Blomma som jag fick av storebror

En jobbardag kvar och sen är jag ledig tre :) Igår missade jag delfinalen för det var ju OS på tv och de är inte jag som bestämmer kanal på jobbet, såg i allafall vilka som gick vidare. Men jag ska lyssna på låtarna idag, tur att inte Pernilla gick vidare i allafall.

Skönt att OS är slut i natt, då kanske vi slipper se alla tröttmössor på stan, de är nog ganska många som sitter uppe på natten och tittar, är du en av dom kanske??

Tyra vill gå ut nu så de är nog bäst och snabba på, ses senare, ciao!!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tulpanerna jag fick av Mirran (syster)

Nu är de fredag och vi sitter och väntar in Lets Dance, den här dan har gått så fort, hinner liksom inte med. Ska det fortsätta i denna takt så är man snart 50 år.

Jag vill ju hinna med så mycket men de händer liksom ingenting när man sitter hemma, men ringde till mina vänner i Trondheim idag och nu planerade vi att dom ska komma till oss i maj, kul och ha någe och se fram emot. Så nu måste jag boka in en kryssning med dom, de är ju liksom lite billigare och handla cigaretter där, båda röker så dom får hamstra ordentligt.

Nu börjar de! fram med glass och kladdkaka :)


Likes

Comments


Nu börjar de hända grejer, Ayman får en egen "jobbcoach", vi hade tur för de är lång väntetid på dom, sen är de bra för det här är Arbetsförmedlingens egna "coach".
Så han fick en tid redan på måndag, så nu hoppas vi få lite hjälp med jobbsökeriet.
De kanske börjar hända saker nu......

Likes

Comments

Blomma och "cult"kruka fick jag av Kicki
Godmorgon! nu är de visst fredag och lönedag :) sen var de kul att att de bara var +0 ute så man behöver inte frysa, men de värsta är ju att de kommer bli glashalt ute så man kanske flyger på rumpan.
Jag ska snart väcka Ayman för han har tid på arbetsförmedlingen kl.9 och han vill att jag ska vara med ifall han missar någon viktig info, kan bli lite fel annars.
Sen blir de och fortsätta med v-rummet, snart klart.
Ha en bra fredag allihopa för ni har väl längtat som vanligt?

Likes

Comments


Tog en snabb tur till Västerås idag på fm, har tröttnat på de mörka i mitt vardagsrum. Så nu blev de grönt och de är ju en färg som jag har haft tidigare också, men nu blev de nya gardiner från Hemtex, blommor och en pläd från IKEA och sen är de min gamla ryamatta på bild.
Ayman tog tag i de tråkiga och la upp mina gardiner, han är händig på de som tur är :), jag kan men tycker de är så tråkigt.
Så nu börjar de bli "vår" i vårat v-rum :)

Likes

Comments

Idag var det stora rubriker i våran lokaltidning EP, ingen parkering i centrum i natt för då ska all snö bort, de är hur mycket snö som helst och man kan knappt gå över gatan för alla snövallar.
Dom har ju lovat mer snö på lördag, hela 25 cm har SMHI lovat och hur kul låter de?

Så bilar som parkerar i centrum i natt får leta efter sin bil på annat håll på morgonen för alla bilar kommer och forslas bort :)

Nu ska jag göra något kul, betala alla räkningar!

Likes

Comments

Är de någon som har provat denna? ser ut som en liten visp, köpte den i Tyskland för 1 euro.
Så nu har jag fått lite tips om vad den ska vara bra mot, kika ner här:

•Avkopplande för kropp och själ
•Aktiverar kroppens egna positiva energi
•Aktiverar produktion av endorfiner (lyckohormon)
•Lindrar huvudvärk/migrän
•Förbättrar koncentrations- och tankeförmågan
Masserar hårbotten och stimulerar hårtillväxten
•Ökar blodcirkulationen
•Muntrar upp vid dåligt humör och mörka tankar
•Lätt att använda ?

Likes

Comments

Våran "Orca" då...
Detta är livet...
Ville muntra upp med lite sommarbilder, de är en liten tröst att den kommer men den dröjer.
Det börjar som sagt bli lite uttjatat med vinterbilder i alla bloggar :), jag är inte bättre själv för de lär nog komma in några fler vinterbilder.
Jag kommer alltid ha en längtan till Turkiet för de var där jag träffade Ayman, vi tillbringde den mesta tiden i båten på somrarna men de var helmysigt, saknar båtlivet. En dag kanske vi har en mindre båt som man kan segla runt med.
Ville mig drömma mig bort en stund men nu kikade jag ut och upptäckte att jag var hemma :(
Men den 12 juni är jag där, tjohoooooo
Snart ska semesterlistorna vara inne på jobbet så man måste verkligen planera, har ni bestämt er vad ni ska göra i sommar?

Likes

Comments

Denna tidning Hoom valde jag från Tidningskungen efter att jag skrivit om dom i min blogg, kul med gratistidningar!

Likes

Comments