Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Imorse fick jag ringa till vårdcentralen och boka en tid igen. Jag kunde inte öppna mitt öga imorse och så vill dem på vårdcentralen att jag ska stå ut med det till efter helgen. Det höll inte jag med om så påtvingade dem att ge mig en tid. Jag fick en tid 13.50 och då fick jag lite panik eftersom jag skulle vara på skolan och ha utvecklingssamtal 14.30. Tur som jag hade så gick besöket fort och enkelt, jag fick utskrivit antibiotika som jag ska ta nu 10 dagar. Svullnaden ska även ha lagt sig rejält till på fredag fick jag typ lovat. Hoppas detta hjälper nu.
Efter besöket på vårcentralen kom mamma och hämtade mig så körde vi ner i stan och gick på utvecklingssamtalet. Det gick bra tyckte jag. När det var klart tyckte mamma vi skulle fika, så det blev Ebbas fik. Kakorna och bakelserna är enorma och supergoda där inne. Jag tog morotskaka, såååå gott och mor brownie. Jag och mamma tog en runda och shoppade efteråt också. Så vi har haft en mysig eftermiddag ihop.

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Jag mår inge vidare bra idag. Mitt öga gör verkligen ont hur jag än gör med det och det är en konstant smärta. När jag blinkar, när jag tittar år olika håll, när jag blundar, när jag bara tittar rakt fram och rör inte ens på ögat. Det gör ont hela tiden. Det är inte bara ögat som gör ont utan det är under ögat också, ser lite ut som jag fått en box. Ska fixa en bild så ni ser hur det ser ut. Trots smärtan åkte jag till skolan idag. Jag åkte dit endast för att hämta min mattebok, så jag stannade inte länge. Åkte ner i solbrills så folk måste tyckt jag är konstig som går i solglasögon när det är regnigt och ingen sol. Men vad gör det liksom, hellre det än att få den blick som jag fick av busschauffören, han trodde väl jag blivit slagen.

Som ni ser är de rött och svullet och de tåras i de hela tiden så jag ser helt suddigt. 

Likes

Comments

Hej hej hej

Var hemma ifrån skolan idag då mina ögon är sjuka.. Var på vårdcentralen och där visste dem inte riktigt vad det var. Dock så har jag fått ögondroppar som jag ska använda nu en tid framöver. Hämtade även ut lite andra saker på apoteket, skönt att få de fixat.

Borde ​​sitta och plugga just nu men råkade komma av mig från pluggandet och började kolla på valpar till salu, jag vill ha en valp nununununu... så söta 😍


Likes

Comments

Gooooodmorgon bloggisen!

Äntligen tillbaka, och blondare än förut. Har äntligen tagit tag i att färga håret. Det är alltid skönt att bli av med utväxten vilken hårfärg man än har. Även då jag gillar min mörka utväxt och kan tycka det är snyggt. Fast den kommer tillbaka så jag behöver inte sakna dedn allt för länge. Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 8 så att man kan ringa till vårdcentralen och hoppas på att jag kan få en tid där under dagen. Det gäller mina ögon denna gång. Får se hur det går.

Jag har haft ett bra höstlov, lite festande, mycket mys och lagom med annat. Perfekt. Var på bio och såg den nya och sista Paranormal Activity filmen (5an). Den vart helt ok men jag föredrar inte att se skräckfilmer på bio. Tycker mer om att se skräck hemma framför tv/data. Men den va inte dålig och jag hoppade faktiskt till någon enstaka gång.

Även då lovet har varit bra så är jag inte redo för skolan ännu, har himla ont i mitt öga och båda är helt svullna. Det blir att stanna hemma för mig idag och få min tid hos vårdcentralen. 

Likes

Comments

Man kan inte sitta uppe en hel natt och sen inte blogga om det. Jag har inte haft någon tid att blogga nu under lovet känner jag, jag hinner inte med att blogga om allt som händer och vissa saker vill jag inte blogga om. Jag kommer därför att ta en paus med bloggandet tills iallafall nästa vecka.
Ni som är intresserade vad som försiggår i mitt liv ändå kan alltid lägga till mig på Snapchat där uppdateras jag min mystory med mycket. 😁

Likes

Comments

Sushikväll dock så åt Joel pizza som pappa och Sofia också gjorde. Mamma åt sushi precis som jag. Jag hade tyvärr ingen aptit så jag åt såhär 2 bitar sen pallade jag inte mer..

Likes

Comments

Instagram@annastrombergg