Lena och jag tog en liten promenad till S:t Olofs kapell, småduggade ute men de skrämde inte någon. Det var tusentals ljus tända över hela kyrkogården, så vackert. Denna helg så måste man besöka en kyrkogård, har du inte varit där ännu så hinner du fortfarande för ljusen brinner ju bra länge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ayman och jag blev sugna på lite grillning, så Raclettegrillen kom fram. Det är så mysigt och sitta och grilla sin egen mat, osten är ju ett måste, luktar ju inte så gott innan grillningen (gammal tåbira). Sen får fantasin flöda, champinjoner, zuccini, kyckling, korv, lök, majs, potatis m.m allt blir så gott. Nu sitter vid proppmätta i soffan med varsin data i knät :)

Likes

CommentsTyra gillar sin Hallowendräkt :), hittade en i sista sekunden.

Idag jobbar jag hela dagen 8-18.30 men sen så är jag ledig i helgen, ska bli skönt faktiskt. Vi har inte planerat in så mycket, måste städa om inte han överraskar mig idag. (men de blir bäst när man städar själv)
Gå till kyrkogården och titta på alla ljus som tänds måste man ju se, det är ju så fint när de lyser upp i mörkret.
Vi får se vad som händer mer, ha en bra dag allihopa. Kram

Likes

Comments

Fick ju en kommentar att min mössa som jag ville ha var ju inte så fin, min vän tyckte att jag skulle ha en enfärgad tråkig mössa, och jag hittade några andra mössor som jag kan tänka mig och dom finns och beställa på www.zoovillage.com

Likes

Comments


Idag är det Turkiets nationaldag så vi får väl fira de med en bakelse till fikat i em. Jag slutar ju redan kl13 så de passar ju bra.

Ifall någon undrar varför vi firar detta så kan jag berätta att min man är från Turkiet,och vi träffades i Marmaris för 13 år sedan. Vill ni veta något mer så är de bara och fråga :)

Den 29 oktober 1923 grundades republiken Turkiet. Kemal Atatürk blev landets president.

Likes

Comments

Fick tips av syrran Kicki att det är Internationella Nalle dagen,så leta upp era gamla nallar, ställ fram dom i hyllan och visa upp dom. Mycket aktiviteter runt om i landet med nallar.

Likes

Comments

Taglitalle med lax och spenatsås, var superlänge sen vi gjorde.... va gott men lite salt :)

Likes

Comments

Solen kikade fram en stund idag så jag passade på och ta med kameran ut,blir lite bättre höstbilder då. De bara lyser gult överallt nästan.

Likes

Comments