Nu är kalaset över här hemma, nästa gång fyller hon 25 år och då får vi gå hem till henne på kalas och då bli bjudna på en middag :)
Jag bjöd på oxfilé, potatisgratäng, beasås och sallad som hon hade önskat, så nu är nästan hela tårtan kvar för de var ingen som orkade äta de. Jag får ta med tårtan till jobbet kanske.

Idag var de tänkt att jag skulle vara ledig men de blev ändringar så jag får jobba i stället, får försöka ta ut en dag nästa vecka i stället. Ibland blir de inte som man planerat.

Nu ska jag fixa lite papper innan de är dags att gå. Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjar äntligen värmen komma, vi vågade ut på balkongen en stund. Tyras bästa plats och spana efter killar är det också.
Så snart blir de till städa min lilla balkong så man kan börja sitta där och fika varma dagar.
Nej nu är det dags att börja skala potatis, tycker de är en evighetsgöra. Alla verkar ha flytt hemmet för ingen är här och hjälper till.
Ses senare! Ciao

Likes

Comments

Min Karoline fyller 24 år idag, va gammalt de börjar låta:) och hur ung är en annan då egentligen???
Så i kväll blir de kalas med mat och tårta, så ha en bra dag så länge Karro och även ni andra!

Likes

Comments


Är ni på jakt efter en parfym eller har ni tänkt och beställa från taxfree av en bekant som ska ut och resa, gör inte de för de är ju billigare och beställa från nätet, kika in på parfym.se
och nordicfeel.se
Så nu planerar jag och beställa en, gillar båda på bilden. Men vilken de blir får vi se, man är ju lite velig :)

Likes

Comments

Godmorgon, ni har väl inte glömt bort och ställa om klockan??
De var ju inte så kul och gå upp idag, man var ju lite trött och sen så var det så mörkt. Men ikväll blir de ju desto bättre, kommer ju vara ljust länge.
Härligt, för nu kommer verkligen våren eller? man vågar inte hoppas för mycket.

Vad ska ni hitta på idag då?

Likes

Comments

Nu så är de lördag igen och min jobbarhelg, de går fort nu och snart är det sommar, tjoho.
Jag som trodde Claudia skulle vinna men de blir ju inte som man önskar jämnt, har inte lagt så mycket energi på Mattias och sen missade jag hans sista dans, han kanske var duktig.
Men nu är det slut med dans på fredagar och de är Ayman glad över :)
Nej nu ska jag sortera sopor och fixa det sista innan jag börjar, har hunnit med en hel del på morgonen redan, gillar när det är ljust.
Ha en bra lördag!!!

Likes

Comments

Vilken underbar dag det har varit idag, inte direkt sol men varmt. Så nu börjar Snödroppar, Gulsippor och Krokusar komma upp.
Så det har blivit några promenader i vårvädret.

Nu blir de snart varma mackor och öl, sen måste vi ju se finalen i Lets Dance.
Ska ni andra också se de? Jag håller på Claudia , klart en tjej måste vinna :)

Ha en trevlig fredagkväll!!

Likes

Comments

Nu är allt klart, tjejerna flyttar 1april, så vi tog en sväng till Västerås för och kolla lite inredning och sen sängar på Ikea.
Jag själv köpte en Malm byrå och en kastrull från Ikea, kudden är från Indiska, ska köpa en till byrå senare. Vi har dåligt med garderober så vi behöver lite förvaring till våra kläder.
Det blev lunch på Max och sen stannade vi till på Godisstoppet, ingen nyttig dag alls, men shopping är bra för man får ihop många steg :)

Likes

Comments

Jag investerade i ett tidningsställ från Åhléns för Ayman hade planer för och fixa en hörnhylla i vårat lilla kök, jag tycker inte alls att det finns plats så när jag var på stan nu ikväll såg jag att detta är räddningen, den kommer ju stå på golvet och inte synas så bra. Vi samlar annars alla tidningar och post på stolarna så nu får vi fler sittplatser :)Sen har ju min stegräknare pajat, den visade inte att jag gått någe, tror att de var en dålig sort, ska se om jag har kvittot kvar så kanske jag kan lämna tillbaka den. Blev en Silva från Intersport i stället, vi får se om den fungerar bättre. Vi ska jag räkna steg 2 månader till så då tror jag denna blir kanon.

Likes

Comments

Idag beställde jag hem denna box från cdon med alla fem filmer för endast 149kr, dessa filmer kan man se flera ggr :) första filmen är ju klart bäst.

Likes

Comments