Godmorgon!
Jag lever fast jag har ju inte direkt visat mig, men jag har ju hundra andra tankar i huvudet.
Det har gått nio dagar sen man fick samtalet, det blev som en chock liksom, skrek bara rakt ut fast man ville ändå inte förstå och man trodde det inte.

Vi syskon har träffats varje dag för det är som sagt mycket och stå i, skönt att Kicki kom igår. När man inte har varit med om detta så förstår man nog inte hur mycket det är som ska göras, detta är nytt för oss alla.

Vi var och sa farväl till min pappa i tisdags och det ångrar jag inte sekund, han var så fin, nyrakad och ren, såg så nöjd och lycklig ut, så han sover gott nu.

Sen i onsdags kväll efter klockan 23 så kommer ett samtal från sköterskan hon säger att min mamma har ramlat, man hinner tänka tusen saker innan hon fortsätter, hon måste  till sjukhuset nu.
Man tror inte det är sant, jag ringer brorsan och han hämtar mig och vi snabbt upp till mamma, där ligger lilla mamma och har så ont och dom visar att benet är svullet.
Ambulansen kommer och vi åker efter, där visar röntgen att lårbenet är av, man tror inte att det är sant.
Så idag ska vi äntligen få träffa mamma, de ska bli skönt och få se att hon inte har så ont längre.

Min Pappa
Som ni förstår är det mycket men jag smygläser hos er i allafall lite då och då, men har inte kommentrat direkt men jag kommer.
Ha de bra allihopa, jag bloggar senare igen!!
KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsTänder ett ljus till min pappa som hastigt lämnat oss idag, jag vet att han sover nu och har det bra i allafall.
Tänker på dig hela tiden, vill ringa och fråga dig saker nu men det går ju inte.
Sov gott min älskade ?pappa?!!

Likes

Comments

Taxfreekatalogen landade i min brevlåda igår och nu är ju frågan vad man ska beställa??? :)
Man vill ju kunna ta goda drinkar på balkongen innan man ska fylla magen med mat, denna förberedelse är ju hela resan liksom, en bra del i allafall.
Gillar ju deras öl, så den köper man ju på plats.
Nej nu ska jag kika vidare och sen beställa!! Ses!!

Likes

Comments

Olivträd

Pelargoner
??Nu börjar de äntligen bli klart på våran lilla uteplats, balkongen :)
Jag har inhandlat ett stort olivträd och lite olika blommor, ska visa lite mera sen när de blivit klart helt. Nu har jag även oljat in trallen så de ser så rent och snyggt ut när den fick en lite mörkare färg.
Annars njuter jag av min ledighet fast jag har lite möten inbokade lite olika tider, ska inte jobba förrän helgen :) Vissa har de bra!!

Likes

Comments

Grattis Norge!!!
För två år sedan var vi där och firade denna dag och det var en härlig upplevelse, vi var i Trondheim hos goda vänner och festade :) Dagen innan vann även Alexander Rybak Eurovison och det blev dubblet firande!!
Tänk om vi kunde ha samma jippo!!

Likes

Comments

Har haft en helmysig dag med lunch tillsammans med en vän. Innan var vi och kikade på kläder och jag fick henne och köpa en grön tunika/klänning :)
Själv fastnar jag oftast för grönt, har nästan alltid gjort de, har mest jordnära färger, så dessa plagg från Esprit har jag köpt nu.
Har du någon speciell färg som du oftast faller för??

Likes

Comments


Ska nog införa vilodag på söndagar för idag har det gått i ett, men söndagen är en tråkig dag så då kan man väl passa på och städa och dona, för som sagt jag har ingen speciell städdag men oftast så vill man ju ha städat till helgen.
Jag har ju min sjudagars ledighet nu men små möten finns inbokade med de räknas inte som en jobbardag för mig.
Vad har du gjorde denna helg då?
Nu ska jag kika runt lite hos er, har blivit lite dåligt med de, eller jag har varit in och hälsat på men inte kommenterat. Skärpning Anna!!!!
Ciao!!!
?

Likes

Comments

Idag har jag varit såååå seg, kan de varit min runda i morse som gjorde mig så.
Sitter nu och laddar för Eurovision, kommer vi ha någon chans??? är ju faktiskt lite besviken att inte Turkiet är med :(
Ska du kolla i kväll??
Hoppas nu att de sega är borta i morgon!!!

Likes

Comments

Vilket strul det har varit med Blogger idag!!!
Man har ju början till abstinens när man inte kommer in på sin bloggg och sen kan man ju inte kommentera hos andra som har blogspot!!

Hoppas detta nu inte återkommer!!

Ha en mysig fredagkväll!! nu har mannen åkt iväg och hämta Thaimat för jag kom precis från jobbet :)

dance3 Pictures, Images and Photos

Likes

Comments