Istället för att göra pluggandet till något tråkigt (som ja verkligen tycker det är). Kan man istället försöka göra de mysigt och på så sätt blir de lite lättare att plugga. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags åkte jag och familjen till Göteborg för en lite mysig mini mini semester.
På måndagen gick vi på Liseberg och de va lika kul som alltid! Sedan på tisdagen vara det bara shopping! ( Köpte däremot inget:( )

Jag älskar verkligen Göteborg, de är så mysigt!<3

Men hoppas ni har de bra! Kram!<3

Likes

Comments

Idag så hade jag min sista jobbdag! Så skönt att va klar även fast det har varit roligt och väldigt bra.
Men detta fira jag med att åka till Eskilstuna med mina tjejer för att kolla på Petter. Det var super kul! Älskar att va med mina tjejer<3

Hoppas ni har haft en jätte bra dag!
Kram<3

Likes

Comments

​Bomberjackor kan vara något av det snyggaste jag vet när det gäller mode! Det är så snygg både med färgglada och icke färglada, det kan även göra en hel outfit lite coolare och lite snyggare! 

Jag bara älskar de! <3 

Likes

Comments

Igår runt 17 kom vi hem från Sälen. Och nästan direkt åkte jag till kungsör för att träffa min efterlängtade kompisar!<3 Vi åkte och träffa några killkompisar och bara chilla.

Men okej om jag ska sammanfatta O-ringen tycker jag det har gått väldigt bra både orienterings mässigt och löp mässigt. Jag är iallafall väldigt nöjd!

Men hoppas ni har haft en bra helg! Kram<3

Imorgon börjar min sista jobbvecka! Så skönt!!!

Likes

Comments

Idag har alla orienterare vilodag, Och då passade vi på att åka över till Norge för att det är så nära.

Vi åkte till Trysil som är den närmaste byn och gick runt där ett tag. Jag kan ju säga att det inte direkt var nå speciellt, jag tror att det kanske är lite bättre under vinter just för att det är en skidort. Men det var mysigt ändå.

Sen innan vi skulle åka hem åkte vi högst upp på bergen runt om. Jävlar vilken utsikt säger jag bara! (vart dock inga bra kort)

Hoppas ni har haft en bra dag! kram<3

Likes

Comments

Foto: O-ringen

Nu är min första sträcka på 5 dagars av klarar! Det gick faktiskt mycket bra, är verkligen positivt överraskad, för har varken tränat orientering eller löpträning på ett bra tag nu. Men det både kändes och gick bra!

Men det bästa av allt var utsikten och terrängen! Verkligen så vackert uppe på fjällen<3

Hoppas ni har haft en solig och bra dag! Kram<3

Likes

Comments

Nu har vi kommit till stugan in Sälen. Det är riktig fint och mysigt här, och stugan är också bra. Se det blir nog en bra vecka!

Skriver mer sen, Kram<3

Likes

Comments

Igår efter jag kom hem från jobbet åkte jag nästan direkt in till kungan, för taco mys med tjejerna!<3
Jag, Felicha, Fritchi åkte och köpte mat, sedan åkte vi till Tildis. Där lagade vi tacos, prata och bara hade mysigt. Sen kom Sagis då bada vi, och lite senare på kvällen gick vi till fotbollsplan och träffa några kompisar.

Kram<3

Likes

Comments