Jag har fått en liten penga ängel, jag ska skicka henne vidare till 2 personer för då blir jag rik på 4 dagar eller skicka henne till 6 personer för då blir jag rik på 2 dagar. Detta ska fungera säger dom men jag tror inte på detta, jag tycker hon är såååå söööt så jag behåller henne i fickan i stället. Eller är de någon som vill ha henne och sen kanske bli rik, tror ni på detta?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Nu måste jag flytta mig ut i köket och renskriva semesterschemat innan jag skriver ner de på datan, de är hundra ändringar minst, men vi får nog ihop det i allafall. Vi är en bra grupp och alla får sina önskeveckor.

Likes

Comments

Idag så fick Tyra vara hemma med Josefine, hon skulle inte gå förrän 11.30 så då kunde hon vara med henne i stället. Jag passade på och träna efter jobbet för Tyra kunde gått vara hemma lite själv. Men nu funderar jag på om hon står och skäller hela tiden när någon av oss är borta. Hon har inte gjort de förrut, men hon står alltid vid fönstret när vi kommer, idag vet jag inte om hon såg mig när jag kom cyklande och jag närma mig huset, jag hörde henne skälla, men hon kan ju ha sett mig för hon har bra syn. Så nu måste jag spela in henne när hon ska vara själv för annars har jag väl grannarna på mig och då får man väl flytta.

Likes

Comments

Bild:google Idag har jag äntligen betalat min resa till Marmaris, så nu kommer jag iväg, jag åker den 20 juni och stannar en vecka. Vilken semester, stranden mellan 9-17, siesta, dusch och sen ut och äta en god middag och dricka några kalla efes, det kallar jag avkoppling. Har jag åkt dit i 13 år, ca 30ggr så kan man inte vara utan Marmaris. Det har jag redan märkt på Karoline och Josefine, dom åker ju 4 juni och stannar i 2v, lyllosar. Dom kan inte heller vara utan.

Likes

Comments

Bild: google I dag när jag var ute med Tyra så såg jag Gullvivor, dom är så fiiina. Nu börjar verkligen sommaren närma oss, äntligen .

Likes

Comments

Pappa påminde om att Tyra har namnsdag idag på mammas dag, hade inte en aning om det. Så nu säger jag Grattis Tyra. Pappa gav tårta på egen tallrik igår till henne, skulle Tyra bo hos min mamma och pappa i en vecka så skulle hon garanterat gå upp minst ett kilo, pappa ger henne hela tiden.

Likes

Comments

Min lilla mamma fyller 74år idag, jag var och firade henne igår, där bjöds det på Kiwitårta som pappa hade gjort. Jag hade med paket till henne som innehöll 5-pack strumpor, strumpbyxor och solkräm för ansiktet. Vi satt ute och fikade på deras fina altan. Mamma var så pigg, hon hade sån fin färg redan i ansiktet, och nu har hon börjat diska igen, ett friskhets tecken på henne.

Likes

Comments

Tränat, ringt viktiga samtal, handlat mat och kruka, köpt present till mamma, lagat mat, varit och uppvakta mamma, skrivit brev, gjort collage, fikat med Marianne, varit ute och gått, tittar nu på Spårlöst försvunnen, sen godnatt.

Likes

Comments

Nu ska pappa och mamma sälja stugan, den är så charmig. Pappa har rustat klart och vill nu bli resande med husbil i stället så han kan se andra ställen så länge han orkar. Skulle kunna tänka mig stugan om den låg lite närmare, blir lite långt och åka över dagen bara.

Likes

Comments