Flåsar fortfarande, ha ha.
Länge sen man gjorde situps och armhävningar, ingen sport för mig :)
Detta sysslar jag med när mannen är på stan, gör gärna mina övningar utan publik!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsTur att man har nära till Mälaren,  för längtan till havet kommer ofta nu när sommaren börjar närma sig, märker på mannen att han saknar båtlivet mer och mer. En dag ska vi vara till havs en längre tid, bara vi två :)
Nu ska jag handla de som saknas till kvällen och sen ska jag åka upp till mamma och fira henne.
Trevlig valborg!!

Likes

Comments


Jag älskar rosa, en färg man aldrig tröttnar på!!
Synd att dessa träd bara är fina i en vecka, önskar dom såg ut så här hela sommaren, behöver inte komma några gröna blad.
Vad har ni för planer i morgon då?
Trevlig valborg till er som har tagit ledigt :)

Likes

CommentsLedig dag men ändå två möten, så nu sitter jag och myser på balkongen ett tag, återkommer!!!

Ha en bra fredag!!!!

Likes

Comments

Min fina mamma

Tyra har sin pose :)
Idag fyller min fina mamma år!! och Tyra har namnsdag :)
HURRA HURRA HURRA!!

De kommer nog inte hända så mycket idag förrutom att jag jobbar, kanske kan göra någe på min lunch som jag kan skriva om :)
Håller fortfarande på och funderar ut något som jag ska skriva ner om mig, ni andra som har tagit emot awarden har skrivit ner så bra saker men jag kommer inte på något, arbetet fortsätter!!

Have a nice day!!

Likes

Comments

...... att betala räkningar, kul att man får se sin lön i några minuter i allafall :(
Sen var det dags att deklarera, har ringt för en stund sen och då har dom bara öppet mellan 07.00-03.00, vilken tid, vem ringer på natten?? Jag får väl vänta snällt till sju och sen deklarera, känns som att gör inte jag de nu så glömmer väl jag bort allt. Vill ju gärna ha mina pengar till resan :)

Har du deklarerat??

Likes

Comments

Idag på fm blev de en sväng till nya IKEA Västerås och det var ju bra stort, lite svårt innan man lär sig, dom delade ut kartor vid ingången :)
De blev balkongskydd, fårskinn till Tyra och diskställ så alltid något. Vi irrade bort oss när vi gick ut för vi hamna helt på andra sidan så det vara bara och traska runt, man är inte van att dom har flera in/utgångar.
Nu blir de soffan för jag tog min träning nu i kväll så man är lite seg!
Sov gott!!

Likes

Comments

I går  var det sista påskdagen, känns skönt på ett sätt för då vet man att det är närmare sommaren nu :) Vi hade bjudit hem barnen på mat, vi skippade påskmaten och tog fram raclettegrillen i stället, gillar det bättre. Så det blev lite vin också, jag som inte är van hade ont i huvudet i morse :)

Jag fick en BjörnBorg väska (bra till stranden), silkestrumpor och rengöring för ansiktet i stället för blomma, tack!!

I dag blir det Västerås med mannen, kul och komma i väg på lite shopping, men det värsta är att jag måste stå ut på Biltema ett tag men jag får göra det om jag får gå in på tre andra affärer, bra deal va? :)
Ha de bra ni som ska jobba!!

Likes

Comments

?
Magnolian blommar i city
? Morning, precis hemkommen från min runda, ny duschad och fräsch känner jag mig nu. Kikar på BB och äter gröt, strax ska Tyra få bli rastad.
Idag ska det bli sol sol sol, och det kan ju bara göra en på bra humör.
Nu är det slutätet med påskgodis, känns som jag hade godis i benen i morse när jag gick :)
Vi ses senare, ha en bra dag, sista påskdagen!!

Likes

Comments

Basilika
Godmorgon! förra helgen när jag var till syrran så sådde vi tomater, basilika och solrosor, och i veckan blev det även Physalis (guldbär) med Josefine, va fort det går liksom, redan uppe.
Ska bli spännande och se om de blir något sen, men Physalisen ska visst vara ganska lätta, så sen kan jag sitta på balkongen och skörda och äta :)
Jag har ännu en jobbardag men det är skönt att man kan vara ute en del fast man jobbar, det är ju marknad med tivoli här i staden så det är mycket folk och trängas med, alla kommer ut när det är fint väder och marknad.
Ha en skön dag i solen!!!

Likes

Comments