Godmorgon! så var de måndag igen, min söndag blev en riktig slappardag. Vi tänkte gå en sväng på julmarknaden men vädret var ju allt för tråkigt så vi stannade hemma i stället.
Jossan och jag nös och snorade ikapp här hemma, jag började redan i lördagskväll, och igår var de ännu värre. Somnade redan kl21 till Playa de Sol,får kika på fortsättningen idag.
Hoppas ni andra haft en trevlig advent.
Idag jobbar jag heldag men ledig i morgon så det ser jag fram emot igen, då blir det nog lite julklappsinköp, måste börja nu för jag tycker inte om och spara det till sista veckan.
Ha en bra måndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nordljus - En butik - En livsstil
Kika in på denna sida, finns hur mycket fint som helst.
Passa på och beställ dina julklappar.
Klicka på bilden så kommer du till deras sida.

Likes

Comments

Alla sitter och väntar, hungriga och förväntansfulla
Min mat, rör ej!
Min julklapp som jag fick, julklappar hör ju till
Våra "crazy girls" :)
Bandet som spelade på Stadshörnan, mest hårdrock som en annan inte gillar direkt, gick bra igår :)

Likes

Comments

Så nu är det första ljuset tänt, man har ju ingen direkt stämning.
Kom hem kl 2 i natt men som vanligt så vaknande jag tidigt, innan kl 7 var jag uppe. Men nu så har jag tittat på tv och bara slappat, det blir pizza snart, smakar så gott dagen efter.
Vi hade en väldigt trevlig kväll igår, tack alla!

Likes

Comments

Nyduschad igen, måste ju alltid duscha på morgonen och sen igen när man ska ut, blir ju lite slitage på håret men det händer ju inte så ofta.
Nu väntar jag in några vänner och sen blir det mat på Vita Elefanten,sen blir det nog utgång. Det är jobbet som ska ha lilla julafton fast då på en thaikrog :)
Nu är det bäst och stänga ner, ser inte så bra ut om jag ska sitta här.
Ha en bra kväll, vi får väl se om jag är lika alert imorgon :), ciao!!

Likes

Comments

Har hunnit med en hel del redan, varit och handlat det sista, bolaget (måste ju ha något till kvällen), Lindex, Åhléns. Sen tagit fram lite ljusstakar, stjärnor och lite annat pynt.
Har kopplat av med en film, och nu en kopp kaffe.
Josefine kom precis hem från IKEA och där var det smockat med folk,dom hade tagit en nummerlapp när dom kom dit kl.10 med nr 86 och då var de bara nr 20, dom fick vänta 4 1/2 timme på sin tur, alla ska visst ha nytt kök till jul :)

Likes

CommentsGodmorgon! har varit uppe en timme redan, ska kanske berätta hur det gick med städningen här hemma.
Ayman har städat = tvättat fönster, dammsugit och sen hade han middagen klar. Det var väl de jag sagt att han skulle göra, och då gör han inge mera. Så nu får jag höra vem som städar här hemma, han menar att det är han för att han gjorde så mycket på en dag :)
Från och med nästa vecka ska han få en uppgift om dagen, ni kanske tycker jag är jobbig men är man arbetssökande så kan man väl jobba hemma i allafall.
Nu ska jag inte gnälla för det är ju lördag idag, tjoho!

Likes

Comments


Idag ska jag göra ett test här hemma, jag har ju största städbiten här hemma och idag jobbar ju jag till 18.30 och jag har ingen lust och städa en lördag, och vissa är ju lediga här hemma.
Jag har fyllt tvättmaskinen, rullat mattan i toan och tagit ner gardinerna i köket.
Så tänkte jag om jag ska ställa fram dammsugaren också men då kanske det blir för lätt.

Hur fördelar ni städningen hos er? jag tycker detta är en jobbig bit när man bor tre vuxna under samma tak och måste tjata om detta jämnt, grrrrrrrrr
Nej nu skiter jag i detta och går och jobbar i stället. Ha en bra dag! Ciao

Likes

Comments

Idag har Karoline, Josefine och jag tillbringat vår kväll i köket med bakning och knäck,måste ju ha lite julstämning 1 advent och det är ju nu på söndag.
Så jag har fått massa gjort idag och det känns så bra, när ska jag hinna med och adventpynta då? Får fixa det på lördagmorgon för jag är ändå uppe med tuppen, nu ska jag smaka våra goda bullar :)

Likes

Comments

Det är så att Karina och jag kom iväg på träning efter jobbet idag, vi slutade ju redan kl.13 så det passade ju kanon.
Vi har haft 5 månaders uppehåll, de liksom bara rann ut i sanden efter sommaren men nu är vi igång och vi känner oss så duktiga. Det har varit många veckors planering om när vi ska träna, vet ej riktigt varför, latmasken som finns där inne har sagt ifrån......

Så nu sitter jag här nyduschad och ska dricka kaffe, vi får väl se om de blir någe bullar idag, om tjejerna har lust.


Åhhhh va jag känner mig nöjd nu :)

Likes

Comments