alla hundra affärer. Jag hittade i allafall en vårjacka från Åhléns i en härlig vårfärg, man är ganska så tråkig när de gäller färger. Den fanns i röd och svart men röd är inte riktigt min färg på denna modell av jacka, en skidjacka kan vara helt ok.
Får ha någe färggrant i halsen i början.

Sen hem och göra lunch, de blev fyllda nyttiga wraps, supergoda!! Blev bjuden på detta av Josefine så nu ville jag själv tillaga de.
Nu ska jag passa på och gå ut en sväng innan solen försvinner!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tyra gillar och posera i allafall när jag ska ta kort, sen när någon annan vill ha en fin bild på henne jobbar hon inte lika bra. Hon vet väl att hon får en belöning av mig :)

Idag hade jag planer på och åka till min syster men det blev inställt för just IDAG måste mannen lämna in sin bil för byte av delar så han måste ta min bil till jobbet så jag får vara kvar här hemma, men jag ska inte sitta hemma och deppa för det för nu blir de en sväng till stora city och gå och strosa i vårat stora shoppingcentra med 100 affärer :) det ni, tror inte på allt jag skriver nu.
Vi får väl se om jag fyndar något, ciao!

Likes

Comments

Ibland beställer man en kort prenumeration för att man får en fin present, dom kan de där med och locka. Förr var de mycket skit men nu har dom skärpt till sig, vem tackar nej till en fin marimekko skål?

Vilket underbart väder de är idag, alla blir mycket gladare på en gång och själv blir jag piggare också, så snart är det dags och städa på balkonen så man kan ta kaffet därute, vilken känsla.
Har du fått vårkänslor?
Dags och gå ut en sväng igen, hej så länge!

Likes

Comments

Har äntligen fått tid för lite soffhäng, huvudvärken kom som ett brev på posten. Det har gått i ett idag, handling, uppföljningssamtal med chefen, träning med tjejerna, matlagning med Josefine och lite planering, nu så har jag lite egen tid innan mannen kommer hem. Fick samtal från Åhléns att en bänk är på väg till mig, så då får jag en i allafall :) Nu ska jag blunda några minuter innan jag ska åka och köpa färg med Karoline, hon ska visst måla väggar i morgon. Hej så länge

Likes

Comments


Jag bad mannen fixa i ordning alla kablar som syns så bra när man sitter i soffan, gillar inte sån röra!!
Han började och fixa och greja medans jag höll på med annat, så efter en stund sitter han igen och jag tänkte va snabb han var....

Titta nu hur han fixade de, är han smart eller??? så nu känns det som en annan kan gör detta bättre.
Eller han får göra ett nytt försök!!!

Likes

Comments


Jag kan verkligen rekomendera Sportamore, har beställt därifrån några gånger och har varit nöjd med allt, just nu får man 20% och även då på reapriset.
Jag beställde precis dessa träningstights från Nike för 239kr, som hittat!
Kika in där du kommer inte bli besviken!

Likes

Comments


Fotoutmaningen denna vecka hos 4U2 är "Rost"
Tycker denna bild ser lite rostig ut :)
Vill du se flera bidrag så kika in ---> här


Likes

Comments

Bild från http://www.åhlens.se/
Jag har städat och fixat här hemma på em, jag gjorde ordning en plats för min lilla bänk som skulle i hallen, plockade bort skohyllan och pallen som stod där. Fick såga och dona så skohyllan skulle få plats i skåpet också, de blev i allafall bra.
Tog bilen bort till Åhlens för och köpa den men tror du den fanns kvar?, där fick jag för allt :(
Kanske får in nya men jag vill ju ha den nu!!!!
Nu lagar jag mat i stället!!
Trevlig fredagskväll!!

Likes

Comments

Blev en god lunch innan mötet idag!!
Nu är jag sååå trött, längtar efter min säng ovanligt mycket kan de vara för att jag inte sovit hemma på två nätter.
Snart slutar jag!

Likes

Comments