Nu när vattnet ska vara avstäng i 2-3 dagar från kl 8-16 så blir de som man är extra nödig, måste springa på toa hela tiden, finns ju ingen vatten och spola med.
Vad svårt de blir, Ayman gick över och låna Karros toalett. I morgon blir de hinkar med vatten här hemma så man kan gå på toa när man vill, hade bara några kannor med vatten som vi skulle ha och dricka.
Sen undrar man ju om de är färdiga för dom har ju inte städat efter sig, vi kan ju inte göra någe själva förrän vattnet är tillbaka.
Vatten kan man inte vara utan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Kaffe smakar bäst på morgonen

Likes

Comments

Den här katten är ju lite originell, gäller ju och ha fantasi när man ska komma på en sån här katt. Köpt på Samos i Grekland.


Likes

Comments

Vi har varit på kalas hos Ida, jag är moster åt henne. Hon är så duktig på och baka, de fanns en hel del och doppa. En del satt ute i blåsten och vi andra satt kvar inne. Kul när alla samlas så här, de är nästan bara på kalas de händer.

Likes

Comments

Bild:ellos Måste ju förändra lite här hemma till hösten, ny matta, nya gardiner och lite smådetaljer. Gillar den här färgen. Från ellos för 799kr -50%, kanonpris

Likes

Comments

Dom hade grävt en grop där lammet skulle grillas, alla står runt gropen när lammet (i bitar)
ska plockas upp, alla är förväntansfulla om det har lyckats, jaaaaaaaaa de ser kanon ut. Fram med skottkärran för det var hur mycket som helst.
Inne var de dukat långbord för ute blåste de storm. Så mycket god mat, Turild är en mästerkock. Kolla köttet!
Deras två fina hundar, stora som kalvar, men hur lugna och fina som helst. Det är inte bara Tyra som får ligga i soffan. :)
Dom bor helt underbart, utsikten mot Mälaren från deras veranda är sagolik på kvällen. Jag skulle byta direkt om jag fick de.

Likes

Comments

Nu har mamma och pappa kommit hem från Finland, mamma har längtat så mycket efter sin syster Irma, men dan efter ville hon åka hem igen, lilla mamma. Det är inte så lätt för henne och byta miljö, hon har svårt för och hitta toalett och sitt rum m.m. Men kul att pappa och hon kunde åka iväg en sväng med sin "nya" husbil. Jag tycker den här bilden är så fin, tagen på 70-talet någon gång, det är min moster Irma och mamma i rosa. Härligt de ser ut va?
Så nu blir de fika och laxmacka hos dom, ciao.

Likes

Comments

Tacopaj med sallad, det var mums Lena!

Likes

Comments

Åkte ju som sagt till Västerås igår för och leta efter jacka och skor, som vanligt så hittade jag det här i lilla Enköping. Så nu är jag rustad för hösten :)

Likes

Comments