Bild: google
eller det börjar bli bättre, en sån molande värk bakom ena ögat, kan det vara för att jag är slarvig och inte använder mina extra ögon. Jag glömmer bort och sätta på dom, känns bara i vägen. Kanske är dags och börja igen, i morgon kanske.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu har jag fått min första berlock, en liten hund, tyckte den var söt. Det behövs många till och fylla armbandet med, snart får man påskägg, kanske då?

Likes

Comments

Igår när jag var ledig så passade jag på och åka upp till mamma och pappa och fika en sväng, hade ju inte sett mamma på två hela veckor. Hon var så pigg, rund om kinderna hade hon blivit, skrattar, plockar undan, diskar, jag allt som hon tidigare gjorde innan hon blev sämre före jul. Insulinet har gjort under, hon har även gått upp 5kg, som hon verkligen behöver.
Jag hjälpte henne och fylla i ett häfte som hon fått från Solgården, det var lite uppgifter om hennes liv, var hon bott, intressen, musiksmak, barn och barnbarn, ja allt som rör henne. Hon kom inte ihåg allt som skulle skrivas ner men vi hjälptes åt.
Jag var så glad när jag åkte därifrån, lättnad för pappa också. Bra mamma!

Likes

Comments

Bild: google
Idag hade jag valt hundpromenad som aktivitet, passar ju bra när man ändå måste rasta Tyra. Det bästa av allt, får ju betalt för och gå promenaden. Det blev en lång runda på en timme, Tyra fick hoppa in i duschen när hon kom hem, det gick kanon med henne, inte en enda gång skällde hon, skötte sig galant. Det var bara två andra hundar med, en pudel och en Jack russel. Nu ska vi hämta Ayman från jobbet.

Likes

Comments

Bild: Bert

För 23 år sedan på påskdagen så tittade min Karoline ut ( hon var inte så liten ), idag så fyller hon 23 år. Så i kväll blir det kalas. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Likes

Comments

Jag kom i håg igår att klockorna skulle ändras men jag visste inte om min mobil var inställd på automatisk, så jag glömde ju kolla de när jag gick och la mig. Så i morse när min klocka ringde så flög jag upp för jag visste ju inte riktigt vad klockan va. Neeeej, klockan va redan 6.45, jag hatar och stressa på morgonen, vill bara ta det lugnt. Jag hann ju i allafall skriva detta inlägg, nu ska jag fixa håret, ses senare idag för nu väntar jobbet.

Likes

Comments

Bild: google I kväll ska man släcka ner helt, mellan 20.30-21.30, klart det är en bra idé men jag vill ju se Robinson. Jag tänkte först att det blir ju ingen svårt och släcka ner lamporna men nu när allt ska släckas som tv, data, lampor så då vet jag inte om jag är med på de. Jo, lamporna släcker jag och tänder lite ljus, så tror grannarna i allafall att jag följer detta.
Hur kommer ni andra och göra i kväll?

Likes

Comments

Våran lilla "ORCA"
Torsten, Ayse och jag ska dyka

Mysig badvik, vilket vatten


Marmaris, hamnen
Likes

Comments

Bild: aftonbladet
Laila var klart bäst igår, Magnus charma ju hela folket, han är ju smidig fast han är som en koloss.
Sista dansen med Laila var super, kika in på tv4 om du inte sett sista dansen, måste bara ses.

Likes

Comments

Bild:google Jag har haft fullt upp hela dagen, jag vaknade alldeles för tidigt, 4.20 var klockan och det är inte kul. Gick upp efter en stund och satt vi datan, sen träning kl.7, det är skönt och träna på morgonen för då ska man ju ändå duscha. Handla på Maxi och sen Willys för där har dom osten som Ayman vill ha. Kommer hem och river ur sängarna, har ju tvättid som jag hade lust och avboka men då har jag ju det på måndag, så de är bara och börja tvätta.Sen dammsuga och skura, orkade inte se skiten någe mera.
Sen hade jag föreläsningen som ni ser i de andra inlägget. På stan med Lena men det gick ganska fort för det finns inte så mycket och kolla på här. Fast jag är lite stressad för jag måste köpa presenter till Karro som blir 23 år på måndag, har köpt några grejer men får fixa de andra sen.
Fixade middag, så nu har vi ätit och ligger utslagna på soffan och väntar på Lets dance finalen..

Likes

Comments