Idag har vi varit till mamma och pappa på fm för och läsa lite instruktioner om hur man sköter vatten, gas och el m.m. Det är så mycket och lära sig för min pappa och sen så står ju inte allt på svenska eller finska. Detta kommer och ta tid.
Sen har vi mest varit hemma för jag har vilat och varit så trött, blev ännu tröttare efter maten och nu är jag snart redo för och hoppa i säng. Nej då ett tag till ska jag ju orka. Men tröttsjukan har redan kommit, var ska detta sluta eftersom inte ens hösten är här.
Jag vill ha min semester nu nu nu nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi tog en sväng till Sommarro på kvällen för Ayman ville kika på båtar. Hittade stora hallon, men då fick man krypa in i buskarna ordentligt.
Söt groda ner vid stranden.

Likes

Comments

Varje morgon innan jobbet sitter jag en stund vid datan, läser ep, mail och sen alla bloggar jag följer. Det är så avslappnande, och då sover alla och det är så lugnt och skönt. Hatar stressiga mornar.

Likes

Comments

Mitt fina armband kom från www.katts.se idag, läderarmband med silverdetaljer och ett gulligt hjärta. Jag är helnöjd, dom har superfina smycken så kika in.

Likes

Comments

Bild: pandorashop Nu har dom fått små klockor till Pandora armbanden, så nu har jag skrivit det på min önskelista.
Finns på www.pandorashop.se , kostar bara 1275kr. Det är en Seiko klocka

Likes

Comments

Idag kunde Carina och jag träffas för första gången sen dom kom hit för snart 3v sedan,dom har fullt upp med och leta nytt boende i storstan, vi har ju så mycket och prata om så timmarna går fort. Vi tog en fika på Greddelin och sen avslutade vi med en runda på stan. Det blir snart fler turer. Kul att dom har kommit närmare igen.
På kvällen tog Ayman och jag en fika på balkongen, man får passa på dom sista kvällarna känns det som men man får ju hoppas att det blir sommar igen.

Likes

Comments

Bild: google Alla pratar om att dom varit i blåbärsskogen, jag plockade 2 liter, jag fick ihop 7,5 liter och jag 3 liter idag o 4 l igår. Ska inte du ut i skogen och plocka? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej har jag lust och skrika, tycker inte om och plocka blåbär, tar ju en evighet. Blev man tvingad som barn har jag fått nog. Kan tänka mig och plocka kantareller om jag ska till skogen men aldrig blåbär, finns och köpa på torget, eller hur? Men är det någon som har blåbärspaj hemma så kommer jag gärna :)

Likes

Comments

Skulle jag vilja ha som en canvastavla, kul när man har tagit bilden själv och sen få en tavla på väggen

Likes

Comments