Måndag igen och strålande sol, kan de börja bättre?
Jag ska i allafall jobba hela dagen som dom flesta andra, sitter och lyssnar på fyrans morgonprogram, dom ska snart berätta vad Victoria & Daniel har fått för presenter, vem är intresserad av de egentligen? Inte jag i allafall så jag stänger av nu, klick
Nu ska jag ta och cykla till jobbet, ha en bra dag i allihopa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Vilken härlig dag det har varit idag, de måste vara för att det är Mors dag :), varmt och skönt så vi kunde sitta ute hos syster. Nu blir de slappa fram för tvn, godnatt!!

Likes

Comments

Grattis mamma och alla andra mammor på våran stora dag :)
KRAM

Likes

Comments

Har ju letat efter en somrig tygväska, men inte hittat någon som jag tycker om. Har i allafall köpt en tygväska, gillar när de är fickor man kan gömma saker i, så den får duga.
Kanske hittar någon i Turkiet sen.

Likes

Comments

Internet har strulat sen igår kväll och strular fortfarande, jag blir utloggad hela tiden och sen kommer man inte in igen på ett tag, varför detta strul nu??

Har ingen lust och ringa Tele2 och fråga heller för då får man väl stå i telefonkö ett bra tag, hatar köer, spelar ingen roll va de gäller.

Nu ska jag ut med Tyra och sen börja med maten.

Ha en bra lördag allihopa!!!

Likes

Comments

Jag ser ingenstans där man kan kommentera i förra inlägget så jag testar här.
Så vad tyckte ni om Sveriges bidrag?

Likes

CommentsGodmorgon, jag orkade inte se slutet igår och det var väl tur de för jag hade inte kunnat sova efter detta resultat, jag trodde faktiskt hon skulle gå vidare.
Va besviken jag är, stackars Anna. Nu är det inte så viktigt och se finalen på lördag så då kan man se en bra film i stället om nu inte Turkiet gick vidare, har inte sett listan ännu.
Blev en dålig start på morgonen + att min förkylningen fortfarande sitter i.
Nej nu ska jag fixa frulle. Ha en bra fredag allihopa

Likes

Comments

Hur kul låter det här, lovar att jag inte kommer iväg eller så kanske jag blir kvar och längtar mig sjuk mycket på och få komma hem, detta får inte hända :(

Ett brittiskt universitet varnar för att Islands fruktade vulkan Katla kan vara på väg mot ett utbrott.
Men Reynir Bödvarsson, seismolog vid universitetet i Uppsala, tar varningen med ro.
– Vi ser inga tecken på att Katla är på väg att vakna. Vulkanen är lugn.
Om Katla skulle vakna innebär det sannolikt att det europeiska luftrummet drabbas av flygförbud. (källa:Aftonbladet)


Vi sitter också nu och planerar en resa till Stuttgart igen, jag har aldrig varit där sommartid så de skulle vara kul och komma dit då, Ayman vill bila och jag vill flyga. Hur gör man då? han bilar och jag väntar in han. Så blir det inte var lugna, jag ska försöka övertala honom nu. Tycker de blir stressigt och bila när man bara ska vara borta en vecka.

Likes

Comments

Godmorgon! har precis pratat med tjejerna och dom har landat kl.6.20, fått väskorna och sitter nu på väg hem till Enköping, snabbt det gick.
Så nu ska jag snart hämta dom från stationen och fixa en riktig god frulle, ska bli kul och se dom igen men veckan har ju gått superfort.
Kul och få lite info och se lite kort som dom tagit.

Så nu är de bäst jag snabbar mig om jag ska hinna med allt, ha en bra dag!!

Likes

Comments


Godmorgon! jag har ju tidigare berättat om Matias som virkar mössor, han har ju en egen hemsida där man kan beställa, kika in här så får du se men nu har han blivit ännu större för nu syr han mössor också, riktigt proffsigt, och nu kan man även beställa dom på Glitzy
Lägg RILA på minnet för det kommer säkert fler plagg.
Jag måste ju tillägga att jag är en stolt faster :)

Likes

Comments