fireplace fire Pictures, Images and Photos

Trevlig Valborg!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har ju jobbat två långpass och då verkar det som Ayman har levt på vitlök, det luktar apa här hemma, första kvällen när jag kom hem var de väl ganska OK, men igår morse i vårat sovrum så luktade de inte gott. Jag kunde heller inte sova mot honom för andades han på mig så kom vitlöksvinden på mig, och har man inte ätit det själv så är de vidrigt.
Sen igår när jag kom hem så luktade hela lägenheten vitlök, öppnade snabbt balkongdörren och sovrumsfönstret så jag skulle kunna överleva, själv sitter han och gnäller om att han har ont i magen, va konstigt då säger jag.
Så idag blir de städning och lukta gott spray på möbler så kanske vi blir av med denna lukt.

Vill bara varna er, kommer ni hit så ta på er gasmask!!!

Likes

Comments

Bild:google
Godmorgon!
Här händer de inte så mycket, har varit hemma 11 timmar och nu är de dags och jobba igen.
Nu börjar alla fråga vad ska ni göra sista april? jag tycker inte de är någe speciellt,alla högtider var roliga när barnen var små, får börja från början när barnbarnen kommer en dag.
Vi kanske tar bilen senare och kikar runt på brasor men dom har ju inte lovat så bra väder så vi vill inte gå ut och frysa :)
Har ni några planer?
Nej nu är de bråttom, ska beställa en mascara innan jag pyser, ha en bra dag!!

Likes

Comments

Idag fyller min mamma 75 år så på lördag ska vi fira henne, har precis ringt och sjungit för henne och hon blev så glad, tur att någon blir glad av min sångröst.
Så om 30 år fyller jag 75år tur att det är ett tag kvar, vill inte bli gammal. Eller jag skulle vilja leva till 100år om jag var pigg, de vill väl alla. Hemskt med döden.
Usch nu kom jag in på ett tråkigt ämne, min mamma fyller ju år.
Nu ska jag snart cykla till jobbet, de tar ca 3 min, inte så lång väg.

GRATTIS IGEN!!

Likes

Comments

Godmorgon! fick ju en kommentar i förra inlägget om varför jag inte visat blommorna jag fick igår, så klart ni ska få se dom, visst är dom fina??
Blev ju så glad när tjejerna kom hem med denna fina bukett (nästan utslagna ) så jag satt dom i vatten på stört så jag skulle få njuta av dom så länge som möjligt. Gulligt!
Nu ska jag snart på utbildning och sen möte, ha de bra!

Likes

Comments

De brukar vara Ayman som fixar denna turkiska maträtt (dolma) men nu stack han till Västerås, så jag erbjöd mig och fixa detta, ser ganska bra ut på bild så jag hoppas att dom är smakar lika gott också. MUMS!!

Likes

Comments

Vilket härligt väder och jag är ledig, tjohoo, oftast när jag är ledig så är de dåligt väder så nu får vi hoppas att solen stannar hela dagen.
Har hunnit med lite saker redan som

* Betalat räkningar
* Betalat min resa :)
* Städat i köket
* 30 min promenad med Tyra
* 2 timmar vid datan :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe med Ayman som jag lyckades få upp redan nu, tråkigt när han sover bort tiden.
Ha en bra dag allihopa för de ska jag ha :)

Likes

Comments

Morning, blev väckt av en krafsande tass på mitt täcke kl.5 idag, hon ville ha min plats. Hon står som en hök över mig och väntar på att jag ska gå upp, så fort jag flyttar lite på mig så snabbt är hon där och tar min kudde, hon ska ligga precis som mig. Hon är ju för rolig.
I går var de som sagt marknad här i byn, de var bara skit som sagt, lite färskt godis fick vi med oss i allafall :) Vi får se om de blir en runda idag igen, de är ju inte jag som bestämmer det, skönt och komma ut bara.
Så njut av solen idag för de verkar som de ska bli strålande väder!! Ciao

Likes

Comments

Stugan som vi var och tittade på igår föll oss inte riktigt i smaken, man ska ju känna på stört att detta vill vi ha, den var ju charmig och så men NEJ inte denna.
Tog några kort invändigt och Karoline tyckte den var häftig, ja de såg bra ut på bilderna men man måste se den i verkligheten De hade blivit några veckors jobb invändigt innan man hade blivit nöjd.
De dyker väl upp fler stugor, de bästa vore och ha något eget, kanske blir verklighet när vi säljer där nere, vi får se.
Denna helg är de marknad med tivoli i våran lilla stad så de blir väl och trängas där, tur man har rullstolen och köra så man kommer fram :)

Ha en bra lördag alla som är lediga!!!!

Likes

Comments

Bild: google Godmorgon! i dag var jag uppe lite för tidigt för nu börjar man få lite grus i ögonen, lite kaffe på detta så piggnar man nog på sig. Snart ska jag vara på Medarbetarsamatal, det är en uppföljning på det som jag var på i december, så det är ett bra tillfälle idag och ta upp lite annat som inte just nu inte fungerar så bra, t ex har våra semestrar inte blivit klara, alla väntar ju på svar.
Bild lånad från Blocket
Sen på em ska vi åka titta på denna lilla stuga, den är för uthyrning årsvis. Det är ju inte säkert det blir något men vi ska kika i allafall. Skulle vara skönt och ha liten trädgård och pula i och sen att man kan ha sina grillkvällar som vi saknar. Detta hus ligger ju på en annans tomt så grannarna blir nog ganska nära men vad gör de kanske, nu har jag min balkong på gatan känns det som så detta är ingenting.
Håll tummarna för att vi ska tycka det är bra :)
Berättar lite senare sen hur det har gått, ha en bra dag för de är ju FREDAG!!!

Likes

Comments