Hotellet var helt utmärkt och bo på, åker gärna tillbaka. Hittar man ett billigt flyg kan man kosta på hotell.Lite vyer från flyget, kolla killen så skönt han sover, fattar inte att man koppla av så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Mina syrror samlar också på Pandora, så dom är säkert lite nyfikna på vad jag har fått för berlocker, ena är mitt horoskopstecken o de andra min initial A, jag är supernöjd!

Likes

Comments


Ville bara visa min födelsdagstårta, fler bilder kommer senare, kul och komma bort och bli firad :)
Ser ni ljusen?

Likes

Comments


Här är jag 1år + 44 år idag :)
Kolla in min rosa fina klänning, är den feltvättad eller har jag haft den sen födseln?
Nu blir de snart frukost, har varit uppe tidigare än vad de var tänkt, kunde inte sova helt enkelt, som vanligt första natten på nytt ställe.

Likes

Comments


Det blev ett blått rum på Hotell Connect, har dålig connecting så kan inte ladda upp fler bilder just nu :)
Nu ska jag kika på tv och sen slumra in så jag hinner sova några timmar innan klockan ringer 4.30. Godnatt!

Likes

Comments


Vem kan motstå henne?
Vilket uppvaknande! nu vet jag varför Tyra hoppade upp och ner i min säng i natt. Blev lite irriterad på henne, brukar ju inte vara skitnödig på natten.

Det var så att jag skulle stänga Josefines dörr för hon har rummet vid v-rummet, stänger dörren sätter mig i soffan igen och fortsätter o läsa på datan, de är då jag börjar känna lukten, skiiiiiiiiitlukt..... Jag tål inte sånt, går o tänder lampan och upptäcker en platt skithög under mina Birkenstock, skit på min gröna ryamatta.
Doften sprider sig, springer och hämtar massa papper, torkar och torkar, jag hostar och hostar och spyr nästan. Fattar inte men kan inte med såna lukter, urk urk.

Vet varför detta hände, vi var hem till min pappa igår och fikade och han gav en hel del till henne, blir så arg när man säger stopp och ändå fortsätter han. Nu ska han få höra nästa gång vi ses.
Kan ju i allafall säga att detta var inte kul uppvaknande, nu ligger Tyra hos mig och trycker.
SKIIIIITKUL!!!!!

Likes

Comments

Bilder från Hotel Conects hemsida

Det blir övernattning på flygplatsen i morgon kväll, då får vi sova lite längre på lördag och man känner sig lite piggare när man kommer fram.
Det är ju inte så bra väglag så det är bättre vi är på plats, 75 m har vi sen till flygplatsen, lite lagom.
Hotellet är byggt 2008 så de är fräscht. Nu ska jag börja packa för vi åker liksom i morgon.
Godnatt!

Likes

CommentsIdag var det ingen kul alls och åka ut med bilen, jag ställde ju upp på Karoline idag med. Höll knappt på komma ut från parkeringen, drivor med snö så jag slira ett tag innan jag kom ut. Sen på vägen var de enspårigt på vissa, stanna vid stoptecknet skulle jag aldrig gjort för då kom jag knappt framåt, bilen bakom kom för nära också, men hon kom ut och skulle skjuta på, jag sa åt henne och backa i stället så jag fick sats och då gick de :)
Nu har jag precis skottat vid våran parkering, helt svettig när man kom in, och jag spände visst nacken på någe konstigt vis så man har lite känningar där.
Allt detta extra jobb är snöns fel, försvinn nu!

Likes

Comments

Det bara vräker ner, efter en timme är bilen vit. Jag hoppas verkligen nu att det inte snöar fredag natt när vi ska till Skavsta, det är i allafall 127 km dit. Läser just väderprognosen och då visar dom uppehåll just nu, håll tummarna.

Hos frissan gick de bra idag, blev ganska så blond med alla slingor men hellre de än råttfärgad med gråa slingor, bild kommer ev. senare :)

Likes

Comments


Idag ska jag klippa mig och det behövs verkligen, brukar säga att hon får ta det som är risigt och nu känns det som jag kommer bli flintskallig för hela håret är som en risbuske.
Slingor på de som är kvar blir nog bra, tur att jag gillar och använda mössa om det skulle behövas.
Nu ska jag vara taxi, erbjöd mig och skjutsa Karoline till tåget, vad ska jag annars göra kl.7 en dag när jag är ledig. Ses sen!

Likes

Comments